Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Koniec świata odwołany! - Holandia

Czytali temat:
89kasia (519 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Amerykański kaznodzieja Harold Camping (90 lat) kolejny raz przepowiedział koniec świata.
Miał zacząć się w Nowej Zelandii, dzisiaj, o 7 rano czasu lokalnego.

Ciekawe, że wielebny Harold, który twierdzi, że wierni (czyt: słuchacze Family Radio, amerykańskiego odpowiednika Radia Maryja) zostaną żywcem wzięci do nieba, zatroszczyć się raczył o ich czworonogi. Tzn, nie on się zatroszczył, ale zrzucił odpowiedzialność na... ateistów. Bo - no przecież logiczne - oni wniebowstąpienia nie doświadczą.
Ludziska wierzą i firma mająca zaopiekować sie porzuconymi czterołapami, których właściciele będą w niebiesiech liczy już 300 klientów!

Tjaaa, Campinga to jeszcze demencją można wytłumaczyć.

Niestety (dla proroka Harolda), Nowa Zelandia ma się dobrze.
Bogomsława, Twoje szanse na domek na plaży przed 20-tką znów urosły!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To jestem kompletnie nie w temacie...nie wiedzialam nawet,ze byl zapowiadany koniec swiata,a tu juz zostal odwolany Ale na dobra sprawe to tych koncow swiata bylo juz troche,a swiat kreci sie dalej jakos

Milego weekendu
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
no tak.....uuufffff.......koniec swiata u nas (tzn w Europie) mial byc dzis o 18h00.tak sie do niego przygotowalam a tu ..... ZONK KONCA SWIATA JAK NIE BYLO TAK NIE MA.... w takim razie ide sie jeszcze poopalac, slonce mam jeszcze na tarasie.....korzystam.....do konca swiata. Violus milego wekendu zycze....i wszystkim rowniez
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Haha, opalaj się do końca świata, Loulou! No, przynajmniej dopóki słońce przygrzewa.
Nasz zaplanowany weekend w Zeeland będzie chyba jednak pod znakiem parasola.
Ale to przecież nie KONIEC ŚWIATA!
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
ALE ZE MNIE WIESNIAK PRZEGTAPILEM KOLEJNY KONIEC SWIATA
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
ALE ZE MNIE WIESNIAK PRZEGTAPILEM KOLEJNY KONIEC SWIATA

Mnichu pewnie niedługo będzie następny wiec się nie martw
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Haha, opalaj się do końca świata, Loulou! No, przynajmniej dopóki słońce przygrzewa.
Nasz zaplanowany weekend w Zeeland będzie chyba jednak pod znakiem parasola.
Ale to przecież nie KONIEC ŚWIATA!

dobrze ze jest kominek
zrobimy grilla w kominku i bedzie fajnie
a i Bazyla nie bedzie trzeba chlodzic tylko
wystawimy go na deszcz
Zgłoś wpis

Bliżej nas