Heppy ,nie wiem czy wiesz ale Libia jest uznanym krajem wspierajacym terroryzm ,nie wiem czy wiesz ale agenci słuzb specjalnych wysadzili angielski samolot nad Locerby ,szkoda ,że Ciebie tam nie było ,albo pojedź tam w rocznice ,z transparentem "i love Kadafii" ,czytałem twój pierwszy post w tym temacie i nie mam zamiaru czytac dalej ,
Jeździsz na GPS jesli tak to go wyrzuc bo to finansowała armia USA czyli ci wredni i żli amerykanie ,nie uzywaj tez zarówki,tranzystora,zmywarki do naczyn, nie zakładaj polara i co wogóle robisz na necie to też prezyszło z ameryki ,nie ogladaj tez sat.tv bo to wymyslił A.C.Clark i nie opatentował wiec korzystaja z pomysłu wszyscy za free .
Niestety ale postep cywilizacji to półkula północna ,do tego europejska cywilizacja na która tak psioczycie dała wszystko co macie ,Jak sie komus nie podoba ,jest Jemen ,może Mauretania gdzie ustawowo zniesiono niewolnictwo w 80 latach XX wieku ale nikt tej ustawy nie przestrzega bo niewolników maja ludzie władzy ,nie nisko opłacanych tylko posiadaja ludzi !
Pojedź tam Heppy moze tam dla miejsce dla Ciebie i tobie podobnych malkontentów.