Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Happy skoncz juz plizzz bo sie osmieszasz. Powaga i nie zachowuj sie jak niejaka Tofi
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Heppy ,nie wiem czy wiesz ale Libia jest uznanym krajem wspierajacym terroryzm ,nie wiem czy wiesz ale agenci słuzb specjalnych wysadzili angielski samolot nad Locerby ,szkoda ,że Ciebie tam nie było ,albo pojedź tam w rocznice ,z transparentem "i love Kadafii" ,czytałem twój pierwszy post w tym temacie i nie mam zamiaru czytac dalej ,
Jeździsz na GPS jesli tak to go wyrzuc bo to finansowała armia USA czyli ci wredni i żli amerykanie ,nie uzywaj tez zarówki,tranzystora,zmywarki do naczyn, nie zakładaj polara i co wogóle robisz na necie to też prezyszło z ameryki ,nie ogladaj tez sat.tv bo to wymyslił A.C.Clark i nie opatentował wiec korzystaja z pomysłu wszyscy za free .
Niestety ale postep cywilizacji to półkula północna ,do tego europejska cywilizacja na która tak psioczycie dała wszystko co macie ,Jak sie komus nie podoba ,jest Jemen ,może Mauretania gdzie ustawowo zniesiono niewolnictwo w 80 latach XX wieku ale nikt tej ustawy nie przestrzega bo niewolników maja ludzie władzy ,nie nisko opłacanych tylko posiadaja ludzi !
Pojedź tam Heppy moze tam dla miejsce dla Ciebie i tobie podobnych malkontentów.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no prosze nastepny nauczyciel.
wiem . i moze dalbys rade zauwazyc tez ze USA wspieraja powstancow chcacych obalic Kadafiego , a owi powstancy nie deklaruja checi zalozenia demokracji na wzor np europejski czy amerykanski.
lubie takie uproszczenia jak Twoje , lekka ironia tylko nie wiadomo o czym. ja pisze o hipokryzji amerykanskiej polityki w stosunku do Obamy i terroryzmu a Ty wyjezdzasz z jakims GPS , zarowka , tranzystorem czy Bog wie czym tam jeszcze. nie potrafisz doczytac czy nie potrafisz zrozumiec wypowiedzi innych. pisze o hipokryzji polityki tego kraju, ktory myslac krotkowzrocznie dozbroil Osame i jego ludzi nie biorac pod uwage ze Osama nie zostanie wiernym pieskiem USA . a Osama zostal zabity poniewaz wiedzial za duzo i mogloby to negatywnie sie odbic na wizerunku kraju z ktorego osiagniec , jak widac , jestes tak dumny.

co do postepu cywilizacji to prosze Cie ,kto tu psioczy na europejska cywilizacje? skad Ty to wytrzasnales?
co do Jemenu i Mauretanii coz Cie tak boli. ze 99% mieszkancow np Mauretanii to wyznawcy Islamu,?

na koniec mala uwaga do Marka_AMS :widzisz poza pomylka ktora faktycznie jest zabawna a moze smieszna nie wydaje mi sie zebym sie osmieszala. osmieszasz sie sam porownujac mnie do, jak mniemam, kogos kogo nie lubisz. ale ja nie wiem o kim piszesz i malo mnie to interesuje.
równie dobrze móglabym napisac zebys przestal juz plizz bo piszesz jak Viooltje. duzo, z malym sensem i z zacietrzewieniem godnym kurki usilujacej wygrzebac ziarno w stercie łajna. )) pozdrawiam Was nauczyciele !
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ark ale tak to juz bywa jesli ktos za swoje niepowodzenia wini wrednych amerykańskich imperialistów Żydów i Masonow

Happy co do kurki w stercie lajna...mhm...spojrz moze na poczatek pod nogi zanim
znow pojedziesz z jakimis "ynteligentnymi" wynurzeniami.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Violcie tak w wielkim skrocie ja nigdy poprawnie nie pisalem i pisac nie bede a na rozgzewke bo padam na pysk po pracy wez sie w koncu od…… albo napisz swoje zdanie na dany temat, bo twoje posty pasuja raczej do tytulu twojego tematu przerazajace i tam faktycznie bardziej by pasowalo twoje szczekanie i czepianie sie byle czego jak rzep psiego ogonana.
A w temacie to wezcie tak piszcie zeby chociaz nie bylo to tak widoczne jak wspolnie staracie sie uzupelniac, wspomagac i wspierc w swojej glupocie, plizzz to wy dopiero sie osmieszacie.
Przeciez do odpowiedzi nikt was nie zmusza, wiec nie zaczynajcie od glupawych tekstow tylko rozwincie mysl, jestem otwarty na inny swiatopoglad ale nie w tym stylu i tyczy sie to cebie Ark bo z tym GPS i zarowkami to pojechales, nawet nie wiem czy wogole jest teraz sens pisac cokolwiek, czlowieku w zyciu sa wieksze wartosci niz lodowka, mysle ze lapiesz
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Jaro z Mazur,
dzisiaj po raz pierwszy cię skomplementowałam. Za zabawne podejście do tematu. Naprawdę dawno tak się nie uśmiałam.
A ty co? Każesz mi się od...
Nie ma sprawy, przyznam jednak, że nadal jesteś zabawny, za co masz u mnie następnego plusika.
Gruszkowy Harharbol był jednak lepszy.
Na tym kończę, bo na poważne tematy przecież nie będę ani z tobą, ani z Happy dyskutować.

Marek i Ark, profesję zmieniliście? Nauczyciele!

Idę sobie. Poszperać w teoriach spiskowych.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dear Osama

If you're still alive - Forgive Us - do not hurt us, we dont like USA, we also dont have visa.

`Polish workers in Holland

Thank U.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Violcie raczej za caloksztalt, uszczypliwosc, arogancje i bezsens, kiedys pisalas o psach a teraz kota ogonem odwracasz, ja za takie komplementy to z gory dziekuje, wiatrakow tu nie brakuje wiec za choragiewke sie nie podszywaj, ale zycze wiatru moze Ci ta wlasciwa droge wskaze
a co do dyskusji to ja bym chetnie
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
-"zastanawiam sie jak wyrazic w paru zdaniach cala niechec jaka czuje do U.S.A czyli do Uosobienia Sadyzmu i Agresi, od wielu lat sledze poczynania stanow wzgledem calego Swiata, dzis juz wiem ze jest to jeden i jedyny terrorysta zagrazajacy calej ludzkosci, terrorysta swiata kladacy lape na wszystkim co moze tylko przyniesc korzysci,
Juz za czasow II Swiatowej byli w Europie tylko po to aby zagarnac jak najwiecej Nazistowskich lupow przescigajac sie z Rosjanami , oczywiscie data moich urodzin za pare okretow pot Pear Harharbol, gdzie dokadnie wiedzieli o nalocie, zrobili sobie pod jego pretekstem proby atomowe w Hiroshimie i Nagasaki, najazd na Irak gdzie znalezli rope zamiast bomb, do bezprawnego przetrzymywania wiezniow w Guantanamo, wielu z nich nigdy nie mialo procesu, nigdy nie udowodniono im ani ie postawiono zarzutow, po prostu jedyne miejsce na ziemi gdzie mozna trzymac czlowieka prawem VS nie sadzac go."- napisałeś tak ?

skoro tak nie lubisz wszystkiego co amerykanskie wyrzuc z domu wszysko co z tamtad pochodzi ,tak jak napisałem ,GPS,żarówka ,NET usun prad.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
jaromazurr napisał:
Violcie raczej za caloksztalt, uszczypliwosc, arogancje i bezsens, kiedys pisalas o psach a teraz kota ogonem odwracasz, ja za takie komplementy to z gory dziekuje, wiatrakow tu nie brakuje wiec za choragiewke sie nie podszywaj, ale zycze wiatru moze Ci ta wlasciwa droge wskaze
a co do dyskusji to ja bym chetnie

Jaro, ty tak na poważnie?...
Zgłoś wpis

Bliżej nas