Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Nicodem Nicodemski (1598 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Bez komentarza ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Smith NY napisał:
tak naprawdę to z nami matka natura powinna zrobić porzadek i tu apeluję do niej o wiecej trzęsień ziemi , tsunami , wybuchów wulkanów, tornad i burz, wszystkiego co może nam zaszkodzić i jak dla mnie nie musi to być humanitarny sposób

..jakies masochistyczne podejscie przez Ciebie przemawia

Smith NY napisał:

A tak naprawdę to mam to wszystko w dupie i idę się przejechać

..no doslownie
Zgłoś wpis
9 Postów
Frank Hermez
(hermez)
Początkujacy
Nie znam idealnego rozwiazania na rumunski problem... ale tak przy okazji psow i ludzi - uwazam, ze powinno sie prowadzic regularny odstrzal albo zagazowywanie ludzi, ktorzy wywoza swoje psy do lasu, przywiazuja do drzewa i zostawiaja na smierc glodowa. Ew. porzucaja swoich "pupili" w jakikolwiek inny niehumanitarny sposob. Zwierze w domu to odpowiedzialna decyzja i jesli ktos nie dorosl to niech sie za to nie bierze..

A jesli chodzi o trzesienia ziemi - niestety tak wlasnie sprawa wyglada, ze zdecydowana wiekszosc ludzi to pasozyty, ktore czerpia z Ziemi ile moga i daja zero od siebie. No, daja - smieci i marnotrawienie zasobow... dziekuje bardzo. Znam tylko kulture Zachodu, nie wiem jak jest w innych czesciach swiata, ale obawiam sie, ze tak samo. Co prawda nikomu nie zycze ani trzesienia ziemi ani meteorytem w lebek, ale fakt jest taki, ze Ziemia da sobie rade, i to tylko my - ludzie, mozemy stac sie gatunkiem wymarlym. Szkoda, bo podobno jestesmy jakims szczytem ewolucji ) wg ludzi oczywiscie.

Pozdrowienia
Zgłoś wpis

Bliżej nas