Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

WYŻYJ SIĘ !!! ;] - Holandia

Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3829 niezalogowanych)
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Niedawno wstałem i czuje się źle .

A ty??? Jak się qrwa dziś czujesz???
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Zajebbiscie sie czuje i super dzionek!!!Dzieki ze pytasz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak zawsze z usmiechem na twarzy zaczelam nowy dzien i poczatek tygodnia jak ja kocham to zycie
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Taaa, bo życie to nie bajka a jądra to nie jajka .
Na dodatek spotkałem dziś w sklepie swojego oficjalnego wroga kurwa jego mać. (przynajmnieji dowiedzialem się ze jest znowu w nl)
Czy że jestem pamietliwy i mściwy to kurwa źle??? On chce zaszkodzić mi, a nie wie co ja mam dla niego. I oboje nie wiemy co stanie się kiedy zjawimy sie pl. Dla skurwysynów nie ma litości!! Czyż nie si?
Blondyn pewnie, że zajebiście... że pytam , bo kto zaPyta ten nie zabładzi aczkolwiek pyta to bardzo brzydkie słowo
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
i co wyzyles sie?
lepiej ci?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hmm...faktycznie musiales sie wyzyc...pytanie czy Ci to pomoze i poczujesz sie lepiej Milego wieczoru:
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Czy mi to pomoże???
Jesli w gre wchodzi moje zdrowie etc....to napewno.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Kika... chyba widzialas tylko jedno w życiu forum i to chyba tylko jest forum naszej niderlandii;] hehehe
bez urazy;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no i ok najwazniejsze,ze pomoglo i pomaga takie "wyzycie sie"
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A teraz krzykne sobie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no teraz lepiej polecam ulga gwarantowana
Zgłoś wpis

Bliżej nas