Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3829 niezalogowanych)

()
Początkujacy
wiecie,tak to juz bywa,ze sa ludzie za wszelka cena probujacy udowodnic ze wszyscy inni sa w bledzie,a przy tym jeszcze obrazaja innych tylko dlatego,ze ktos nie zgadza sie z ich opinia...zalosne....ale,coz ...tacy tez musza zyc
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Izek78 napisał:
wiecie,tak to juz bywa,ze sa ludzie za wszelka cena probujacy udowodnic ze wszyscy inni sa w bledzie,a przy tym jeszcze obrazaja innych tylko dlatego,ze ktos nie zgadza sie z ich opinia...zalosne....ale,coz ...tacy tez musza zyc

W 100% zgadzam sie z kazdym slowem.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Chyba założe BLOGA swojemu chomikowi, niech się biedak też wyżali do świata
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Czarny85 napisał:
Chyba założe BLOGA swojemu chomikowi, niech się biedak też wyżali do świata

nio, taki pomysl to tez pomysl
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ciekawe czy Twoj chomik,Czarny,dogada sie z moim kotem na blogu... Czasami mam wrazenie,ze zwierzakom,chociaz nie mowia ,komunikacja idzie duzo lepiej niz ludziom
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Podejrzewam, że szybciej doszliby do porozumienia i kompromisu niż my;]
Izek mój chomik jest tolerancyjny co do ras;]
Dogadaliby się napewno - to bardzo ugodowy zwierzak, tylko żeby Twoj kot nie zapytał czy lubi zespoł taki metalowy PANTERA ( ma złe wspomnienia - jego brat bawił się w klatce , przy kolummnie... ja zapomniałem że potencjometr jest na maxa... jego ciśnienie nie wytrzymało uderzenia decybeli...)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hehehe...zgadzam sie ze im byloby latwiej wypracowac kompromis... Wiesz moj kotek jest jak jego pani,z natury dyplomata
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
To się dogadają, bo Edward też często w książkach siedzi;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a gdzie tu mowa byla o ksiazkach??
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Chciałem powiedzieć, ze zwierzak potrafi się wysłowić i wypowiedzieć na każdy temat;]
Zgłoś wpis

Bliżej nas