Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3828 niezalogowanych)
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Moze sie nie musialam czepiac ale mam juz dosc tego kolesia, nikt mi nie zimponuje posiadaniem broni, wysmiewaniem sie z kobiet i klnieciem na pokaz, i to pod innymi nickami atakujac mnie. Rozejm Czarny, nie chce innym psuc zabawy.
A ze sie wypowiedziec nie mozna na forum ?!! to tez nie czuje potrzeby zeby tu wchodzic Za wrazliwy jestes, jak dorosniesz to pogadamy. To tylko forum Papa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Wiesz,Kika,mylisz sie i sama nie wiesz jak bardzo...bo ja nie zamierzam nikomu imponowac w zaden sposob...wyrazam swoja opinie czy odpowiadam na jakis argument na forum i tyle...Gdzie tu dopatrujesz sie checi zaimponowania to naprawde nie mam pojecia...I nie obrazaj nikogo,bo sama wyjdziesz na trolla internetowego(o ile nim juz nie jestes )...bez urazy...oczywiscie
IZEK 100% POPARCIA OD KOLKA
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Myslala ze to do niej a to do Ciebie bo Kolek , Czarmix, Przystojniak, Czarny to jedna i ta sama osoba!!!
Brawo tylko czasami sie gubisz i masz przy dwoch nickach ta sama fotke, albo mi odpisujesz z nie tego nicka. A takie iQ masz wysokie?!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych
Baw sie dobrze jesli liubisz sobie sam schlebiac i robic ludzi w konia.
Mi sie juz znudzilo!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czasami zignorowanie czegos jest lepsze niz skomentowanie....
Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kika napisał:
[quote]Myslala ze to do niej a to do Ciebie bo Kolek , Czarmix, Przystojniak, Czarny to jedna i ta sama osoba!!!
Brawo tylko czasami sie gubisz i masz przy dwoch nickach ta sama fotke, albo mi odpisujesz z nie tego nicka. A takie iQ masz wysokie?!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych
Baw sie dobrze jesli liubisz sobie sam schlebiac i robic ludzi w konia.
Mi sie juz znudzilo!!![/qu
wiesz co kika ty musisz miec tez wysokie iQ
BARDZO BYM PROSIL ZEBYS MNIE DO TEGO NIE MIESZALA!!!
KOLEK
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
Izek78 napisał:
Wiesz,Kika,mylisz sie i sama nie wiesz jak bardzo...bo ja nie zamierzam nikomu imponowac w zaden sposob...wyrazam swoja opinie czy odpowiadam na jakis argument na forum i tyle...Gdzie tu dopatrujesz sie checi zaimponowania to naprawde nie mam pojecia...I nie obrazaj nikogo,bo sama wyjdziesz na trolla internetowego(o ile nim juz nie jestes )...bez urazy...oczywiscie
IZEK 100% POPARCIA OD KOLKA

ode mnie tez bravo ,na te slowa

a w ogole dyskusja toczy sie o tych o ktorych i z ktorymi o czym dyskutowac (podobno bo nie wiem) nie ma...i male pytanko w zwiazku z tym... What for??? skoro tacy sa nie ciekawi
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Z Kolkiem nie mam nic wspolnego pani detektyw
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
what for?
kolek jest zawsze szczery!nie wiem kto uzyl pierwszy sformulowania(troll internetowy)wlasnie po to zeby pozbyc sie takich troli jak ona!
pozdrowienia od kolka
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
jeszcze chwile i bede walke sekundowac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mysle te nie pomyla ci sie narozniki
to bylo glupie!jestem tego pewny ze nie!
Zgłoś wpis

Bliżej nas