Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3834 niezalogowanych)

()
Początkujacy
przemyslalem to co napisalas masz racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
heeheh.... błysnąć;] dobre dobre ;]
nie muszę błyskać;]
i tytuł nie jest do odbioru dosłownego;]
widocznie nie wiem do czego służy komputer tudzież internet;]
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Czarny jestes tak dobrym kolega Przystojniaka ze dzielisz z nim zdjecie glowne? Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kika napisał:
Rozumiem sie wykrzyczec przeklnac nawet wyzalic obcym czego sama osobiscie nie robie ale wzbogac swoje slownictwo bo swiadczy to o twoim intelekcie. Chcesz zablysnac na forum? Slaba prowokacja...
tym razem postaram sie wzbogacic swoje slownictwo i rzeczywiscie chcialem zablysnac na forum ale widze ze ty juz tu blyszczysz tylko nie wiem czy to blysk twojego intelektu czy glupoty?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
EMO napisał:
Wyzycie sie jest jedna z podstawowych potrzeb czlowieka w calym okresie jego zycia...ktorej zaspokojenie zapewnia rownowage psychiczna i fizyczna. Wyzycie sie pomaga nam w wyrwaniu sie z nagromadzonych i niepotrzebnych emocij i blokad.
I czy to dzieje sie na necie, czy w zyciu prywatnym...Niewazne...wazna jest tylko swiadomosc naszego celu ... i najlepiej jak nie pociagniemy za soba zbyt wiele przypadkowych ofiar w wewnetrznej walce o nic innego jak oczyszczenie.
I jezeli nam to pomoze... jestesmy tylko ludzmi...jak to ktos kiedys wpomnial...tak niedoskonalymi, a jednak na podobienstwo Boga.-
Nie bojmy sie wiec wyzywac...Bo To Jest Zdrowe!!!!! Zalecane i Potrzebne!!!
A forme mozemy sobie sami wybrac, Poto jest Wolna Wola.
i Tolerancja.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Fanie, ze wiekszosc z was lapie fale o co chodzi. Dzieki EMO. Na Ciebie zawsze mozna liczyc.

Chcac zalozyc nowy watek nie za bardzo wiesz o co zapytac ludzi, bo to jest siec i kazdy jak najbardziej chce sie wybic poprawiajac innych mowiac innym jaki to on jest glupi i pozbawiony intelektu. Zapytasz czlowieku o polityke to powiecie, ze to jest temat rzeka i ze nie warto sie wypowiadac. ( fakt - nasza polityka panstawa jest przykra), "zawacisz" o kobietach to zostane okrzykniety szowinista i facetem, ktory widocznie ma problemy z kobietami ( a nie mam;] - wrecz przeciwnie ] podobnie jak z muzyka, filmem,sportem,inforamtyka, religia czy innym egystencjonalnym tematem, ktory mozna zahaczyc. Chcialem porozmawiac o narkotykach w dzisiejszych czasach, ale pewnie by ze mnie zrobiono tutaj narkomana;] To o czym tu chcecie porozmawiac ??? O zyciu seksualnym surykatek??? Pewnie wiekszosc stad nawet nie wie co to surykatka jest;] hehe. Moj przeblysk intelektu juz minal, kiedy w czasach liceum mialem przyjemnosc nalezec przez 1,5roku do stowarzyszenia MENSA. Dziwne jest to, ze znalzlem tutaj 3 osoby co nie wiedzialy co to jest MENSA;]
Wystarczy jedna malo tolerancyjna odpowiedz do watku i juz wszyscy leca jedna linia oporu. hehe. Ja swego czasu mialem sposob na wyzycie sie - to byla strzelnica gdzie mogles sobie rozwalic tarcze 4 strzalami z moosberga, albo puscic kilka serii z 47mki;] przyznaje, ze ostatnio wole czytac artykuly w necie niz nastepny horror Mastertona czy thiller Ludluma;]. Porownujecie IQ czlowieka do IQ kury po tym co czytacie w necie. Piszac do was jak profesor ( nie mam przyjemnosci nim byc;] ) zrobicie ze mnie pseudouczonegocwiercinteligenta;] hehe..

Mozecie tez sie oczywiscie wyzywac bluzgajc na mnie i smiejac sie ze mnie jaki to Czarny glupi glupek jest;] O czym chcecie pisac?? O panujacej swinskiej grypie w kraju??? o Ostatnich 2 latach rzadu Tuska, o Obamie i jego kumoterstwie z Putinem czy kutwa o tym ze wczoraj byl dzien wiedzy o antybiotykach i kazdy niech sie wykaze co o nich wie.
Nie sadze zebym tutaj spotkal grupe ludzi, z ktorymi mozna zagrac tylko w skojarzenia;] ale jesli i tacy sa to prosze bardzo;] - werbalnie zimna lodowka ---> zima
Zmieniam WYZYJ SIE na WYKAZ SIE i czekam na godne odpowiedzi godne celebracji dalszej rozmowy.
Dzien dobry wszystkim tolerancyjni ludzie;] Milego dzionka wam zycze pozdrawiam;]
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
uscisk dloni z mojej strony szkoda tylko,ze musisz sie tak rozpisywac,aby wyjasnic ....niby tak oczywiste sprawy....
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Panno Sagowska bo tutaj juz tak jest.
wiekszosc odbiera mnie tu powierzchownie;] ( e tam - mi to lata jak bak kolo kwiata;])
Kazdy oczywiscie, ze chce pokazac jaki jest naj naj naj.. po co???
Co druga osoba gdyby poznala moj zyciorys zaczela by sie mnie bac, wystrzegac badz pokazala by absolutna pogarde zastanawiajac sie czemu jam jeszcze zyje, ze mnie nie odstrzelono;]etc.. inna zas zrozumiala by chec przemiany, a jeszcze inna bylaby zafascynowana checia szybkiego zycia z ryzykiem i adrenalina w kieszeni na wyciagniecie reki.
To, ze zarabialem pieniadze nielegalnie, ze lubie i ze posiadalem bron nie robi ze mnie gangstera.
To, ze nalezalem do mensy nie czyni mnie geniuszem i omnibusem.
To, ze czytam ksiazki nie znaczy ze jestem madrym czlowiekiem.
A to, ze udzielam sie na forum nie jest proba blyskania i dorownania innym.
Wcale mi to niepotrzebne bo wrazen, widokow, przezyc, dokonan czy trudnych do zrozumienia dla porzadnego obywatela chwil tj sytuacji mam za duzo jak na jednego czlowieka.

Czy ktos z was nalezal w wieku szkolnym ( badz nie tylko ) nalezal do jakiejs subkultury mlodziezowej???
ja majac lat nascie bylem tzw. punkiem tj. punkrockowym olewaczem systemu mialem dlugie wlosy, chodzilem w bojowkach i glanach z naszywka pacyfki na rekawie kurtki...etc. Ciekaw jestem ilu znajde tutaj zlych opinii odnosnie tej subkultury;]
p.s. ja bylem przyzwoitym punkiem;] heheh / pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mój mąż był , hmmm wtedy się w nim zakochałam , miał swoja kapele, grał na perkusji , zielonego irokeza, glany ,bojówki, koncerty Jarocin ,Woodstock, hardrock, a teraz jest spokojnym mężem i ojcem. Podobnie tak jak Ty był i jest inteligentnym człowiekiem, ale do mensy nie uczęszczał... uważał ze to mu mądrości nie doda, miał i ma pasje, Olewał szkolę i naukę , jednak swoja wiedza jak na kogoś kto nie przykładał do tego żadnych wartości , potrafił zadziwiać mnie "dobra uczennice" i nie tylko . Ma swoje pasje i talent ,temu poświecą każdy wolny czas, i to w nim cenie najbardziej. ... poproszę więcej takich ludzi , mądrych a zarazem skromnych, którzy wiedza do czego chcą w swoim życiu dążyć i jakimi wartościami się muszą kierować.
a co tej subkultury, ogólnie, to się pomiędzy nią wychowałam, każdy mój kupel to pankrockowy chłopak , dziewczyny tez w to się bawiły, jak tak by powspominać ...inteligenta subkultura, bynajmniej . Moja siostra pisała o niej prace licencjacka, wiec ona mogła by się o niej więcej wypowiedzieć ,ja tylko dodam że wszyscy znajomi z tej grupy, są do dziś naszymi najlepszymi znajomymi, maja rodziny ,dzieci dobre pozycje zawodowe , własne firmy. W sumie to ten temat pasuje do t. 'wyżyj się". oni się wyżywali dzięki muzyce i agresywnemu wyglądowi, jednak ich umysły były spokojne, owszem robili wiele głupich rzeczy ale kto ich nie robi w młodości. No ale ja wiem to tylko ze swojego podwórka , pewnie są inne opinie.
Zgłoś wpis

Bliżej nas