Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Nadal dobre

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
final champions league: Inter versus Bayern, mam nadzieje
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
ech,ale w tym temacie testosteronu...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ech...testosteron, substancja powodujaca wielee goracych westchnien i namietnych uzaleznien u plci pieknej...co ciekawe podobno bardzo deficytowa, coraz czesciej wystepujaca u niewiast na ringach bokserskich, pomostach podnoszenia ciezarow, galach kulturystycznych, nawet na skoczniach narciarskich a juz nie dlugo w formule 1....czyzby to podswiadome dazenie do idealu a moze proba udowodnienia czegos tym co to testosteronu we krwi pod dostatkiem maja.......ciekawe....ciekawe
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A Ja napisze ze puchar Polski bedzie dla Jagiiiiiiiiiii
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kto wygra LM Van Gaal czy Mourinho ??

Kurs toto.nl:
Bayern - Inter (2,80 E - 2,15 E - 2,95 E)

*Tak chyba obstawie ..

Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Bayern nie wygra mgh...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondynie moze masz racje, ja sam nie wiem ... znow Ivica Olic i Arjen sa w top formie.

Statystki publiczne tez malo mowia .. Voetbalzone (Winst Bayern: 52%, Winst Inter: 45% i 3% gelijkspel.) TVN24 (Bayern 40%, Inter 60%)
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
To jest cholernie ciezki mecz do wytypowania..Wiem ze na pewno jutro wygra JagaA co do LM hmm..daje 70%na Inter ze wygra chociaz to fakt ze Bayern jest w bardzo dobrej formie wiec wszystko mozliwe...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Jaga,Jaga,Jaga Jagiellonia!!! Witajcie Europejskie PucharyKto by sie spodziewal na poczatku sezonu
Zgłoś wpis

Bliżej nas