Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
308 Postów
Doświadczony forumowicz
chwalisz się czy żalisz???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
ja straciłem w tym sezonie troche na F1, więc buckmachera omijam poki co. Wroce pewnie do hazardu w nowym sezonie
hahaha no F1 jest inna szkola jazdy.. przy starcie moze wiele sie wydarzyc...

tez lubie F1, ogladam tak od czasow Häkkinena.. szkoda ze Räikkönen nie ma krzesla, podobna bedzie jesce w kilku rajdach really ale czy wroci do F1? jest big question.

A zakim Ty jestes w F1?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
chwalisz się czy żalisz???
Co to za pytanie jak jakies SAFARI DUO ??
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Czarny85 mowisz z Lechem heheh dobrą ekipe maja łobuziakiA z Wiselką zawsze byla niby zgoda chociaz to roznie bywalo ostatnioPozdro!!
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
macie farta z tymi fajerwerkami. na wisełce było ...miło... szanuje kraków z wielu innych powodów, białystok to ze to poprostu moj region w polsce i dobrego człowieka mam tym w miescie tez
a na meczu z wisełką fajne fajerwerki właśnie Jadze wyszły
pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
za tydzien derby europy ktos moze wie o ktorej?
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
No w niedziele za tydzien... o 19:00 pierwsze spotkanko Reala z Barcą.
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
mhg to pojechales dzis z obstawianiem i to ostroCo do Ajaxu znasz moje zdanie a reszta no coz moglo to wejsc ale nie konieczniePozdro!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no pojechalem rowno, 5 zero i to przed 45 min... mialem nadzieje na inny zbieg okolicznosci ... bedzie czeba w przyszlym tygodniu jakos odrobic to Pozdr
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
mgh jak bedziesz cos obstawial daj typy wczesniej na forum to sie przemysli sprawePozdro!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas