Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czarny85 napisał: ja straciłem w tym sezonie troche na F1, więc buckmachera omijam poki co. Wroce pewnie do hazardu w nowym sezonie
hahaha no F1 jest inna szkola jazdy.. przy starcie moze wiele sie wydarzyc...
tez lubie F1, ogladam tak od czasow Häkkinena.. szkoda ze Räikkönen nie ma krzesla, podobna bedzie jesce w kilku rajdach really ale czy wroci do F1? jest big question.
macie farta z tymi fajerwerkami. na wisełce było ...miło... szanuje kraków z wielu innych powodów, białystok to ze to poprostu moj region w polsce i dobrego człowieka mam tym w miescie tez
a na meczu z wisełką fajne fajerwerki właśnie Jadze wyszły
pozdro
Hejka szukam kogoś uczciwego i normalnego do spotkań. Mam 20 lat i mieszkam w Dordrecht. Mogę dojechać w nl wszędzie. możliwy stały układ. Kontakt: whatsapp: +31 657 726 525
no pojechalem rowno, 5 zero i to przed 45 min... mialem nadzieje na inny zbieg okolicznosci ... bedzie czeba w przyszlym tygodniu jakos odrobic to Pozdr
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.