Prawdopodobnie znow odjedziedzie w kosmos od tematu...ale sprobuje...
Mialem w pracy ciekawa dyskusje...w trakcie tak zwanej wolnej wymiany zdan (bylem jedynym Polakiem w duzym gronie mlodych Holendrow) zaczelismy dyskutowac dlaczego tak bardzo malo mezczyz z Polski zwiazuje sie z Holenderkami...a w droga strone tak wiele Polek jest w zwiazkach z Holendrami...no i przyznam, ze argumenty mnie powalily....
(pomijam stereotyp, ze holenderki sa grube, brzydkie etc etc - bo oczywiscie nie wszystkie)
Zaproponowalem swoim kolezankom przeprowadzenie ankiety(to bylo 40 kobiet w wieku od 20 do 34 lat) na temat mezczyz z Polski...
Wynik kompletnie NIESTETY negatywny dla Nas:
Wiec wypunktowaly Nas tak :
1.Polscy mezczyzni kompletnie nie wiedza co to jest higiena osobista (zeby, paznokcie, przepocone ciuchy )
2.Zachowuja sie nonszalancko czesto wrecz wulgarnie w miejscach publicznych;
3.Nie znaja jezykow obcych i niestety nie probuja ich sie nawet uczyc.
4.Alkochol...
5.Jestesmy nie podatni na jakakolwiek krytyke...
...dalej juz mi sie nie chcialo sluchac ...
Pytanie do Polek...czy z Nami jest naprawde az tak zle?...........
Mialem w pracy ciekawa dyskusje...w trakcie tak zwanej wolnej wymiany zdan (bylem jedynym Polakiem w duzym gronie mlodych Holendrow) zaczelismy dyskutowac dlaczego tak bardzo malo mezczyz z Polski zwiazuje sie z Holenderkami...a w droga strone tak wiele Polek jest w zwiazkach z Holendrami...no i przyznam, ze argumenty mnie powalily....
(pomijam stereotyp, ze holenderki sa grube, brzydkie etc etc - bo oczywiscie nie wszystkie)
Zaproponowalem swoim kolezankom przeprowadzenie ankiety(to bylo 40 kobiet w wieku od 20 do 34 lat) na temat mezczyz z Polski...
Wynik kompletnie NIESTETY negatywny dla Nas:
Wiec wypunktowaly Nas tak :
1.Polscy mezczyzni kompletnie nie wiedza co to jest higiena osobista (zeby, paznokcie, przepocone ciuchy )
2.Zachowuja sie nonszalancko czesto wrecz wulgarnie w miejscach publicznych;
3.Nie znaja jezykow obcych i niestety nie probuja ich sie nawet uczyc.
4.Alkochol...
5.Jestesmy nie podatni na jakakolwiek krytyke...
...dalej juz mi sie nie chcialo sluchac ...
Pytanie do Polek...czy z Nami jest naprawde az tak zle?...........