Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Wacław Magoń Krisu22 Adamczyk alicec74 Mareczek86 (12586 niezalogowanych)
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Ty- jak możesz? ,mojego dziadka na allegro wystawiać świeć panie-czy co tam jest nad jego duszą[/quote]

na TY to tramwaj staje....tak gdzies kiedys mi sie o uszy obiło...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
schat_je napisał:
Ty- jak możesz? ,mojego dziadka na allegro wystawiać świeć panie-czy co tam jest nad jego duszą

na TY to tramwaj staje....tak gdzies kiedys mi sie o uszy obiło...[/quote]

na dzyń dzyń odjezdza??
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
schat_je napisał:
Ty- jak możesz? ,mojego dziadka na allegro wystawiać świeć panie-czy co tam jest nad jego duszą

na TY to tramwaj staje....tak gdzies kiedys mi sie o uszy obiło...

na dzyń dzyń odjezdza??[/quote]

precies ))
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
taki mój idedał kobiety..........

Kobieta powinna być przede wszystkim ładna.
Dobrze, jeśli jest piękna, ale w zasadzie ładna wystarczy (zdarzają się osoby , którzy deklarują, że nie przywiązują wagi do wyglądu partnerki/a ale to brednie i nikt już w to nie wierzy). Idealna kobieta powinna mieć piegi i być do tańca i do różańca.
Kobieta powinna dbać o siebie, żeby być atrakcyjną ale niedobrze, jeśli na to dbanie o siebie wydawałaby jakieś pieniądze, zwłaszcza duzo pieniedzy
Idealna kobieta powinna być wykształcona I oczytana, ale niedobrze, jeśli to okazuje, Bo wtedy jej partner może się poczuć niedowartościowany I zamknie się w sobie.
Powinna mieć interesującą I dobrze płatną pracę, ale niedobrze, jeśli at praca wymaga dyspozycyjności I zaangażowania, Bo wtedy partner poczuje się zaniedbywany I poszuka sobie innej.
W zaciszu domowym kobieta powinna zajmować się wszystkimi domowymi sprawami, jedną ręką odkurzać, drugą mieszać w garnku, trzecią myć samochód, czwartą prasować, poszerzając jednocześnie swoje intelektualne horyzonty, żeby mogła być odpowiednim partnerem do rozmowy na temat Unii Europejskiej, stanu wojennego oraz przewagi samochodów z silnikiem 2000 cm³ nad tymi z 1600. przy okazji wyglądając jak top modelka z Elle
Idealna kobieta powinna przebierać się w koronki I pończochy I serwować tantryczny seks. Byłoby dobrze, aby w zabawy erotyczne partnerka angażowała również koleżankę i była otwarta na propozycje.Powinna tez znac kamasutre i oczywiście wprowadzac ja w zycie
Powinna z uśmiechem akceptacji uczetniczyć w imprezach towarzyskich, na których jej partner zalewa się w trupa w towarzystwie kolegów i koleżanek , przetransportować go do domu, położyć spać, a rano czekać ze świeżym kefirem.
Powinna wiedzieć, że Po czterdziestce jej atrakcyjność się kończy I partner ma pełne prawo poszukać sobie młodszej kochanki
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:

Kobieta powinna być przede wszystkim ładna (...) itd.

Twój?...
Przekalkowany z netu.
Jeśli już kopiujesz, to podaj źródła.

www.pinezka.pl/jaki/510-jak-byc-kobieta-idealna

miderska.blogspot.com/2008/06/kobieta-powinna-by-jak.html

www.dzieciak.co.uk/forum/viewtopic.php?f=140&t=2871
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:

Kobieta powinna być przede wszystkim ładna.
Dobrze, jeśli jest piękna, ale w zasadzie ładna wystarczy (zdarzają się osoby , którzy deklarują, że nie przywiązują wagi do wyglądu partnerki/a ale to brednie i nikt już w to nie wierzy). Idealna kobieta powinna mieć piegi i być do tańca i do różańca.
Kobieta powinna dbać o siebie, żeby być atrakcyjną ale niedobrze, jeśli na to dbanie o siebie wydawałaby jakieś pieniądze, zwłaszcza duzo pieniedzy
Idealna kobieta powinna być wykształcona I oczytana, ale niedobrze, jeśli to okazuje, Bo wtedy jej partner może się poczuć niedowartościowany I zamknie się w sobie.
Powinna mieć interesującą I dobrze płatną pracę, ale niedobrze, jeśli at praca wymaga dyspozycyjności I zaangażowania, Bo wtedy partner poczuje się zaniedbywany I poszuka sobie innej.
W zaciszu domowym kobieta powinna zajmować się wszystkimi domowymi sprawami, jedną ręką odkurzać, drugą mieszać w garnku, trzecią myć samochód, czwartą prasować, poszerzając jednocześnie swoje intelektualne horyzonty, żeby mogła być odpowiednim partnerem do rozmowy na temat Unii Europejskiej, stanu wojennego oraz przewagi samochodów z silnikiem 2000 cm³ nad tymi z 1600. przy okazji wyglądając jak top modelka z Elle
Idealna kobieta powinna przebierać się w koronki I pończochy I serwować tantryczny seks. Byłoby dobrze, aby w zabawy erotyczne partnerka angażowała również koleżankę i była otwarta na propozycje.Powinna tez znac kamasutre i oczywiście wprowadzac ja w zycie
Powinna z uśmiechem akceptacji uczetniczyć w imprezach towarzyskich, na których jej partner zalewa się w trupa w towarzystwie kolegów i koleżanek , przetransportować go do domu, położyć spać, a rano czekać ze świeżym kefirem.
Powinna wiedzieć, że Po czterdziestce jej atrakcyjność się kończy I partner ma pełne prawo poszukać sobie młodszej kochanki

pomarzyc sobie mozna, marzenia nic nie kosztują....))
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
marek_ams napisał:
Ale i tacy sie kooorwa zdarzaja
Ja pie$^%$& przeboj nadchodzacego sezonu

WTF?...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
[quote]taki mój idedał kobiety..........

Kobieta powinna być przede wszystkim....

Mój ideał
Podobno ideały nie istnieją. Sądzę inaczej. Istnieją, są nawet często występujące w przyrodzie. Wystarczy jedynie dopuścić do siebie myśl, że ideały mogą mieć wady.

Mój ideałâ€¦ Notkę o nim miałam napisać dopiero pod koniec lipca, gdy będę już po tygodniu z A. (tydzień z A., tydzień z A., tydzień z A…), ale postanowiłam, że swoje wyobrażenie ideału skonfrontuję z tym, co po tym tygodniu będę czuła. Bo teoria teorią.

Mój ideał nie musi być przystojny, ale musi być powalający. Aby nogi mi miękły od jego spojrzenia, uśmiechu i dotyku. By elektryzowały jego gesty, ton głosu i zapach. I aby był wyższy ode mnie. I patrzył z zachwytem, rozpieszczał, szanował i kochał.
Wiadomo… Musi być inteligentny, czuły, silny, opiekuńczy itd., itp. Każda z nas w liście cech idealnego mężczyzny wymieni te same. A przecież nie każda marzy o takim samym facecie. Co takie rozróżnia tych inteligentnych, czułych, silnych itd. mężczyzn od siebie? Co powoduje, że każda z nas na ideała wybrałaby innego?

To, czego szukam w mężczyźnie idealnym nazywam "doprawienie pieprzem". Aby logicznie się ze mną sprzeczał, był sarkastyczny, ironiczny, miał diabła pod skórą i cholerę w oczach, by wyczuwał, czego chcę, by się drażnił, kusił, pobłażał. Zmuszał do walki.
By stawał w obronie zawsze, gdy tego potrzebuję. Pomagał i opiekował się mną.
By miał pasję. I był wykształcony. I oczytany. I nigdy nie podnosił na mnie w złości głosu. Nie daj Boże ręki.

I by kochał kochać. Mnie.

natchnionenoca.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?563257
Zgłoś wpis
43 Posty
Bywalec
Viooltje napisał:
marek_ams napisał:

WTF?...

ockurwa kobieto, szkoda ze go ktos nie rozjechal .
...w imieniu meskiej czesci narodu pragne przeprosic Panie za ten niezwykle utalentowany wybryk natury... het spijt me
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
anj napisał:
Viooltje napisał:
marek_ams napisał:

WTF?...

ockurwa kobieto, szkoda ze go ktos nie rozjechal .
...w imieniu meskiej czesci narodu pragne przeprosic Panie za ten niezwykle utalentowany wybryk natury... het spijt me

nou zeg....ongeloofelijk
(niby) mężczyzna...jak w temacie wątku
Zgłoś wpis

Bliżej nas