Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Wacław Magoń Krisu22 Adamczyk alicec74 Mareczek86 (12586 niezalogowanych)
29 Postów
malwina xxxx.
(malwisia1604)
Bywalec
kazdy musi miec jakis dystans do wszystkiego poprostu mowie to co mysle ... wy jako faceci tez nie jestescie bez winy jakl my sie zachowujemy ... ale fakt my prowokujemy bo mamy w tym zapewne jakis cel ale gdybyscie tego nie chcieli to w sumie tez byscie nie dawali nam powodu do kokietowania
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
malwisia1604 napisał:
no tak w sumie ... ale to prawda to my kokietujemy facetow to my sprawiamy ze onni w jakims stopniu tak postepuja ... w jakiejs czesci same sobie jestesmy winne i jest jakas czasc w tym naszej winy ni mozna zaprzeczyc

Czy w takim ukladzie,kokietujesz kazdego faceta,nawet takiego,ktory Cie w zadnym stopniu nie interesuje i z gory wiesz,ze jest,powiedzmy,nie ten typ???
Zaprzeczam i nie poczuwam sie do winy,ze jakis napalany pajac sie przywala
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
hehe, nie bylo mnie troche a tu prosze...ale sie temat rozwinął ))
nie mam za bardzo czasu wiec napisze tylko:
a w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo naraz
Zgłoś wpis
29 Postów
malwina xxxx.
(malwisia1604)
Bywalec
oo i tutaj szacunek za szczera i szybka relacje ...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:

z taką antyreklamą nigdy interes nie zakwitnie

Stary, a już ci kiedyś zakwitł?...
No... ten interes?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:

No... ten interes?

stara jest DUPA bo zębów nie ma,Viooltje-powiem delikatnie narazie oki?-gdyby na świecie zostały tylko takie "kobiety"jak Ty,nigdy zaden interes by nie zakwitł..i prosze nie prowokuj mnie bo mam zły dzien,nerwy mi puszczą i pojade jak po dzikiej świni....wiec fuckoooool się(fuckooool-wyjasniam ,czasem używam własnych słów)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Piotruś Paan napisał:
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:

No... ten interes?

stara jest DUPA bo zębów nie ma,Viooltje-powiem delikatnie narazie oki?-gdyby na świecie zostały tylko takie "kobiety"jak Ty,nigdy zaden interes by nie zakwitł..i prosze nie prowokuj mnie bo mam zły dzien,nerwy mi puszczą i pojade jak po dzikiej świni....wiec fuckoooool się(fuckooool-wyjasniam ,czasem używam własnych słów)

Buuuuhahahaha...czas juz chyba cos fucknac Piotrus, to naprawde rozpreza , nerwy ukoi i nie trzeba bedzie o dzikich swiniach myslec, polecam...zwlaszcza w piatkowy wieczor!!!!!

Teoretycznie jestes juz przeciez na to gotowy....niech slowo zatem cialem sie stanie

Pozdrawiam wszystkich zwlaszcza dzikie swinie i wyuzdane suczki !!!
Milego i rozkosznego wieczoru
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
Piotruś Paan napisał:
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:

No... ten interes?

Buuuuhahahaha...czas juz chyba cos fucknac Piotrus, to naprawde rozpreza , nerwy ukoi i nie trzeba bedzie o dzikich swiniach myslec, polecam...zwlaszcza w piatkowy wieczor!!!!!

Teoretycznie jestes juz przeciez na to gotowy....niech slowo zatem cialem sie stanie

Pozdrawiam wszystkich zwlaszcza dzikie swinie i wyuzdane suczki !!!
Milego i rozkosznego wieczoru

Zanim coś napiszesz fucknij sie w morde ,,,jak nie dasz rady to zaproś mnie,,,po tym już nie bedzie co u Ciebie fuckać -awatarku zakompleksiony.....a jesli dalej odbijesz piłeczke to uważaj kto jest po drugiej stronie,nie każdy przechodzi obojętnie obok prowokacyjnych tekstów matole z malinowym nosem......
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To co z tym meczem w niedziele chyba ze Adas by przyszedl to bysmy w rugby zagrali
Zgłoś wpis

Bliżej nas