Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Wacław Magoń Krisu22 Adamczyk alicec74 Mareczek86 (12603 niezalogowanych)

()
Początkujacy
On chcial tobie powiedziec ze urodziwa z ciebie dziewuszka Schat tak pomiedzy wierszami [/quote]

Mireczku NIE cytuj mnie w ten sposob, CZY JA COS KOMUS CHCIALEM MPOWIEDZIEC , pisac umie wiec sobie poradze panie Casanova.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jaromazurr napisał:
On chcial tobie powiedziec ze urodziwa z ciebie dziewuszka Schat tak pomiedzy wierszami

Mireczku NIE cytuj mnie w ten sposob, CZY JA COS KOMUS CHCIALEM MPOWIEDZIEC , pisac umie wiec sobie poradze panie Casanova.[/quote]

Jaro co ty sie napiles czy jak??? Przeczytaj jeszcze raz i to dokladnie co napisala Schat podpowiem ci ze moje slowa tyczyly sie tego holendra ktory powiedzial schat to co ty wczesniej napisales
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirekb215 napisał:
jaromazurr napisał:
On chcial tobie powiedziec ze urodziwa z ciebie dziewuszka Schat tak pomiedzy wierszami

Mireczku NIE cytuj mnie w ten sposob, CZY JA COS KOMUS CHCIALEM MPOWIEDZIEC , pisac umie wiec sobie poradze panie Casanova.

Jaro co ty sie napiles czy jak??? Przeczytaj jeszcze raz i to dokladnie co napisala Schat podpowiem ci ze moje slowa tyczyly sie tego holendra ktory powiedzial schat to co ty wczesniej napisales[/quote]

Co do picia to masz racje sorki Mirek, czytam piate przez dziesiate
Dobranoc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moze rzeczywiście powinnam tu użyć słowa,,niedowartościowany"zamiast ,,zakompleksiony".Właśnie taki niedowartościowany facet szuka idiotki która go dowartościuje.Na jej wykształcenie wyższe reaguje jak byk na czerwona płachtę bo świetnie czuje się tylko przy kimś komu może zaimponować nieważne czym-wykształceniem,wyglądem, kasą itd
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Więc (choc od więc się zdania nie zaczyna) jaki powinien byc ten prawdziwy facet ?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Powinien umieć pokazać jaja bez konieczności zdejmowania spodniczyli w skrócie facet powinien być męski, a przede wszystkim wiedzieć czego chce i znać swoją wartość.
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
a co z fanami myszki Miki .
Wydawac by się mogło ,że to żart lub tekst z podtekstem ,ale pracuje z holendrem takim fanem , i gostek jeździ po dysneylendach ,jest męski ? wie czego chce .
Zgłoś wpis
15 Postów
blue blue
(blue)
Bywalec
słusznie ark ,każdy powinien dążyć do realizacji własnych pasji i marzeń ,bo to daję największa satysfakcje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie za bardzo odnajduje związek Myszki Miki z naszym tematem ale oka jakie to ma znaczenie co jest pasja faceta-wszak nie to określa czy jest męski.Czy to,ze chłopiec bawi się lalkami czyni z niego dziewczynkę?Miałam na myśli to,ze facet powinien być zdecydowany co do tego czego chce.Wielu z nich zachowuje się co najmniej dziwnie w poznawaniu kobiet-w jednej mu przeszkadza kolor włosów, w drugiej wykształcenie, w trzeciej ubiór a w czwartej już sam nie wiem co mu przeszkadza.
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
ark napisał:
a co z fanami myszki Miki
Są...żyją...

Zgłoś wpis

Bliżej nas