Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Wacław Magoń Krisu22 Adamczyk alicec74 Mareczek86 (12600 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Moze i jakiejs szarej dziewuszce jakis Holender sie trafi, a tak dla poczucia wartosci Polek po czym zauwazycie kiedy przekraczacie granice Holandii jak krowy zaczna byc ladniejsze od kobiet
Rozmawialem z Holendrami czemu wybieraja Polki , odpowiedz jasna Holendera nie dba o dom,
one rodza dzieci przed czterdziestka a dupa dalej swedzi wiec wychowanie dzieci i dbanie o dom nie lezy w ich interesie, interesu to one szukaja gdzie indziej, chyba na calym swiecie nie ma tylu rozwodow i pedalow co tu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja dostaje duchoty jak kolejny zakompleksiony Polak tłumaczy mi,ze on szuka ideału i ciagle zmienia dziewczyny
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehe,słusznie prawisz..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jaromazurr napisał:
Moze i jakiejs szarej dziewuszce jakis Holender sie trafi, a tak dla poczucia wartosci Polek po czym zauwazycie kiedy przekraczacie granice Holandii jak krowy zaczna byc ladniejsze od kobiet
Rozmawialem z Holendrami czemu wybieraja Polki , odpowiedz jasna Holendera nie dba o dom,
one rodza dzieci przed czterdziestka a dupa dalej swedzi wiec wychowanie dzieci i dbanie o dom nie lezy w ich interesie, interesu to one szukaja gdzie indziej, chyba na calym swiecie nie ma tylu rozwodow i pedalow co tu

wzielem to pod uwage i policzylem W mojej firmie na 29 osob sa trzy po rozwodzie
a jesli chodzi o te krowy to wczoraj tylko z trzy widzialem na kreglach i duzo tez kobiet bylo
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Co do tych krow Jaro, to spotkałam sie z opinią pewnego Holendra, ktory stwierdzil, ze to w prowincji Friesland, krowy są ladniejsze od kobiet
ale ja tam nie wiem, nie widzialam...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Schat_je napisał:
Co do tych krow Jaro, to spotkałam sie z opinią pewnego Holendra, ktory stwierdzil, ze w prowincji Friesland, krowy są ladniejsze od kobiet
ale ja tam nie wiem, nie widzialam...

On chcial tobie powiedziec ze urodziwa z ciebie dziewuszka Schat tak pomiedzy wierszami
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
no dzieki Mirek, tylko o tych krowach to nie bylo takie potrzebne...

ps. a na kreglach nie bylo mnie wczoraj wieczorem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirek, to w jakiejs malej firmie pracujesz to ja tez policzylem , musialo byc z twoih postow wychodzi 24dziewczyn z Polski 3 Holendery po rozwodzie Ty jako zastepca prezesa i prezes
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moskaa napisał:
A ja dostaje duchoty jak kolejny zakompleksiony Polak tłumaczy mi,ze on szuka ideału i ciagle zmienia dziewczyny

Hmmm, zakompleksiony i ciagle zmienia dziewczyny??? No to wszystko musi byc z nim ok. Po prostu jebaka z niego i nie moze przy jednej a dziewczynkom tlumaczy ze szuka idealu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jaromazurr napisał:
Mirek, to w jakiejs malej firmie pracujesz to ja tez policzylem , musialo byc z twoih postow wychodzi 24dziewczyn z Polski 3 Holendery po rozwodzie Ty jako zastepca prezesa i prezes

jaro no zle mowisz bo jesli tutaj krowy sa ladniejsze od kobiet no to widzialem trzy krowy( bo ladniejsze od kobiet czyli chodzilo mi o te ladniejsze panie) i reszte kobiet (czyli brzydule ) w ten smieszny sposob rozmawiamy prawda??

Na kreglach bylem prywatnie to nie byla impreza firmowa ale jako zastepca prezesa to podoba mi sie ta opcja, ba nawet powiem skromnie ze nadaje sie
Zgłoś wpis

Bliżej nas