Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:
To własnie powody dla których jestem Rasistą jesli chodzi o moslimów..........nazwają ją heretyczką,już pewnie jakiś islamski jełop dostał rozkaz ,wysadzenia jej w powietrze...dlatego własnie wszyskich moslimów mieszkających w cywilizowanych krajach powinno sie pozbawiac możliwości przekazywania ich kultury,w przeciwnym razie odesłac do ojczystego kraju.....Fokking moslim
To powiedziałem ja ...Piotruś Paan ....
rasowy rasol
PEACE!!!!
Przepraszam, że zacytowałam w całości. Wiem, że to nudne. Ale tu nie da się nic utrącić. :/
Piotruś, nie jest trudno kliknąć w google. Czy jest?...
1. Rasizm nie ma nic wspólnego z wyznaniem.
2. Islam nie ma nic wspólnego z kolorem skóry.
3. Właśnie zachowałeś się, jak fanatyczny przeciwnik Wafy.
Przykro mi, że nic nie zrozumiałeś.
Do widzenia.
Ty nie rozumiesz ,mojego podejscia do sprawy hehehe.....ale to nic ...........moja wypowiedz tyczy sie jej przeciwników .........
rasizm nie ogranicza sie tylko do koloru skóry ,,,ja do czarnych nic nie mam ,,,
jestem przeciwnikiem islamu,,,tak własnie interpretuje mój rasizm...Ty zaś masz tyle wiadomości na temat rasizmu ,,,pochodzących od dziadka googol-a,,,,,że ograniczyłaś to pojęcie tylko do koloru .......ahhh,,,cóż za mało inteligentny jestem chyba ,żeby zrozumieć Twój przekaz,,,a w drugą strone Ty -nie rozumiejąca mojej odp...
miłego weekendu....