Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Wafa Sultan - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Warto zapamiętać to nazwisko.
Wafa Sultan, lekarz psychiatra, publicystka i komentator polityczny. Pochodzi z Syrii, mieszka w Stanach.
Tak zdrowego podejścia do pewnych (wiadomo jakich) spraw życzę rodzimym krzyżowcom.
Oto, co mówi w TV Al-Jazeera:

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To własnie powody dla których jestem Rasistą jesli chodzi o moslimów..........nazwają ją heretyczką,już pewnie jakiś islamski jełop dostał rozkaz ,wysadzenia jej w powietrze...dlatego własnie wszyskich moslimów mieszkających w cywilizowanych krajach powinno sie pozbawiac możliwości przekazywania ich kultury,w przeciwnym razie odesłac do ojczystego kraju.....Fokking moslim

To powiedziałem ja ...Piotruś Paan ....

rasowy rasol

PEACE!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Polecam

Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
To własnie powody dla których jestem Rasistą jesli chodzi o moslimów..........nazwają ją heretyczką,już pewnie jakiś islamski jełop dostał rozkaz ,wysadzenia jej w powietrze...dlatego własnie wszyskich moslimów mieszkających w cywilizowanych krajach powinno sie pozbawiac możliwości przekazywania ich kultury,w przeciwnym razie odesłac do ojczystego kraju.....Fokking moslim

rasowy rasol

PEACE!!!!

Przepraszam, że zacytowałam w całości. Wiem, że to nudne. Ale tu nie da się nic utrącić. :/
Piotruś, nie jest trudno kliknąć w google. Czy jest?...
1. Rasizm nie ma nic wspólnego z wyznaniem.
2. Islam nie ma nic wspólnego z kolorem skóry.
3. Właśnie zachowałeś się, jak fanatyczny przeciwnik Wafy.

Przykro mi, że nic nie zrozumiałeś.

Do widzenia.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:

rasowy rasol

PEACE!!!!

Przepraszam, że zacytowałam w całości. Wiem, że to nudne. Ale tu nie da się nic utrącić. :/
Piotruś, nie jest trudno kliknąć w google. Czy jest?...
1. Rasizm nie ma nic wspólnego z wyznaniem.
2. Islam nie ma nic wspólnego z kolorem skóry.
3. Właśnie zachowałeś się, jak fanatyczny przeciwnik Wafy.

Przykro mi, że nic nie zrozumiałeś.

Do widzenia.

Ty nie rozumiesz ,mojego podejscia do sprawy hehehe.....ale to nic ...........moja wypowiedz tyczy sie jej przeciwników ......... rasizm nie ogranicza sie tylko do koloru skóry ,,,ja do czarnych nic nie mam ,,, jestem przeciwnikiem islamu,,,tak własnie interpretuje mój rasizm...Ty zaś masz tyle wiadomości na temat rasizmu ,,,pochodzących od dziadka googol-a,,,,,że ograniczyłaś to pojęcie tylko do koloru .......ahhh,,,cóż za mało inteligentny jestem chyba ,żeby zrozumieć Twój przekaz,,,a w drugą strone Ty -nie rozumiejąca mojej odp... miłego weekendu....
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
marek_ams napisał:
[quote]Polecam

Marku Umileny, chociaż zwykle się z Tobą zgadzam, to tą razą zachowam dystans. Bo jakoś dziwnie pachnie mi tu indoktrynacją.
Inaczej: manipulacją, gdyby ktoś nie poniał...

Trudno się nie zgodzić, że populistyczne hasła głoszone przez fanatyków religijnych, mogą padać na podatny grunt niezadowolonych współmieszkanców nowego, skolonizowanego (w ich mniemaniu) świata, ale jednak jest to sprawa marginalna.
Większość ludzi chce przecież zwyczajnie żyć spokojnie w - omen nomen - pokoju.

Prawda?
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:

Ty nie rozumiesz ,mojego podejscia do sprawy hehehe.....ale to nic ...........moja wypowiedz tyczy sie jej przeciwników ......... rasizm nie ogranicza sie tylko do koloru skóry ,,,ja do czarnych nic nie mam ,,, jestem przeciwnikiem islamu,,,tak własnie interpretuje mój rasizm...Ty zaś masz tyle wiadomości na temat rasizmu ,,,pochodzących od dziadka googol-a,,,,,że ograniczyłaś to pojęcie tylko do koloru .......ahhh,,,cóż za mało inteligentny jestem chyba ,żeby zrozumieć Twój przekaz,,,a w drugą strone Ty -nie rozumiejąca mojej odp... miłego weekendu....

Piotrusiu, znowu zacytowałam Cię w całości. Mam pewne obawy, czy aby slusznie. Bo ponoć używanie więcej, niż trzech znaków interpunkcyjnych świadczy o zaburzeniach osobowości, więc po jaki pikuś mi ta przygoda z Tobą?...
Ale niech będzie.
Nadal mylisz rasizm z wyznaniem religijnym.
Czarni, jak ich określasz, są też w wielkiej mierze muzułmanami (islamitami), zwłaszcza w Afryce okołorównikowej,
Dziadek Google lubi mnie bardziej, niż Ciebie, bo nigdy do niego nie wpadasz.
Co do różnic w IQ... Piotruś, oddam Ci pokłon. Taką zagadkę zadałeś, że nie jestem w stanie jej rozwiązać.
Ni ch*ja nie kumam, co autor miał na myśli?...
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
To ja tez cosik dorzucę na wesoło po odwiedzeniu dziadka google
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:

Piotrusiu, znowu zacytowałam Cię w całości. Mam pewne obawy, czy aby slusznie. Bo ponoć używanie więcej, niż trzech znaków interpunkcyjnych świadczy o zaburzeniach osobowości, więc po jaki pikuś mi ta przygoda z Tobą?...
Ale niech będzie.
Nadal mylisz rasizm z wyznaniem religijnym.
Czarni, jak ich określasz, są też w wielkiej mierze muzułmanami (islamitami), zwłaszcza w Afryce okołorównikowej,
Dziadek Google lubi mnie bardziej, niż Ciebie, bo nigdy do niego nie wpadasz.
Co do różnic w IQ... Piotruś, oddam Ci pokłon. Taką zagadkę zadałeś, że nie jestem w stanie jej rozwiązać.
Ni ch*ja nie kumam, co autor miał na myśli?...

wstawiaj sobie jakieś głupie linki ,,,nawołuj do zapamietywania nazwisk ludzi ,którzy nas nie interesują,dlaczego???? bo w dupie mam islam!! w dupie mam to co tam sie dzieje 14% zatwardziałeych frajerów trzesie moslimami 74%chetnych sie wyzwolić nie potrafi stawic im czoła??bujaj sie z tym Twoim islamem ,,,islam to islam ,niech jest jak jest ,,,dla mnie bomba powybijają sie na wzajem,zostanie garstka i bardzo dobrze ,nie mam zamiaru żyć w swiecie islamskim !!!!!!chcesz promować wolnośc słowa moslimów ? wstawiaj linki na ich stronach...ja inaczej postrzegam tą popierdoloną religie i kulture niż Ty,widze inne zagrożenia z ich strony,po za mna jest takich setki tysiecy.....wali mnie Twój pogląd na ich temam,nie zapominaj że tak czy siak islam pozostanie islamem a kobiety bedą miały role taką jak dotychczas...
Zgłoś wpis

Bliżej nas