Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Kolek mam nadzieje ze jakas kase od MN dostajesz, bo tak za darmo za pajaca robic....to szkoda by bylo, do cyrku by cie z checia przyjeli, moglbys bungalow opuscic i swiat zwiedzac, pomysl.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jaromazurr napisał:
Kolek mam nadzieje ze jakas kase od MN dostajesz, bo tak za darmo za pajaca robic....to szkoda by bylo, do cyrku by cie z checia przyjeli, moglbys bungalow opuscic i swiat zwiedzac, pomysl.

w belgii nie ma bungalow
a swiat zwiedzalem jak plywalem jako marynarz
stare dzieje
ale ciebie nie spotkalem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To na pewno jakies fajne opowiesci znasz, wiec napisz o nich, cos daj od siebie, a nie tylko krytyka.
Sprobuj kiedys przeczytac swoje posty, tylko negatyw, atakujesz kazdego byle by ktos cos napisal, co jest? wiecej pozytywu.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jaromazurr napisał:
To na pewno jakies fajne opowiesci znasz, wiec napisz o nich, cos daj od siebie, a nie tylko krytyka.
Sprobuj kiedys przeczytac swoje posty, tylko negatyw, atakujesz kazdego byle by ktos cos napisal, co jest? wiecej pozytywu.

znam fajne opowiesci
jak plywalem to bylem kiedys w stanach
ale w takich prawdziwych nie tam w Miami czy Santa Monica
na Brooklinie w Greenpointcie to byl ubaw !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek ujelo mnie to co przed chwilka napisales

No wlasnie opowiedz ludzia jak jest naprawde w stanach bo wiekszosc spoleczenstwa mysli ze tam jest pieknie i rozowo jak w raju bo benzyna tania
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirekb215 napisał:
kolek ujelo mnie to co przed chwilka napisales

No wlasnie opowiedz ludzia jak jest naprawde w stanach bo wiekszosc spoleczenstwa mysli ze tam jest pieknie i rozowo jak w raju bo benzyna tania

cos czuje Mireczku ze mnie podpuszczasz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Taak?? Jaa No co ty?? Jak bym smial

A byles na Malediwach?? Bo jesli tak to o stanach nie opowiadaj opowiedz o Malediwach.
Tam jest pieknie, na pewno sie tam kiedys wybiore. O, jak bede taki stary jak ty to sie tam wybiore
A tak powaznie byles moze tam??? Pytam bo nie wiem na jakim statku plywales domyslam sie ze raczej nie po drodze bylo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
niestety nigdy nie bylo ladunku na Malediwy- przykro mi
lub z Malediw
ale jesli mial bym wybierac gdzie jest fajnie
to wachalbym sie pomiedzy Australia a Kanada
w kazdym kraju jest bieda i bogactwo
baz wyjatkow !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
niestety nigdy nie bylo ladunku na Malediwy- przykro mi
lub z Malediw
ale jesli mial bym wybierac gdzie jest fajnie
to wachalbym sie pomiedzy Australia a Kanada
w kazdym kraju jest bieda i bogactwo
baz wyjatkow !!!

Tak od siebie napisze jesli chodzi o Australie. To fakt jest interesujaco i pieknie. Osobiscie nie bylem, ale znam kogos kto tam byl nie raz i ma cel w zyciu aby tam zamieszkac, ale narazie punktow brakuje takze widzialem na prywatnych fotach i ze szczegolowych opowiesci
W Kanadzie mam ciocie ktora o polsce juz dawno temu zapomniala takze widzialem tylko duzego cadilaca i wielka wille tez na fotach w czasach jak banan i coca-cola byla rarytasem z pewexu a o rysorakach firmy matchbox za 1 dollara nie wspomne i sobie wlasnie przypomnialem jak stalem za chlebem w kolejce majac papier toaletowy zawieszony na szpulce Takze tam w Kanadzie na pewno musi byc fajnie hehehe Pozdr
Zgłoś wpis

Bliżej nas