Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Ciekaw jestem jak będą wyglądać i jakie bedą miały funkcje telefony za kolejne 20 lat może będą miały wbudowany odswierzacz powietrza jak juz tak wspominamy to przypomina mi sie mój pierwszy komputer commodore c64 programy i gierki zapisywało się na kasecie magnetofonowej a jak ktoś miał stacje dyskietek to był juz wypas
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ZIBI L napisał:
Ciekaw jestem jak będą wyglądać i jakie bedą miały funkcje telefony za kolejne 20 lat może będą miały wbudowany odswierzacz powietrza jak juz tak wspominamy to przypomina mi sie mój pierwszy komputer commodore c64 programy i gierki zapisywało się na kasecie magnetofonowej a jak ktoś miał stacje dyskietek to był juz wypas

Zibi a o TIMEX`ach slyszales ??? Byly jeszcze przed commodore c64
No i te napiecie i cisza w pokoju nikt sie nie ruszal bo nawet najmniejszy wstrzas magnetofonu mogl nie wczytac gry hahah bezcenne Jumping Jack i Lotus turbo esprit to byly gierki nigdy nie zapomne. Pozdro
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
ZIBI L napisał:
Ciekaw jestem jak będą wyglądać i jakie bedą miały funkcje telefony za kolejne 20 lat może będą miały wbudowany odswierzacz powietrza jak juz tak wspominamy to przypomina mi sie mój pierwszy komputer commodore c64 programy i gierki zapisywało się na kasecie magnetofonowej a jak ktoś miał stacje dyskietek to był juz wypasHehe tez to byl moj pierwszy komputer..mialem blisko do szkoly wiec na dlugich przerwach szybko bieglismy do mnie z kumplami z klasy zeby w cos pograc ale zanim gra sie wlaczyla to juz bylo dawno po przerwie Chwile bezcenne za cala reszte zaplacisz karta master
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
miałem atarii 800xl ,siedziało się po nocach bo czasem w radiu puszczali programy ,mozna było nagrac na kasete ,gorzej jak ktoś przejechał drogą jakimś kaszalotem i zakłócił nagranie trzeszczeniem ,sukces to wprowadzenie do pamieci partytury "dla Elizy" ,i nawet toto odtworzyło i można było sie domyslec co to.))
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
..no Atarynka 800 to komputer z "dusza" byl..srednio szesc gier na kasecie ,40 min oczekiwania ,wgrywania i ..boot error bezcenne.. no i magnetofon do wgrywania na "turbo" ..bo bez niego czas wgrywania byl dluzszy od samej gry
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
To się pokłócili...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Violka musisz jeszcze troche poczekac, bo Franek jest w trakcie przygotowywania ironi Pozdrawiam
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Ironia jest zawsze mile widziana, trudniej ja odczytać.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ZIBI L napisał:
Awatar na tle wypasionego auta kojarzy mi się z niektórymi zdjęciami na naszej klasie na tle telewizora plazmowego ,a podkreslanie że jes sie inżynierem, zwykłym wywyższaniem.Jak wiadomo kto się wywyższa będzie poniżonym. Ralph Waldo Emerson
Dowodem wysokiego wykształcenia jest umiejętność mówienia o rzeczach największych w sposób najprostszy
i jeszcze jedno
Na wykształcenie powinno składać się żywe życie, a nie martwa nauka.nie zawsze wykształcenie idzie w parze z mądroscią.pozdrawiam

troszke mnie nie bylo wiec chetnie na ten temat sie wypowiem
nie calkiem sie z toba zgodze kolego
jesli mam wypasiona bryke to dlaczego mam ja trzymac w garazu
bo ktos powie ze sie wywyzszam
zarobilem na nia to sobie kupilem i mam nie musze sie z nia ukrywac
nie samochod swiadczy o czlowieku
a przez ciebie przemawia wydaje mi sie czysta zazdrosc
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Kolek oczywiscie że możesz mieć inne zdanie.Nie mówie że trzeba się ukrywać ale robienie czegoś na pokaz mnie śmieszy.Zazdrość ludzka rzecz każdy czasami komuś czegoś zazdrosci nie martw sie panuje nad tym
Zgłoś wpis

Bliżej nas