Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Nie ma się co śmiać chłopaki.
Mirek mówi pewnie o tym Alcatelu do którego tez można było włożyć 2 normalne baterie paluszki AA... Straaaaaasznie fajna sprawa była Zazdrościłem go kumplowi bo ja miałem Motorolę z klapką ale wchodziły az 4 bateryjki
Ciężka była jak cholera a poza tym żeby wysłać SMS trzeba było przepisać numer z telefonu na kartkę papieru (albo coś innego) bo menu aparatu nie rozumiało jeszcze książki telefonicznej ....
Ależ mi się wesoło zrobiło
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Adamm napisał:
Ale tu fajnie, to ja tez sie pochwale...pierwsza komorka Ericson z gumowa antena w ksztalcie pletwy kupiona za 120 marek niemieckich w Berlinie (Spandau) z ogloszenia w lokalnej gazecie, po powrocie sprzedana z 5.000.000zl.....tyle samo kosztowala wtedy aktywacja w Plusie.
Trudno uwierzyc?
P.s. Zapasowa baterie mam jeszcze do dzis.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
ypsylon1 napisał:

ha ha ha Mnichu...
bo to działa
tylko trzeba ze swoimi dziećmi chodzić

Yps, z tego co mi wiadomo, Mnichu ma całkiem przystojnego synka. Prawie dorosły...

Buźki dla Sławka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Vio, sugerujesz że mój nie jest przystojny ?
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Viooltje napisał:
ypsylon1 napisał:

ha ha ha Mnichu...
bo to działa
tylko trzeba ze swoimi dziećmi chodzić

Yps, z tego co mi wiadomo, Mnichu ma całkiem przystojnego synka. Prawie dorosły...

Buźki dla Sławka
PRZYSTOJNY JAK TATUS PRZEKAZE BUZIAKI
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A moj pierwszy to byla Nokia 8210 i wtedy byla kozacko malaaa Byl lans
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
tez mialam ta mala Nokie ale to byl moj 2gi tel naj. motorola o ble szpan byl tak czy siak
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
moja pierwsza komorka to byla ta, od strony pln-zach, taka niewielka, nie wiem czy byla kozacka ale byla mala, moze byla inna bo nawet cala talia kart do niej wchodzila

potem sie jej pozbylem i mialem lepsza solidna z wysuwanym brama.
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
ale was zebrało ,łezka się w oku kreci, moja pierwsza komórka to analogowy jeszcze benefon ,trochę mniejszy od cegły ale tyle samo ważący spróbujcie coś takiego nosic w kieszeni )))
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moja pierwsza komorka to zielona motorola pamietam ja do dzis bo odrazu sie nauczylam co to wysokie rachunki za telefon a kupilam ja w abonamencie za 1gr hehe...to byl szpan...
Zgłoś wpis

Bliżej nas