Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
nie przesadzajcie ,żeby skończyc studia państwowe potrzeba trochę wysiłku ,a że studia sa dla przecietnych wiec moga byc wyjatki w dół .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Oho jest i Malutka Dziwie sie ze sobie jeszcze calusow nie daliscie na przywitanie. Zdaje sie ze dobrymi znajomymi jestescie co? Czesto sobie wzajemnie paczki wciskacie na malym czacie z tego co zauwazylem

Franku inzynierze, w zamilowaniu do podrozy plazy jezior rzeczek lasow laczek oraz wypadow do salonow samochodowych rowniez nie widze nic zlego. Kazdy robi w wolnym czasie to co lubi. Jest to prywatna sprawa kazdego z nas, ale jak widze foty ktore na sile chca przedstawic gdzie ja bylem i co nie widzialem to robi sie to tanie kolego i tego nie lubie. Nie lubie prostactwa i amatorki. Jestes jakis nie dowartosciowany ?? Zagladajac jakis czas temu w twoja galerie to w kazdej twojej focie widzialem zdjecie dowartosciowujace. Jesli chcesz zrobic swoj porfil atrakcyjnym dla fajnych babek, to zrob to w wyrafinowany sposob ale jesli chcesz poznac kobiete na poziomie twojej inteligencji to panie inzynierze myslacy musisz z spowrotem zamiescic fotke z ulozonymi euro na podlodze i dodac jakis kolejny smieszny kom entarz ktory niby ma odwrocic uwage od zamierzonego celu umieszczenia tego typu fotek. Bo uwierz mi sa na tym portalu osoby lub nawet mozesz spotkac tutaj na ulicy niepozornych polakow z duzym wasem bez wyksztalecnia inzyniera ktorzy pare razy wiecej wyciagaja miesiecznie niz ty pracujac tylko po 40 godz miesiecznie (osoby zorientowane wiedza o czym pisze) Takze nie owijaj teraz gowna w ladny papierek, scisnij dupe wez sie w garsci i zmien prace tam gdzie pracuja tylko sami holendrzy bedziesz mial milo lekko i przyjemnie, ale nie zdziw sie jak zauwazysz ze nie jest rowniez tak pieknie jak by ci sie moglo wydawac i po przyjacielsku namow Malutka aby firme zminila bo jak tak dalej pojdzie to nerwice dostanie i bedziecie sobie razem meliske parzyc przez Skypa albo moze inna opcja powiedzcie szefostwu aby pozwalniali pracownikow z polski bo to polacy sa i was denerwuja a wy jestescie tymi lepszymi yntelygentnymi. Chlopie firma to nie klub towarzyski wzajemnej adoracji. Wy nie macie nikogo lubiec tam sie pracuje wykonuje sie swoje obowiazki i po wszystkim idzie do domu. A jesli nie macie ochoty wysluchiwac narzekan polakow to przesiadz sie do holendrow tylko widzac z jakimi prymitywami pracujesz Franku inzynierze to wspolczuje tobie bo jesli holender powiedzial by mi ze tutaj polacy maja dobrze bo maja to i tamto zapenione to albo jest jakis ograniczony albo nie traktuje ciebie powaznie kolego i bajki ci opowiada robi wode z mozgu abys nadal znosil zlote jajka dopoty, dopoki nie znajda na twoje miejsce kogos jeszcze bardziej tanszego od ciebie. A wogole mozna byc jeszcze tanszym?? Pozdrawiam

p.s nie wymieniaj imienia ciotki Violki na daremno sama napisze wtedy tylko kiedy bedzie miala ochote. Takze nie strasz bo w przeciwnym razie ja zadzwonie po chlopakow z paki i razem bedziemy kolejne posty pisac

Violka jesli chodzi o smerfy, to za dawnych czasow w polsce dosc czesto przygody mialem z panami w bialych czapkach na drogach i jak slyszalem slowa typu: Dzien dobry, poprosze prawo jazdy, dokumenty ubezpieczenie. Panie kierowco czy wie pan ile pan przekroczyl predkosc dopuszczalna ??
Pracowalem jak przedstawiciel handlowy takze sama rozumiesz taka frustacja mi sie przypomniala hahah Pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirku,widze ze fustracja twa siegnela zenitu...
Mowiac o wspolpracownikach,mialm na mysli wszystkich,nie tylko Polakow,bo tych jest akurat lacznie ze mna 4
Poza tym,jak ktos mi mowi o dowartosciowywaniu sie i lansowaniu,przypomina mi sie zdanie,ze kazdy mierzy drugiego swoja wlasna miara.....czyli upraszczajac:zarzucajac komus rzeczy,o ktorych nie mozesz wiedziec,bo go nie znasz,patrzysz przez pryzmat wlasnej samooceny i swiatopogladu...
Boli cie fakt,ze jestesmy znajomymi z Francislawem??W sumie chyba od tego jest portal zeby poznawac ludzi...przynajmniej dla mnie....A nie od tego zeby zawsze kogos atakowac z jadem i zolcia w kazdym poscie,wylewajac swoje fustracje....
Pozdrawiam I nie martw sie o moje znerwicowanie
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
O PRZEPRASZAM JA Z SWOIM SYNUSIEM ZAWSZE IDE NA PODRYW HYHYHYHY
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
francislaw napisał:
"To się porobiło 2"
Suuuuper..na to liczyłem. Ja o gruszce a reszta o pietruszce. Hihihi, powiem tak: fakt że czepiacie się avtara świadczy najprawdopodobniej, że czytanie mojego posta znudziło obydwu Panów po przeczytyniu kilku pierwszych zdań, a do sedna zabrakło kolejnych kilku.

Hmm, nie? W takim razie mylę się; ekipa przeczytała wszystko tyle że uprawia w pracy proceder o którym pisałem.
"NIE PAMIĘTA WÓŁ, JAK CIELĘCIEM BOŁ".

Moi drodzy, to, że w weekend cyknąłem kilka fotek Kacprowi w salonie Lelka w Opolu nie świadczy o zamiłowaniu do drogich fur ani o próbie lansu. A wy gdzie zabieracie swoje dzieciaki lub dzieciaki rodzeństwa? Hmmm, a może lepiej się do nich nie przyznawać bo laski już na faceta z dzieckiem nie spojrzą?
Zaś komentarze świadczą o baaaardzo emocjonalnym i nieprzemyślanym podejściu..do autora, nie zaś do tematu posta i pytań zadanych pod koniec.
Hmm, nie łapiecie? Heh, to czemu piszecie w komentach laseczek że ma piękne oczka, kiedy świeci golizną od samego avataru a w galerii ma większoć fotek robionych przez.. narzeczonego?
"O to się nie pyta"..tak? Nie napiszecie też jej..czemu nie widać jej aktywności na forum, nikomu nigdy nic nie poradziła, video..pusto.., grupy..pusto..? Hihi, stąd biorą się rozwody..nie potraficie zadawać trudnych pytań bo jest łatwiej..
Młodzi ogónie nie potrafią rozmawiać tylko wykrzykiwać racje z tego co widzę po swoich znajomych..ale, każdy może mieć strsa,nie?

Oj..wykształcenia się czepilista..faaaajnie. Wieta, studia uczą myślenia..ale w PL od myślenia do dostania pracy w fachui zarabiania godziwych pieniędzy..jest kilka lat bezpłatnych praktyk, staży i ..biedy. Wiem i piszę, bo koledzy z roku wciąż klepią bidę ubabrani w smarach podrzędnych serwisów, marząc o pracy w fabryce za 2tyś.
No..jak widzę pierwsze błotko było w wersji "LIght" i mineło się z celem.
Kłaniam się więc w pas i czekam do wieczora na coś sensownego POD ADRESEM POSTA A NIE AUTORA
Pozdrawiam!
KURNA JA BEZ SZKOLY I ZLE WCISNELEM HYHYHYHY chcialem odniesc sie tylko do jednego zdania ja na podryw zawsze udezam ze synkiem hyhyhyhy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
Mirku,widze ze fustracja twa siegnela zenitu...
Mowiac o wspolpracownikach,mialm na mysli wszystkich,nie tylko Polakow,bo tych jest akurat lacznie ze mna 4
Poza tym,jak ktos mi mowi o dowartosciowywaniu sie i lansowaniu,przypomina mi sie zdanie,ze kazdy mierzy drugiego swoja wlasna miara.....czyli upraszczajac:zarzucajac komus rzeczy,o ktorych nie mozesz wiedziec,bo go nie znasz,patrzysz przez pryzmat wlasnej samooceny i swiatopogladu...
Boli cie fakt,ze jestesmy znajomymi z Francislawem??W sumie chyba od tego jest portal zeby poznawac ludzi...przynajmniej dla mnie....A nie od tego zeby zawsze kogos atakowac z jadem i zolcia w kazdym poscie,wylewajac swoje fustracje....
Pozdrawiam I nie martw sie o moje znerwicowanie

Malutka ty pilas cos wczoraj bo chyba zle widzisz??? "frustracja siegla zenitu" no trudno jak siegla to niech jej bedzie

Malutka, ale mnie nie interesuje czy ty pracujesz z polakami czy tez nie i czy jest was 4 czy 104 Ja tu pisze o sytacji zle ci to zmien prace nikt cie na sile nie trzyma. Zaloz sobie firme bedziesz miala spokoj. Myslisz ze w innych firmach jest inaczej??? U mnie w firmie nawet 4 polakow nie ma. Praca z ludzmi jest najtrudniejsza i trzeba umiec sobie z tym radzic a nie narzekac.

To ze jestescie znajomymi mnie nie boli. Boli mnie kiedy widze jak dwie osoby takie jak wy wlasnie sobie liza nawzajem dupe. Zarzucacie ze u was w pracy robia to samo. Wy robicie to samo tutaj, oni maja cel tam wy macie cel tu no i jest ok na tym to polega jednym sie podoba innym sie nie podoba Wiec malutka nie pluj jadem i zolcia w strone swoich kolegow w pracy, ok??

Te teksty z mierzeniem kogos swoja miara to dziala jesli faktycznie tak jest malutka a tutaj strasznie chybilas. A jesli wierzysz ze tak jest to musialbym tutaj troche fotek wstawic
Teraz zaluje ze nie porobilem sobie za czasow kiedy to bedac gowniarzem jakow pierwszy na dzielnicy mialem komorke, bym sobie pierdolnal fote w galeri z komentarzem: wspomnienie z dziecinstwa pierwsza komorka na dzielnicy, koszt polaczenia 1,79 netto a polaczenie do pierwszych 4 sekund darmowe to by byl lans co??? haha Albo zaraz wstawie fote mojego autka z komentarzem: bardzo mi sie podoba kolor auta, pasuje do panoramy miasta Pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
]KURNA JA BEZ SZKOLY I ZLE WCISNELEM HYHYHYHY chcialem odniesc sie tylko do jednego zdania ja na podryw zawsze udezam ze synkiem hyhyhyhy

ha ha ha Mnichu...
bo to działa
tylko trzeba ze swoimi dziećmi chodzić
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale tu fajnie, to ja tez sie pochwale...pierwsza komorka Ericson z gumowa antena w ksztalcie pletwy kupiona za 120 marek niemieckich w Berlinie (Spandau) z ogloszenia w lokalnej gazecie, po powrocie sprzedana z 5.000.000zl.....tyle samo kosztowala wtedy aktywacja w Plusie.
Trudno uwierzyc?
P.s. Zapasowa baterie mam jeszcze do dzis.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm heheh byly czasy co ? Ja mialem i nadal mam (zostawilem sobie) takiego Alcatelka nie pamietam modelu bez polskiego menu tez z niemiec i wchodzila do niego taka cala duza karta a nie jak teraz tylko ten chip ktory sie wylamuje. Bateria trzymala mi az jeden dzien a te darmowe cztero sekundowki byly dobre tak teraz patzre z biegeim czasu ze to nie bylo normalne wyobraz sobie ze w ciagu tych czterech sekund potrafilem sie dowiedziec czy kumpel jest w domu a jak kumpla staruszek odebral i odpowiedzial: a nie wiem musze zobaczyc lub a kto mowi?? To wtedy byla tragedia hahaha 1.79 netto poszlo sie wtedy jeba..
Pewnego razu aby sobie jaja porobic to poszedlem z kumpelm do solarium. Siedzialy tam fajne opalone dziewczynki no i my siedzimy zaraz obok ich i ja nagle wyciagam wielka krowe Alcatela i zaczynam numer wybierac a one wielkie oczy i w szoku hahah Pompa jak nie wiem hahah nowa znajomosc przy okazji
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
Ale tu fajnie, to ja tez sie pochwale...pierwsza komorka Ericson z gumowa antena w ksztalcie pletwy kupiona za 120 marek niemieckich w Berlinie (Spandau) z ogloszenia w lokalnej gazecie, po powrocie sprzedana z 5.000.000zl.....tyle samo kosztowala wtedy aktywacja w Plusie.
Trudno uwierzyc?
P.s. Zapasowa baterie mam jeszcze do dzis.

Adamm, wrzuć płetwę na aukcję!

Na początek daję (biorąc pod uwagę zużycie) 50 000 starych polskich.
Kto da więcej?...
Dorzucę nawet mój stary, wysłużony Samsung (bo na kiego mi komóra?) . Też bez fotoaparatu
Zgłoś wpis

Bliżej nas