MalutkaNiepokorna napisał:
Mirku,widze ze fustracja twa siegnela zenitu...
Mowiac o wspolpracownikach,mialm na mysli wszystkich,nie tylko Polakow,bo tych jest akurat lacznie ze mna 4
Poza tym,jak ktos mi mowi o dowartosciowywaniu sie i lansowaniu,przypomina mi sie zdanie,ze kazdy mierzy drugiego swoja wlasna miara.....czyli upraszczajac:zarzucajac komus rzeczy,o ktorych nie mozesz wiedziec,bo go nie znasz,patrzysz przez pryzmat wlasnej samooceny i swiatopogladu...
Boli cie fakt,ze jestesmy znajomymi z Francislawem??W sumie chyba od tego jest portal zeby poznawac ludzi...przynajmniej dla mnie....A nie od tego zeby zawsze kogos atakowac z jadem i zolcia w kazdym poscie,wylewajac swoje fustracje....
Pozdrawiam I nie martw sie o moje znerwicowanie
Malutka ty pilas cos wczoraj bo chyba zle widzisz???
"frustracja siegla zenitu"
no trudno jak siegla to niech jej bedzie
Malutka, ale mnie nie interesuje czy ty pracujesz z polakami czy tez nie i czy jest was 4 czy 104 Ja tu pisze o sytacji zle ci to zmien prace nikt cie na sile nie trzyma. Zaloz sobie firme bedziesz miala spokoj. Myslisz ze w innych firmach jest inaczej??? U mnie w firmie nawet 4 polakow nie ma. Praca z ludzmi jest najtrudniejsza i trzeba umiec sobie z tym radzic a nie narzekac.
To ze jestescie znajomymi mnie nie boli. Boli mnie kiedy widze jak dwie osoby takie jak wy wlasnie sobie liza nawzajem dupe. Zarzucacie ze u was w pracy robia to samo. Wy robicie to samo tutaj, oni maja cel tam wy macie cel tu no i jest ok na tym to polega jednym sie podoba innym sie nie podoba
Wiec malutka nie pluj jadem i zolcia w strone swoich kolegow w pracy, ok??
Te teksty z mierzeniem kogos swoja miara to dziala jesli faktycznie tak jest malutka a tutaj strasznie chybilas. A jesli wierzysz ze tak jest to musialbym tutaj troche fotek wstawic
Teraz zaluje ze nie porobilem sobie za czasow kiedy to bedac gowniarzem jakow pierwszy na dzielnicy mialem komorke, bym sobie pierdolnal fote w galeri z komentarzem: wspomnienie z dziecinstwa pierwsza komorka na dzielnicy, koszt polaczenia 1,79 netto a polaczenie do pierwszych 4 sekund darmowe
to by byl lans co??? haha Albo zaraz wstawie fote mojego autka z komentarzem: bardzo mi sie podoba kolor auta, pasuje do panoramy miasta
Pozdro