Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

HYDE PARK LINE - Holandia

()
Początkujacy
Zauważyliście jak nielogiczni jesteśmy ?
Dyskusje na forum które z założenia miały udowodnić że Polacy maja jednak pozytywne strony zamieniły się w docinanie i najeżdżanie na siebie nawzajem. Ciekawe co o tym myśli pomysłodawca ...
Propozycja pracy również wysunięta na forum obraca się natychmiast w wyszydzanie gustów innych....
Potworzyły nam się "grupki wpływów", wzajemne kliki i bez względu na słuszność argumentów ideologicznie uprawiają gonitwę słowną nie najwyższego lotu ...
Wychodzą na wierzch wszystkie nasze uprzedzenia, kompleksy, obawy i niedociągnięcia ...
Zadziwiające jest jednocześnie że nawet zgryźliwa, wredna baba albo zakompleksiony pseudo-demagog bez krzty dobrego smaku też znajdują swoich popleczników ...
W takiej sytuacji nie powinna dziwić ogólna opinia o Polakach ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zgodze sie z Toba , nie wiem tylko czy to powinno dziwic. jezeli załozymy ze Mn to portal spolecznosciowy to niestety albo na szczescie maja tu miejsce wszystkie zjawiska takie jak w kazdej spolecznosci , nie dziwmy sie wiec kurestwu, szmaciarstwu, łajdactwu, pieniactwu, nienawisci, niecheci, animozjom, ale cieszmy sie takze z wzajemnej pomocy, radosci z mozliwosci kontaktu z innymi, mozliwosci wymiany pogladów...,

w koncu nie ma nic bardziej radosnego, jak przeczytanie postu znienawidzonej osoby , hehe,

tacy jestesmy, ja caly czas bede twierdzil ze jestesmy zajebisci, niepokorni, nietuzinkowi, oryginalni.

a ze czasem pojawi sie jakis debil ??? no coz , mysle za kazdy moze byc tak postrzegany przez innych, dzieki Bogu , albo Matce Naturze jak kto woli, na tym polega urok tego wirtualnego swiatka.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ypsylon1 napisał:
Zauważyliście jak nielogiczni jesteśmy ?
Dyskusje na forum które z założenia miały udowodnić że Polacy maja jednak pozytywne strony zamieniły się w docinanie i najeżdżanie na siebie nawzajem. Ciekawe co o tym myśli pomysłodawca ...
Propozycja pracy również wysunięta na forum obraca się natychmiast w wyszydzanie gustów innych....
Potworzyły nam się "grupki wpływów", wzajemne kliki i bez względu na słuszność argumentów ideologicznie uprawiają gonitwę słowną nie najwyższego lotu ...
Wychodzą na wierzch wszystkie nasze uprzedzenia, kompleksy, obawy i niedociągnięcia ...
Zadziwiające jest jednocześnie że nawet zgryźliwa, wredna baba albo zakompleksiony pseudo-demagog bez krzty dobrego smaku też znajdują swoich popleczników ...
W takiej sytuacji nie powinna dziwić ogólna opinia o Polakach ...

Arystoteles powiedzial ;To co wciaz robimy ,stanowi o nas.

Rozwiazanie problemy
Rozwiazanie jest bardzo proste...Badzmy SWIADOMI
Ludzie pytali Budde;Co powinnismy zrobic,zeby sie nie denerwowac?
Co zrobic zeby poskromnic swoja zachlannosc ?
nienawisc?
,zlosc?
gniew?
.Jak zmniejszyc swoja obsesje na punkcie,seksu?
,jedzenia?
,braku wewnetrznej wartosci.?
kompleksow?
itd....
Jego odpowiedz zawsze byla taka sama; badzcie swiadomi
.Cokolwiek robisz lub czego nie robisz ,miej zawsze Swiadomosc, ze jestes i kim jestes .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wielka radość Moi Drodzy z takich reakcji...
Dobrze się zaczyna

Miałem w rozpoczęciu tego wątku pewien cel...
Mam nadzieję że się uda
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no tak ale Budda powiedzial , rzekl byl kiedys " "Jesteśmy tym, co o sobie myślimy. Wszystko, czym jesteśmy, wynika z naszych myśli. Naszymi myślami tworzymy świat. Budda "

wiec nie nalezy sie dziwic ze jezeli ktos mysli ze jest madry czy madrzejszy to nie bedzie sie staral wykazwywac braku tej madrosci innym.

poza tym nie wiem czemu bardzo czesto pojawiaja sie posty bez wzgledu, na temat ,z ktorych wynika jakas chora chec do stworzenia miejsca idealnego... wszyscy kulturalni, wĄtróbka, Ą, Ę, tak szanowny przedmówco, alez nie drogi moj, przeczytaj moje kontrargumenty i rozwaz je w swojej swiadomosci, ... to ogromny zaszczyt czytac Twoje mysli tid itd...

to forum nie bedzie idealne, tak jak ta spolecznosc nie bedzie idalna. zreszta gdyby byla, byloby to najnudniejsz4e miejsce w necie. no poza strona startowa pewnego klubu kibica ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
peter_pan napisał:
no tak ale Budda powiedzial , rzekl byl kiedys " "Jesteśmy tym, co o sobie myślimy. Wszystko, czym jesteśmy, wynika z naszych myśli. Naszymi myślami tworzymy świat. Budda "
,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,
to forum nie bedzie idealne, tak jak ta spolecznosc nie bedzie idalna. zreszta gdyby byla, byloby to najnudniejsz4e miejsce w necie. no poza strona startowa pewnego klubu kibica ...

Nie bedzi idealne,bo ....?
Rozwin mysl......
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Cosmo, jako ze; "Myslenie jest lubieznoscia wielkiego ducha", proponuje pomyslec nad rozwijaniem mysli. Moze Ci wyjsc albo i nie.
Pomysl.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Cosmo, jako ze; "Myslenie jest lubieznoscia wielkiego ducha", proponuje pomyslec nad rozwijaniem mysli. Moze Ci wyjsc albo i nie.
Pomysl.

mysle....no. i nie wiem,,,mam sie smiac z toba ,bo to ty jestes myslicielem czy lubiezca wielkiego ducha?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cosmopolitan:

nie moge tego rozwinac bo musialbym mala rozprawke napisac, najpierw definiujac idael, potem przerzucic i odnalezc ową definicje w idealnym forum, poprzec przykladami a chyba nie o to chodzi.

ale zalozmy ze mam w glowie jakis obraz idealnego forum to MN taka nie bedzie. zapewen dzieki Bogu, czy Matce Naturze jak kto woli. Nie jestesmy idealni wiec i nie stworzymy niczego idealnego.

Dzieki Ci Jehowo za nasza ulomnosc.
czy tam Allachu...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
peter_pan napisał:
Cosmopolitan:

nie moge tego rozwinac bo musialbym mala rozprawke napisac, najpierw definiujac idael, potem przerzucic i odnalezc ową definicje w idealnym forum, poprzec przykladami a chyba nie o to chodzi.

ale zalozmy ze mam w glowie jakis obraz idealnego forum to MN taka nie bedzie. zapewen dzieki Bogu, czy Matce Naturze jak kto woli. Nie jestesmy idealni wiec i nie stworzymy niczego idealnego.

Dzieki Ci Jehowo za nasza ulomnosc.
czy tam Allachu...

Peter, tu nie chodzi o sztuczne tworzenie ;iidealu napedzanie sie na falszywa uprzejmosc,pierniecie przez wydęcie ,,,,,,,,,,,, Tak, idealni nie bedziemy ,bo jako ludzie jestesmy niedoskonali....,

,ale,ale......,,zostawmy definicje na boku ,,to kwestia pogladow,spoleczenstw ,przekonan,,,itp,,itd,,,,
Chodzi mi o swiadomosc ,nie jakas falszywa jazn niezaspokojonego ego,a Swiadomosc zesrodkowania siebie.Jesli jestes swiadomy ,,poslugujesz sie okreslonym tokiem myslenia,jego kierunek sprawia ,ze pewne rzeczy staja sie mozliwe,nawet rzeczy abstrakcyjne.

Poeta mowi ;.....kiedy szaleniec zda sobie sprawe z tego ,ze jest szalony,stanie na drodze do zdrowia psychicznego....
Zgłoś wpis

Bliżej nas