Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Blondyn napisał:
Ojj ta milość Hmmm...Czarny85 a w ogole milosc istnieje hm??Moze przyzwyczajamy sie do drugiej osoby a myslimy tylko ze to jest jakas wielka milosc hm??co Ty na to???

Istnieje, ale mozna ja odnalezs tylko nieszukajac..... a wtedy jak juz sie wie ze sie znalazlo bywa jeszcze ciezej.... niewazne zreszta, to taka moja mala depresja .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mylisz sie Blondyn
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Blondyn troche w tym racji jest, ale nie zgodze sie z Toba do konca stary... bo jesli bym jej nie kochal to taksowkarz nie jezdzilby o drugiej w nocy w grudniu i by nie szukal truskawek mojej lady;] i nie byla rozpieszczona, jesli chcecie wiedziec... ja poprostu lubilem spelniac jej grymasy ( oczywiscie z rozsadkiem) bez milosci ... bez milosci to bym nawet nie zadzwonil do korporacji w takiej sprawie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny ! ja niewiedzialem ze chlopcy z klamka tacy romantyczni sa!
szacun Stary!!!!!
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
no i co z tego powiedz mi szanowny kolego... i co z tego....
niechcący sie przyznałem, ze kiedyś wjebałem kolesiowi widelec w oko...i zostałem zaszufladkowany jako ten zły, jako ten który nie powinien się zbliżać do danej osoby na odległosc bezpieczna... kurwa ludzie!!!!!
przestancie szufladkowac ludzi!!!!
niech sie najpierw ktos zapyta dlaczego to zostalo zrobione???????????????
koleś zgwałcił kobiete.... myśle ze zasługiwał na coś wiecej niż ten jebany widelec!!!!
kurwa mac!!!!! wyc sie chce kiedy tracisz osoby ze względu na przeszłosc.,
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz co Czarny,niechetnie,ale przyznam Ci racje....Jednak to taka mentalnosc ludzi...nie znaja a oceniaja po wygladzie,po wypowiedzi ,po przeszlosci..po wszystkim....
I co gorsza,nie przestana szufladkowac..bo sa na to za glupi
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
albo się poprostu boją ...
dzieki Iza;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A wiesz ,ze strachu nie wzielam pod uwage...Strach to tez bardzo silny bodziec....Tylko pytanie w takim ukladzie "czego sie boja??"
Nie ma sprawy....
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
bo sprowadzając sie do prostego myślenia... osoba przestraszona może uważać , ze ta "zła' ososba może być zła dla niej... pieeeeprzenie.... dbać o kobiete, pieścić ją i okazywać najwieksze uczucia to dla mnie druga frajda zaraz po strzelnicy.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hmmm...troche zakrecona ta twoja logika...ale ok do przetrawienia
Zgłoś wpis

Bliżej nas