Droga Baileys, Nasza Kochana Joasiu, dobrze zrozumialas (ciesze sie, ze jestes taka pojetna, naprawde!), ze Mnichu chcial cos pozytywnego przeczytac o naszych rodakach. Rozumiem, ze to wlasnie MOJ komentarz przeszkodzil ci w wydzierganiu wypowiedzi NA TEMAT. Z nieciepliwoscia czekam na przynajmniej 15 twoich pozytywnych linkow o Polakach w Holandii.
Napisz cokolwiek POZYTYWNEGO o nowej, mlodej generacji Polakakow w Holandii, oprocz tego, ze sa zlodziejami, pijakami, dresami, obszczymurkami, debilami i ze ich obecnosc zdecydowanie przeszkadza ci w zyciu w bajkowym Krolestwie Niderlandow.
NEEEEEE……. czyzbys tez nie miala nic do dodania na w/w temat?
Tak przypuszczalam
Twoje zdecydowanie anty-polskie nastawienie i bezgraniczna gloryfikacja cudownej Holandii sa zasadnicza przeszkoda w znalezieniu przynajmniej JEDNDNEJ pozytywnej informacji o Polsce w mediach holenderskich.
A jezeli nie, to prosilabym cie o zaprzestanie depresyjo-maniakalnej dzialanosci jaka jest sledzenie mojej skromnej osoby na MN i na Wiatraku oraz atakowanie mnie dziwnymi postami. Zaczyna mnie to troche martwic. Spotykamy sie (na nieszczescie) od czasu do czasu na 2 forach. Ale w pewnym momencie maniak stoi przed twoimi drzwiami wejsciowymi………. Verder, ieder zijn vak…
Czy moglabys w przyszlosci swoja uwaga obdarzyc kogokolwiek innego?
Innymi slowy: czy moglabys sie ode mnie odpierdolic i znalezc sobie innego MISZCZA?