Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Robert12361 DaWid Kosztan luki777 wojtek33 (2571 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Uma napisał:
Mirek215: "Uma ja myslalem ze ty jestes rozsadniejsza kobieta az do tego momentu."
Przykro mi, ze jestes rozczarowany. Najgorsze, ze po przeczytaniu twojego komentarza nie zmienie sie i vice versa. Na marginesie; zawsze zadziwiaja mnie personalne, wirtualne wycieczki, zamiast postow na temat.
" Podaj mi twoje numery rejestracyjne samochodu ..." KTOREGO SAMOCHODU???
"...bo chce sie zamienic w goscia ktory opowiada nieasmowite historie szukajac satysfakcji z grania na uczuciach i zachowaniach innych osob. Naopowiadam na forum ze chcesz sprzedac kradziony fortepian za grube pieniadze." NIE FORTEPIAN A PIANINO. Ga je gang! A szansa na to, ze bedziemy sprzedawc pianino za pomoca ogloszenia na MN zblizona jest do minus nieskonczonosci.

Napisze krotko bo mi sie nie che dlugo Jeszcze nie dawno oferowalas sprzedaz pianina tutaj na forum tak przy okazji w nie jednym poscie. Takze ogloszenia nie wchodza tutaj w gre, teraz rozumiem ze pod wplywem mojego postu zmienilas nagle zdanie i wolisz sprzedawac na stronie e-holandii Uma mnie nie interesuje czy pianino czy fortepian, ja napisalem sobie fortepian. O widzisz jakie nieporozumienie
Nie chce abys sie zmieniala jesli dobrze sie z tym czujesz. Pozdrawiam

p.s jesli chodzi o temat zdania nie zmieniam. 17 letniego synka puscilas pani Lidio samego i to jeszcze z polakiem. A przepraszam czy ten kryminalista polak czekal na niego az do konca audycji czy dwa razy jechal?? Taka kasa i rzucil sie na przesylke od babci. Trzeba bylo z holendrem oni sie nie oszukuja i sa czysci jak lza
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
P.Lidio...mam nadzieje ze w jakis logiczny sposób da sie załatwic/wyjasnic całą tę sytuację.....głowa do góry
Na przyszłośc gdyby pani potrzebowała dostarczenia paczki,prosze sie skontaktować ze mną
Dostarczymy paczkę z Polski z punktu A do Holandii do punktu B firma kurierska GLS z pełnym monitoringiem przesyłki od chwili wyjscia i przyjecia jej przez kuriera
Pozdrawiam....
@EDIT
jedna przesyłka do 10kg jest dla pani gratis.....niech odzyska pani zaufanie do Polaków..... nie kazdy jest sq-synem
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Mirek, sa kursy "Czytanie ze zrozumieniem", tez po polsku.
A poza tym: cieplo, cieplo, cieplo..... w zasadzie ciesze sie, ze napisales fortepian. Moglbys napisc trabka lub.... bebny. Dla scislosci fortepian, jest po prostu duuuuuuuuuuzy i na ogol czarny, tak jak twoj (?) samochod. Skoro wszyscy na forum klamia, zaczynam podejrzwac, ze poruszasz sie piechota, a twoje zdjecie bylo zrobione w samochodzie sasiadow. Fortepianu nie da sie zaladowac do nawet BMW, fortepian nie zmiesci sie tez w domku campingowym zamieszkalym przez 10 dresow z Polski.
Naturalnie po twoim rewelacyjnym poscie zrezygnowalam z zamieszczania dalszych ogloszen na MN o sprzedazy PIANINA, mimo faktu, ze na forum siedza tylko i wylacznie utalentowani muzycy, uzdolnieni pianisci (oeps, sorrrrrrrrrrry.... trebacze i perkusisci), najpopularniejsi kompozytorzy, dyrygenci, czlonkowie legendarnych zespolow oraz koneserzy muzyki klasycznej.
Instrumenty muzyczne nie sprzedaje sie on line.
Tak z ciekawosci:
1. Dlaczego uwazasz, ze Lidia klamie? Bo wszyscy na forum klamia??? Bo sam sciemniasz?
2. Co ci szkodzi byc sympatycznym? Nawet jezeli podejrzewasz, ze opowiadanie Lidi jest zmyslone, mozna by swoje watpliwosci sformulowac w bardziej dyplomatyczny sposob.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Uma uwierz mi ja jestem sympatyczny Instrumentow muzycznych nie sprzedaje sie online??? To chyba jestes troszeczke do tylu z informacjami lub myslalas o sprzedazy fortepianu online to sie wtedy zgodze. Widzisz Uma, gdybym posiadal naprawde duzy domek i jeden pusty duzy pokoj to na pewno bym powaznie rozwazyl twoja oferte kupna fortepianu, dzwiek plynacy z takiego sprzetu potrafi przyprawic czlowieka o ciarki na ciele.
Zerknij sobie na ten utwor ktory sam skonponowalem moze ci troche oczy otworzy bo jesli ty czytasz ze zrozumieniem to na pewno zrozumiesz dlaczego wlasnie tobie go tutaj przedstawiam

Pewna osoba poprosila mnie na priv o pewna przysluge i zwyczajnie odmowilem z pewnych powodow. Trzy dni pozniej widze opis w ogloszeniach o Mirku Den Haag Taxi a potem ten temat. Sa jeszcze inne powody ktore mi mowia ze to sciema, ale nie chce mi sie o tym wiecej pisac.
Takze Uma pozdrawiam i dzieki ze wyjasnilas ze fortepian jest duzy i czarny bo bym sie sam nie domyslil
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
utwór cool,znam go....
daj wiecej.....
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Mirek, dzieki za ciekawy link. Ja tez jestem super sympatyczna . Jak skomponujesz utwor "Dla Umy" (resp. Fur Elise) wysle ci paczke przez TNT z polska zywnoscia oraz, obowiazkowo, cenne, placzace sie po naszym domu polonica.
Pozdrowienia.
PS. Wychodzac z zalozenia, ze wszycy na forum klamia, sami dolujemy kazdy topic
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Postaram sie w tym miesiacu cos wrzucic. Ostatnio brak wolnego czasu na tworzenie nowych projektow no ale podwine rekawy i wezme sie do roboty ciesze sie ze sie podoba. Pozdro

p.s Uma szykuj paczke
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirekb215 napisał:
Uma uwierz mi ja jestem sympatyczny Instrumentow muzycznych nie sprzedaje sie online??? To chyba jestes troszeczke do tylu z informacjami lub myslalas o sprzedazy fortepianu online to sie wtedy zgodze. Widzisz Uma, gdybym posiadal naprawde duzy domek i jeden pusty duzy pokoj to na pewno bym powaznie rozwazyl twoja oferte kupna fortepianu, dzwiek plynacy z takiego sprzetu potrafi przyprawic czlowieka o ciarki na ciele.
Zerknij sobie na ten utwor ktory sam skonponowalem moze ci troche oczy otworzy bo jesli ty czytasz ze zrozumieniem to na pewno zrozumiesz dlaczego wlasnie tobie go tutaj przedstawiam

Pewna osoba poprosila mnie na priv o pewna przysluge i zwyczajnie odmowilem z pewnych powodow. Trzy dni pozniej widze opis w ogloszeniach o Mirku Den Haag Taxi a potem ten temat. Sa jeszcze inne powody ktore mi mowia ze to sciema, ale nie chce mi sie o tym wiecej pisac.
Takze Uma pozdrawiam i dzieki ze wyjasnilas ze fortepian jest duzy i czarny bo bym sie sam nie domyslil

utwor ok choc nie moj gust
zwlaszcza ze wyszedl z pod twojej reki
ale na milosc boska Mireczku
czy u dealera BMW nie bylo meskich modeli ???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolek, ja tak czekalem kiedy cos napiszesz hahaha i sie zdziwilem ze tak dlugo musialem czekac
Obiecuje ze nastepny zakup bedzie duzo wiekszy
Zgłoś wpis

Bliżej nas