Nawet juz niewazne czy to byl Polak czy nie.
Ostatnio za duzo bylo w Mediach negatywnych spraw o Polakach i jezdzie po pijanemu ,czy to jest w Gazecie czy to jest w TV czy nawet W Radiu niewazne ,swiadczy to tylko i wylacznie o Polakach i Polskiej Kulturze osobistej przez takie wiadomosci bedziemy coraz mniej brani powazniej przez nich.
Dzien w Dzien musze bronic nas w obec Holenderskich znajomych,ciegle sie tylko pytaja jak to mozliwe ze ktos kto juz niemoze stac siada za kierownica itd.
NIemozna oczywiscie nikogo generalizowac ale niestety mamy to w genach.
Holender nie jest swiety tez sie zdazaja przypadki ale przewaznie o malutkim przekroczeniu a polak potrafi miec dawke potrojna.
Ja to lekko tlumacze ze sa sami tutaj przewaznie mieszkaja razem ,sami meszczyzni i sie nudza to co robic? Wypijemy?
Osobiscie znam niektore ,nawet Smiertelne wypadki tu wlasnie przez alkochol.
Jezeli chodzi o wasze komentaze typu Kolka Holendrzy sa Glupi czy Buraki hmmmmm smiac mi sie chce!
Kto tak mysli tutaj mieszkajac , wedugl mnie nie jest za madry.
CZy chcesz czy nie chcesz mieszkasz tutaj i ich reguly sa tutaj, to nie Polska.
Tak dlugo jezeli bedzie przeciwko Holendra tak dlugo bedziesz mial tutaj ciezko i nie bedziesz akceptowany przez spoleczenstwo Holenderskie!!! niestety
No hard Feelings ale jak slysze takie glupie komentarze to mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mimowszystko pozdrawiam
Patboy