Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

♥♥♥ Pierwsza interaktywna szkoła podrywania ♀♂ ♥♥♥ - Holandia

11 Postów
Okoń Mlieczny
(okonieczny)
Bywalec
Witam,

Parę słów o sobie pozwolę na początek. Przeszłość mroczna i niejasna. Mistrz kamuflażu i podrywu, 12 lat w Wietnamie jako porucznik Wietkongu, powrót do ojczyzny i emigracja. Reszte znacie już sami. Rysiek Okonieczny, dla znajomych, i tylko po pół litra, Okoń.

W czym jestem od Was lepszy? Wiem jak Ją zdobyć!!! Wypatrzeć, wyczekać, zanęcić, podpuścić i wreszcie zawładnąć.

Gotowi? Pierwsza lekcja gratis. Znajcie gest.

Zacznijcie rano. Kiedy wstaniecie. Śpiewajcie przed lustrem "Orła Cień" lub gwiżdżcie rotę. Zajrzyjcie do szafy i zastanówcie chwilę w co się ubrać. Zamknijcie gwałtownie i równie szybko otwórzcie znowu wyciągając błyskawicznie parę jeansów, koszulkę i wełniany swetr. Starajcie się unikać ubrań z plamą!

No i lecimy na miasto...
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Komus nudzi sie po nocach
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
powinno byc napisane, pod warunkiem ze nie piszesz jak idiota...
Zgłoś wpis
11 Postów
Okoń Mlieczny
(okonieczny)
Bywalec
Kolejny rok za pasem. Czas leci nieubłaganie.

Sylwester zastał nas "na mieście". Cierpliwie czekających chciałby nasz Okoń nagrodzić drugim odcinkiem ♥♥♥ Pierwszej interaktywnej szkoły podrywania ♀♂ ♥♥♥

Niech to powie sam król!

Zgłoś wpis
44 Posty
M_J_G G
(M_J_G)
Bywalec
to sa popierdolki jakies...
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Jeśli moge się wtrącić ,to ja uwielbiam dżentelmenów

Zgłoś wpis
8 Postów
Mr Magick
(Mr.Magick)
Początkujacy
W czym jestem od Was lepszy? Wiem jak Ją zdobyć!!! Wypatrzeć, wyczekać, zanęcić, podpuścić i wreszcie zawładnąć.

Uuuu Okon <bez pol litra > az bije z Ciebie skromnosc

Śpiewajcie przed lustrem "Orła Cień" lub gwiżdżcie rotę.
Hmm...a moga byc inne?
Pozdro
Zgłoś wpis

Bliżej nas