Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Kobiety czy baby;]? Jakie sa? - Holandia

Czytali temat:
(8644 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Dziewczynki zaczynaja mowic i stawac na nogach wczesniej od chlopcow, poniewaz chwasty rosna szybciej od dobrych upraw. Marcin Luter 1483-1546

to tak na początek.
zero pytań. Czekam na ambitne zagrania;]

Kobiety;] nie bawcie się w twardzieli;]
zostawcie to nam;]

12% polek na zadane pytanie "czy uprawia sex" odpowiedziało "Nie wiem" (onet.pl)

Ona musi mieć w sobie to coś. Ja nie lubię pustych kobiet. Jednak lubię ładne. Nie wyobrażam sobie kobiety, która zaspokaja mężczyznę tylko intelektualnie... musi jeszcze zmysłowo... ;] A co wam się podoba w kobietach z tego portalu?? Czego nie jesteście znieść w ich zachowaniach?? Pytania, bardzo proste, ale odpowiedź narzuca sie za odpowiedzia;]
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Odsylam do ksiazki Janusza L. Wisniewsiego " Czy mezczyzni sa swiatu potrzebni".
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Potrzebni do prokreacji po pierwsze. Po drugie i po trzecie mozna by wymieniać;] Swiatu sa potrzebni po prostu ludzie , kobiety i mężczyźni;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A wracając do tematu (widzisz Gore?) uważam, że wszystkie kobiety są prawdziwe. Problem jest gdzie indziej. W jednej kobiecie tylko jeden mężczyzna może dostrzec prawdziwą kobietę. Pozostałe przypadki to albo pomyłki albo przymiarki albo nieudane związki.
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Wychodzi, ze post glowny tego tematu byl tylko i wylacznie prowokacja. Napisales,m.in. ze kobiety to chwasty.
Dla wiekszej aktywnosci uzytkownikow, ich poirytowania, smiania sie z ich reakcji.

A teraz rapten wycofujesz sie z tego? Piszesz, ze kobiety i mezczyzni sa rowni, oboje sa swiatu potrzebni.
I na dodatek podobno jestes monogamem.

No prosze, jaki kabaret.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
z niczego sie nie wycofuje;]
kobiety nie da sie wyrazic jedna kwestia... My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę prości.

A to że jak pytasz się faceta czy w czymś dobrze wyglądasz, to on patrzy się na tyłek i mówi, że dobrze, a tak naprawde masz na sobie niepasujące do siebie rzeczy, to inna sprawa poprostu faceci mają inny punkt widzenia, inny, nie znaczy gorszy..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Sluchaj na to nie ma recepty. OK zgodze sie ze sa prosci faceci ale jak czasem widze laski na imprezach po tablecie to tez ciezko je uznac za skomplikowane wiec nie ma co generalizowac.
Zupelnie nie zgodzie sie natomiast z tym ze "jednej kobiecie tylko jeden mężczyzna może dostrzec prawdziwą kobietę".
Moze to dosc prosty przyklad ale sadzisz ze w takiej kobiecie jak Penélope Cruz kocha sie tylko jeden facet ?
I tak na koniec stary to powiem ci tak. Nie ma przepisu na idealny zwiazek jak moze sie domyslasz. Wazne zeby nie miec kompleksow i isc na calosc jesli sie kocha dana kobiete. Nic nie przychodzi latwo ale wysilek wlozony w budowanie relacji sprawia ze jest ona bardziej wartosciowa. A Lutera nie sluchaj.Nie wiem czy wiesz ale poglądy Lutra zostały wykorzystane przez nazistów jako uzasadnienie zbrodni przeciwko narodowi żydowskiemu, (m.in. ideolodzy nazizmu: Alfred Rosenberg i Julius Streicher cytowali Lutra) wiec nie jest to dla mnie facet ktory mial poukladane w glowie. Nie chodzi tu o Zydow ale o segregacje rasowa i dzielenie ludzi na lepszych czy gorszych.
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Mow za siebie, znam wiele kobiet ktore sa proste i mezczyzn ktorzy sa skomplikowani.

Mimo wszystko do czego ma dazyc ten temat?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale to oczywista oczywistość.Są prostacy i prostaczki.Są skomplikowane charaktery i nie.Dziwny ten temat.Odebrałem go tak jakby mówić że okrąg jest okrągły.Takie moje odczucie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Macie racje. Dyskutujemy o kwadraturze kola Prawda jest taka ze sa ludzie i taborety he he
Pozdrawiam
Zgłoś wpis

Bliżej nas