to fakt wiele dziewczyn szczególnie tutaj u nas z NL szuka sobie takich atrakcji, hmmm... niestety one nigdy nie kończą się dobrze. Widzę to ze swoich obserwacji i stwierdzam ze kobieta ..(Polka) która wychodzi za - spotyka się z muzułmanina-nem chyba nie do końca zdaje sobie sprawę z tego co ja czeka. Możliwe ze tym dziewczynom brakuje szacunku do własnej osoby, bo jaka kobieta da się zdradzać albo udaje że tego nie widzi. Wiem to po sobie ze oni żadnej lasce nie przepuszczę , spotykałam się z takimi nachalniejszymi typami ze nawet przy moim mężu nie pożałowali sobie komentarza do mojej osoby.Tak ze związek z takim panem to musi być kompletna nerwówka, no chyba ze się trafi na totalnego pantoflarza, ale skąd tutaj pewność ze oni nie przodują w zdradzaniu. hehe , trzeba tez pozbyć się własnych pragnień i przyjemności , przecież w takich układach zawsze liczy się on i gromadka dzieci, tak zwane ja już nie istnieje. Więc co decyduje o związkach z arabami..., brak charakteru? Chyba tak bo kto by się dał tak poniewierać! królewicz z bajki staje się tyranem! Takie są moje wnioski, chociaż być może trafiają się wyjątki, ale na pewno nie za często