Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8642 niezalogowanych)

()
Początkujacy
po prostu starajmy się zrozumieć i zaakceptować
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nawzajem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Facet jest jak wilk i czasem trzeba mu sie dac wybiegac z wywieszonym ozorem tam gdzie lubi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Racja... tylko to tak latwo powiedziec...z wprowadzeniem tego w zycie jest znacznie trudniej czasami nie akceptujemy siebie samych nie mowiac juz o drugiej osobie w dodatku plci przeciwnej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Chyba nalezy zaczac od tego aby zrozumiec siebie bo potem moga byc straszne "kwasy" w zwiazku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
oczywiscie ze tak,jak najbardziej tylko nie kazdy zdaje sobie z tego sprawe...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
na pierwszy rzut oka wydaje sie ze kobiety najpierw mysla a wtedy robia a baby odwrotnie.w koncu chodzi o to samo ale czy sie na plec zenska powie kobieta czy baba zalezy od podejscia konkretnej osoby i od doswiadczenia jakie kto ma.CO BY NIE BYLO KOCHAMY KOBIETY WSZYSTKIE A JEDNEJ ODDAJEMY TO CO W NAS NAJWAZNIEJSZE CZYLI WIERNOSC....PPPOOOZZZZ POLECAM MUZYKE KINGS OF LEONEX ON FIRE,USE SOMEBODY I NOTION...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie komplemencik tylko stwierdzenie malo zauwazalnego faktu
nikomu slodzil nie bede mi nikt nie slodzi wiec i ja nie bede;]
ale przyznac trzeba... lubicie komplementy jak cholera, ale mimo tego potraficie rzucic riposte "przestan slodzic"
podobnie jak z dekoltem;] ISTNY PARADOKS!!! specjalnie sie ubieracie, by eksponowac swoje piersi, a nastepnie zwracacie uwage kazdemu facetowi, ktory sie na nie patrzy.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie koniec, bo tematu o plci pieknej skonczyc sie nie da;] zawsze cos wyjdzie, a wy zawsze znajdziecie jakas pileczke do odbicia, tylko po to zeby ostatnie zdanie nalezalo do was;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a wydawalo mi sie ze ta odwieczna bezsensowna wojna kto z nas jest madrzejszy,mezczyzni czy kobiety,zostanie zakonczona... coz ,chyba jestem niepoprawna optymistka widocznie spotykasz na swojej drodze niewlasciwe kobiety.... pozdrawiam
Zgłoś wpis

Bliżej nas