Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8670 niezalogowanych)
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
gra slow i skojarzen opanowana przez nielicznych na 5+
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Drogi Koleczku, wybacz ze tak pozno Ci odpisuje ale musialam pracowac i coreczka troche chora!

Napisales:
wiec przyznajesz sie ze go atakowalas to juz plus,odpowiedz sobie teraz na pytanie czy do tego wlasnie sluzy forum!?
to ze sie pogubilas wybaczam!
to ze nie lubisz facetow ktorzy kobiety obwiniaja za swoje niepowodzenia nie daje ci prawa go atakowac masz prawo sie z tym nie zgadzac a on ma prawo obwiniac sobie kogo chce i nic nikomu do tego kogo on sobie obwinia!
zaluzmy ze ja nie lubie kobiet ktore nie lubia facetow ktorzy obwiniaja kobiety za swoje niepowodzenia czy powinienem cie atakowac chyba nie!
ja przeprosiny przyjmuje czy reszta przyjmuje? pytaj ich!
nie wiem czy dobrze robie piszac to, jesli nie to juz wtedy poslucham rad wiekszosci z privy
i juz sobie nie popiszemy
pozdrawiam kolek

Fakt masz racje forum nie sluzy do tego. A do czego sluzy Tobie? Bo odkad tu weszles to nie wymieniles ze mna pogladow, tylko mnie atakujesz. Wiec w gruncie rzeczy nie zrobiles nic innego niz ja Ja atakowalam szowiniste, a ty atakowales atakujaca szowiniste. A ze mnie nie lubisz to nie mam nic przeciwko. Ja nie wchodze zeby pisac pod publike przypodobac sie czy znalesc przyjaciol. Jak widac wiecej ludzi mnie nie lubi Zreszta od przyjaciol jest real albo czat, ale to moje zdanie Bo po paru wypowiedziach i tak nie wiesz kim jestem. Wiesz tylko ze bardzo nie lubie szowinistow
Wracajac do sprawy jak sie ma moje ocenienie jego do waszego mnie?

No ale nie chce zaczynac wojny, wiec poprostu sie ignorujmy, a ja juz obiecuje nie bede atakowac, tylko wyrazac swoje poglady, tylko tego nie pomyl

Przepraszam bo glupio sie zachowalam ale ja nie przyszlam po wybaczenie. To tylko forum. A ze Ciebie nie zaatakowalam to czemu myslisz ze Ciebie przepraszam. Jak do tej pory to ty mnie atakujesz Wiec kto jest bez winy niech rzuci we mnie kamien

I taki jeden fakt, ja jak jakas laska cos glupiego(na temat facetow) powie to ja jej nie brenie tylko dlatego ze ma ona cycki jak ja. Wydaje mi sie ze facet ktory ma swiadomosc swojej meskosci nie potrzeboje drugiego ktory go bedzie bronil. Ciekawe czemu go tak bronisz?

A jak prowadzisz dyskusje i konczysz swoja wypowiedz 'i juz sobie nie popiszemy'? nie chcac uslyszec odpowiedzi
to dyskusji nie zaczynaj bo to nie dyskusja Choc sie zgadzam ignorujmy sie
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a Ty Kikus widze, ze uparta jesteś. Tego szowiniste do mnie chcesz przypiąć??? We no przestan...
Skończ te odbicia piłeczki. Wypowiedziałaś się raz co Cię boli to zmień płyte, bo teraz nic innego jak tylko się powtarzasz.

Trzymasz się jednej wersji jakbyś nie potrafiła docenić tego, że ten po kim jeździsz sobie na lewo i prawo zachowuje jeszcze stoicki spokój...

dzięki za uświadomienie mi kilku elementów, których jak dotąd z realnych osób ( kobiet jak i zarówno szowinistów mężczyzn) nikt nie zauważył normalnie czad. jestem pozbawionym klasy , taktu i kultury osobistej, szowinistycznym z kompleksami i po wielu problemach z kobietami facetem;] czad Myśle, że sobie radze lepiej z kobietami niż Ty z facetami.

Ja nie podważam Twojej kultury i braku taktu. hehehe... Prowokujesz do czynnej kłótni, oceń najpierw możliwości osoby, którą chcesz zaatakować. wybijasz ludziom oczy, ze oceniają chociaz nie znaja... A Ty co robisz???? to samo.
Z kazdym postem odbijasz piłeczke, jakby mówiono bezpośrednio tylko do twojej osoby. tak bardzo sie czujesz odpowiedzialna, za ogół kobiet??? Bomba
Chcesz udowodnić na siłe jaka jesteś cacy??? To znajdź lepszy powód.
Za dużo mam w życiorysie, żeby taka płotka mogła tam coś swojego na siłe jeszcze wpisywać.

Grzecznie zaproponowałem zakopanie toporu, ale ty jak koń w kieracie, trzymasz sie jednego. jesteś tak niedojrzała żeby nie pokazywać siebie tylko w kolorach ( jestem kochana, rozumiana lubiana i inne k*** mać na na na ) ???

Racje Twojej racji codzień łykam na kolacje, a że jest cieżkostrawna to leje nią od dawna.

Ale jeśli Ci to sprawi przyjemność to napisz raz jeszcze jaki ja to jestem zły, bo nie potrafisz zrozumieć zakręconej kwestii w żartobliwym temacie jaki jest ten wątek.

Nie zjadłaś wszystkich rozumów, ja też nie... ale być upartym jak najbardziej ok, ale nie tak głupio upartym jak Ty przy swoich oklepanych racjach... Każdy ma prawo do indywidualnego zdania. Czyli facet, który ma inne zdanie na temat kobiet niż Twoje jest już szowinistą??? Jeśli tak powierzchownie oceniasz ludzi to gratuluje

A co do okazania odpowiedniego szacunku może się nie wypowiadaj co?? Do tej pory jeszcze nikt mi nie zarzucił braku taktu, przyzwoitości czy traktowania z klasą... Szanuj, kiedy ktoś szanuje Ciebie... czyż nie tak??? A ja akurat wiem co to jest ten prawdziwy szacunek...

Weź się w garść, bo omieszkam pomyśleć, że to własnie Ty byłaś robiona w balona przez facetów i stąd te ataki.

Wyjmij te muchy z nosa jak do mnie mówisz. NIe wiesz z kim tańczysz kolezanko sympatyczna. tutaj jestem zwykłym chłopakiem z niezrozumiałym dla Ciebie poczuciu humoru...

"Mądry ustępuje głupiemu. Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania Âœś wiata."
Tylko nie odbieraj tego dosłownie znowu, bo raz następny źle interpretując w tym przypadku cytat, powiesz, że nazwałem Ciebie głupią...

Ale co zrobić... kobietom trzeba wybaczać;]
pozdro

P.S. Załącznik z fajna kobietą, specjalnie wygenerowane z jak najbardziej zapewne szowinistycznego pisma jak nasz CKM Wątpie że będziesz tak wyrafinowana w żarcie jak ta kobieta , zostaniesz czepliwą, zamkniętą w swoim życiu upierdliwą Babą . Brak Ci tej pozytywnej wredoty;] , słodkiego niewypazonego języka;] boisz się być atakowana i ciężko przyznajesz racje... przecież te kilkadziesiąt stron temu na samym poczatku nie było żadnym atakiem;] przecież ja kocham te wszystkie wady i zalety... całe życie respect kobietom i ich torebkom;]

ckm.pl/Community/489767,Film,knif_Kierow..._rekach_kobiety.html

Przez Ciebie wróciło moje adhd, a chciałem się zmieścić w 6 zdaniach!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
droga kiko
choc jak zauwazylas ,nie jestem twoim wielkim fanem to jesli piszesz do mnie to staram sie czytac to uwaznie,chodzi mi o poprzedniego posta. piszesz wybacz pogubilam sie myslalam ze ty to czarny (sprawdz to)wiec pisze ze ci wybaczam to ty w nastepnym poscie mowisz ze nie przyszlas po wybaczenie(heloooooooooooooooo)
twierdzisz ze zareagowalas zbyt impulsywnie z czarnym i wszystkich przepraszasz wiec przyjmuje przeprosiny (wszystkich to wszystkich) a ty w nowym poscie dalej swoje :dlaczego ja mysle ze mnie przepraszasz
i jak widzisz po paru takich wypowiedziach mozna stwierdzic kim taka osoba jest (choc ty twierdzisz ze nie wiem kim jestes)a to bardzo proste ,wersji jest kilka!! albo jestes malo rozgarnieta i nie wiesz co piszesz albo nie masz faceta i jestes nie bzykana i z tego powodu jestes rozkojazona,to by tlumaczylo tez twoja flustracje i atakowanie facetow,poprostu nie chca cie bzykac wiec atakujesz ich wszystkich(ja bym stawial na to wlasnie)albo poprostu jestes zwykla prostaczka
zycze powrotu do zdrowia
pozdrawiam kolek

Fakt masz racje forum nie sluzy do tego. A do czego sluzy Tobie? Bo odkad tu weszles to nie wymieniles ze mna pogladow, tylko mnie atakujesz. Wiec w gruncie rzeczy nie zrobiles nic innego niz ja Ja atakowalam szowiniste, a ty atakowales atakujaca szowiniste. A ze mnie nie lubisz to nie mam nic przeciwko. Ja nie wchodze zeby pisac pod publike przypodobac sie czy znalesc przyjaciol. Jak widac wiecej ludzi mnie nie lubi Zreszta od przyjaciol jest real albo czat, ale to moje zdanie Bo po paru wypowiedziach i tak nie wiesz kim jestem. Wiesz tylko ze bardzo nie lubie szowinistow
Wracajac do sprawy jak sie ma moje ocenienie jego do waszego mnie?

No ale nie chce zaczynac wojny, wiec poprostu sie ignorujmy, a ja juz obiecuje nie bede atakowac, tylko wyrazac swoje poglady, tylko tego nie pomyl

Przepraszam bo glupio sie zachowalam ale ja nie przyszlam po wybaczenie. To tylko forum. A ze Ciebie nie zaatakowalam to czemu myslisz ze Ciebie przepraszam. Jak do tej pory to ty mnie atakujesz Wiec kto jest bez winy niech rzuci we mnie kamien

I taki jeden fakt, ja jak jakas laska cos glupiego(na temat facetow) powie to ja jej nie brenie tylko dlatego ze ma ona cycki jak ja. Wydaje mi sie ze facet ktory ma swiadomosc swojej meskosci nie potrzeboje drugiego ktory go bedzie bronil. Ciekawe czemu go tak bronisz?

A jak prowadzisz dyskusje i konczysz swoja wypowiedz 'i juz sobie nie popiszemy'? nie chcac uslyszec odpowiedzi
to dyskusji nie zaczynaj bo to nie dyskusja Choc sie zgadzam ignorujmy sie
Pozdrawiam[/quote]
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
post nie jest dla mnie,ale...... nie mieszalabym do tego autystow,a juz tym bardziej dzieci.....
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A Ja znów wejde w tematWiec kochajcie sie moi mili to jest przyjemniejsze Pozdro!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sagowska napisał:
post nie jest dla mnie,ale...... nie mieszalabym do tego autystow,a juz tym bardziej dzieci.....
poprawilem,chyba mnie ponioslo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny ma racje,ruszmy do przodu z dyskusja i forum,bo wracanie i trzymanie sie tego samego to do niczego nie prowadzi..jest jak zacieta plyta powtarzana w kolo...Nudzi!!!!
A wracajac do tematu kobiety-mezczyzni to trafi sie podly facet,ale tez trafi sie podla kobieta Zreszta,w niektorych przypadkach to kobiety potrafia byc duzo gorsze od facetow...smutna prawda... Wiec nie wrzucajmy wszystkich do jednego garnka,bo wiadomo,ze jest czlowiek i czlowiek
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
kolek napisał:
sagowska napisał:
poprawilem,chyba mnie ponioslo

dziekuje,ja lezke tez juz otarlam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Czarny ma racje,ruszmy do przodu z dyskusja i forum,bo wracanie i trzymanie sie tego samego to do niczego nie prowadzi..jest jak zacieta plyta powtarzana w kolo...Nudzi!!!!
A wracajac do tematu kobiety-mezczyzni to trafi sie podly facet,ale tez trafi sie podla kobieta Zreszta,w niektorych przypadkach to kobiety potrafia byc duzo gorsze od facetow...smutna prawda... Wiec nie wrzucajmy wszystkich do jednego garnka,bo wiadomo,ze jest czlowiek i czlowiek

wczoraj sie dowiedzialem ze nie jestem czlowiekiem a dzis ze jest czlowiek i czlowiek no pieknie!
ciekawe czego sie jeszcze tu dowiem?
ps
jest piatek wieczor czy wy naprawde nie macie innych zajec!
milego wieczoru wszystkim wariatom ,madrym glupim,inteligentnym i inteligentnym inaczej
pozdrawiam spadam!
Zgłoś wpis

Bliżej nas