Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8668 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Kika napisał:
Kolek a ty co sie tak uwziales na mnie skoro nie ciebie atakowalam? solidarnosc meska? I fakt, dlatego wlasnie myslalam ze ty to on bo widzisz na tylu nickach do mnie pisze ze sie pogubilam Wybacz.I sprostuje Kolek nie jestem idealem Poczytaj sobie moze od poczatkuNie lubie tylko facetow ktorzy kobiety obwiniaja za swoje niepowodzenia kobiety. Widzocznie mam uprzedzenia i zareagowalam zbyt agresywnie wiec wszystkich przepraszam za ta glupia walke Jestem za tym co mowi Sagowska wiecej humoru Przyjelam do wiadomosci Iza bede ignorowac
Pozdrawiam

moja droga kikusiu!
chetnie odpowiem ci na twojego posta,ale troszke pozniej,przepraszam wlasnie dzieci wrocily ze szkoly!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kurcze,czyzby zapanowal pokoj??? A ja juz orez szykowalam
Witam wszystkich
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kika napisał:
Kolek a ty co sie tak uwziales na mnie skoro nie ciebie atakowalam? solidarnosc meska? I fakt, dlatego wlasnie myslalam ze ty to on bo widzisz na tylu nickach do mnie pisze ze sie pogubilam Wybacz.I sprostuje Kolek nie jestem idealem Poczytaj sobie moze od poczatkuNie lubie tylko facetow ktorzy kobiety obwiniaja za swoje niepowodzenia kobiety. Widzocznie mam uprzedzenia i zareagowalam zbyt agresywnie wiec wszystkich przepraszam za ta glupia walke Jestem za tym co mowi Sagowska wiecej humoru Przyjelam do wiadomosci Iza bede ignorowac
Pozdrawiam

wiec przyznajesz sie ze go atakowalas to juz plus,odpowiedz sobie teraz na pytanie czy do tego wlasnie sluzy forum!?
to ze sie pogubilas wybaczam!
to ze nie lubisz facetow ktorzy kobiety obwiniaja za swoje niepowodzenia nie daje ci prawa go atakowac masz prawo sie z tym nie zgadzac a on ma prawo obwiniac sobie kogo chce i nic nikomu do tego kogo on sobie obwinia!
zaluzmy ze ja nie lubie kobiet ktore nie lubia facetow ktorzy obwiniaja kobiety za swoje niepowodzenia czy powinienem cie atakowac chyba nie!
ja przeprosiny przyjmuje czy reszta przyjmuje? pytaj ich!
nie wiem czy dobrze robie piszac to, jesli nie to juz wtedy poslucham rad wiekszosci z privy
i juz sobie nie popiszemy
pozdrawiam kolek

witam wszystkich i narazie znikam
izek jestes co dzien ladniejsza
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ladniejsza?? W jakim wzgledzie?? Ale dzieki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
w kazdy wzgledzie izka!a moze ja zle widze,ale chyba nie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No dobra..poddaje sie bez walki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kurcze...jaki tu dzis spokoj....niedowiary ,ze jeszcze wczoraj malo sobie do gardel wszyscy nie skoczyli
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
jaaaki tu spokoj .. na na na ...
nic sie nie dzieje...
..krąży igła wokół rowka, aż wkład się w końcu namyśli...
Izek nawet chaos rządzi się swoimi prawami;] kiedyś trzeba zakończyć farse kłótni..
Izek Ty też jesteś codziennie piękniejsza, bardziej uśmiechnięta i już mnie nie strofujesz
o wiele lepiej;] róbmy dzieci, zamiast wojny
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

Dobre....
a ja cie strofowalam?? wydawalo mi sie ze tylko przedstawialm swoj punkt widzenia
A co wam z tymi komplementami dzisiaj sie stalo?? jakis wirus panuje czy co??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
strofowalas strofowalas wogole jestes zarozumiala nie mila wszystkich pouczasz itd
taki zarcik z nudow!!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas