Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8662 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
[quote]poparcie dla zakopania tego topora tylko czy bedzie tego efekt?? mam nadzieje,bo forum zaczyna byc poprostu publiczna klotnia a nie dyskusja...
pozdrawiam wszystkich[/quote
izek klotnia to forma dyskusji
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hmm...tak,ale klotnia na poziomie wymiany pogladow a nie obrzucania sie blotem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz,trudno nazwac dyskusja wyzywanie sie i ublizanie komus czy obrazanie kogos...Bardzo niska "dyskusja"
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
gdyby wszyscy byli tacy idealni....co to jest ideal?????? ,nie zajmowalabym sie tym czym sie zajmuje.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
izek trzeba byc elastycznym jesli ktos nie potrafi wejsc do mnie to ja z reguly schodze do niego
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zacznijmy od tego,ze idealy nie istnieja a ja do nich sie nie zaliczam napewno Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolek...ok,tylko po co??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Zacznijmy od tego,ze idealy nie istnieja a ja do nich sie nie zaliczam napewno Pozdrawiam
ja tam jastem idealem najmadrzejszy najinteligetniejszy normalnie taka druga kika ze mnie!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
[quote]Kolek...ok,tylko po co??[/quote
juz odpowiedzialem na to w wyzyj sie pannieannie!
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
szkoda,ze tak nie wielu tu z poczuciem humoru
na niektore pytania poprostu nie trzeba odpowiadac,bo sa tak oczywiste ,ale wystarczy przesledzic forum...dany watek ,a nie da sie przeoczyc tych,ktorzy przynajmniej w "idealy "wierza
Zgłoś wpis

Bliżej nas