Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8666 niezalogowanych)
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Jak mam poczucie humoru i dystans do siebie jako kobiety to to nie bylo smieszne. Chyba ze ty lubisz wrocic do domu i znalesc g... na blacie kuchennym ?
Co chciales przekazac?
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
ale gdyby to gowno zostawił facet to byłoby boki zrywać. prawda??? żałosne.
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Gdyby to zrobil facet, nie wezbralo by to na smiesznosci. Po prostu nie bylo smieszne!!!! No ale widocznie mamy inne poczucie humoru
Ja nie mam nic przeciw facetom, szanuje tych ktorzy na szacunek zasluguja.
A zalosny jestes ty uzywajac dwoch nickow na tym samym forum.Moze ja tak naprawde z jedna osoba caly czas rozmawiam
Nie wiem co Ci te kobiety w zyciu zrobily ze masz taki uraz, ja do facetow nie mam Patrze na kobiete, faceta jako na czlowieka. A sa ludzie z klasa i bez jak juz kiedys wspominalam
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
tyle "krzyku" o filmik
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
dokładnie, unosi sie az uszy jej podskakują. Jakbys to Ty Kika byla na tym filmie!!! O cholere Ci chodzi, jakich znowu dwoch nickow. Poprzednie konto usunalem i zalozylem nowe. Boli Cię to Kika?? Przestań na mnie najeżdżać.
Dla Ciebie i reszty moge być bez klasy jak juz powiedzialem wczesniej.
Dla Twoje informacji kobiety nic mi takiego nie zrobily zeby czuc do nich uraze
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Nic mnie nie unosi Czarny to ty sie podniecasz jakbys zyci poza nie mial. Ja tylko powiedzialam ze mi sie nie podobal chyba moge? nie po to jest forum. Lecz swoje kompeksy gdzie inndziej.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Kika... dobra jestes;]
jeszcze troche i zaczniesz widziec czarnego w 9 osobach. odczep sie od niego , bo Ci inaczej spokoju nie da;] hehe.
Zyw swoja uraze do mnie dalej. Rozumiem;];];] Atakujcie mnie. tutaj przed kompem nie mam zamiaru sie bronic i za kazdym razem odbijac pileczki;] chcesz sprawdzic kto ja wyzej odbije??? przestan. Wiesz, poki co nie zauwazylem u siebie kompleksow;] ale dzieki za rade. Jesli je zauwaze to cos z tym zrobie;] a ty zrobilas, ze tak atakujesz wszystkich???
madrzejszy ustepuje, wiec zakopuje topor;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
poparcie dla zakopania tego topora tylko czy bedzie tego efekt?? mam nadzieje,bo forum zaczyna byc poprostu publiczna klotnia a nie dyskusja...
pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
czesto latwiej krytykowac,niz przyjac krytyke.....
Czasami trzeba czytac miedzy wersami....spojrzec na niektore sprawy z przymruzeniem oka i humorem....najlepiej czarnym
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Odnosnie tej krytyki to zawsze tak bylo,jest i bedzie....
Zgłoś wpis

Bliżej nas