Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8643 niezalogowanych)

()
Początkujacy
człowiek jest tylko człowiekiem , czy no będzie babą , czy kobieta , taboretem (jak powiedziałeś) , każdy ma prawo do miłości i szacunku i każdy na jedno i drugie zasługuje ---bo jest CZŁOWIEKIEM
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A kto powiedział ze temat bedzie nie skomplikowany??
Jest zbyt prosty, ze az trudny. Nie da sie powiedzieć, jakie sa kobiety.
przynajmniej nie da sie tego wyrazic na forum.
Sory jak cos;]
ja poprostu lubie słuchać Kazika;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Brawo;]!!! Takiej odpowiedzi szukalem m.in. Każdy z nas jest człowiekiem i mamy to szczescie, ze kazdy z nas jest jeden;]]
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Zgadzam sie z Markiem. Super odpowiedz, dojrzala. Ludzie koncentruja sie jakie sa baby, kobity albo chlopy, faceci a tak naprawde jakosc zwiazku zalezy od dojrzalosci obu stron. Jesli umiesz bez owijania w bawelne powiedziec co ci potrzeba a co wywoluje w tobie gniew druga strona potrafi cie zrozumiec poznac. Milosc buduje sie latami. Czlowiek ktory akceptuje sie takim jakim jest umie zakceptowac innych. Czy to w relacji kobieta mezczyzna, brat siostra itd.
Ja zawsze sie staram nie zwalac winy na partnera choc to latwe i pierwsze co przychodzi do glowy. Ale co latwe nie znaczy dobre. Lepiej sie troche wysilic i przyjrzec sobie samemu. Tak naprawde nasze szczescie zalezy od nas samych. Tego jak myslimy- To jest proste.
Ja tez nie przepadam za ludzmi pustymi( facetow tez jest takich pelno), bo sie nudze. Ale kazdy dokonuje sam wyborow jak chce zeby wygladalo jego zycie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie macie ciekawszych tematow
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Krysienka, pewnie ze mamy ;]
wątpisz w nasze intelekty??
poprostu temat KOBIETA jest jakk temat Polityka, muzyka, religia etc...
widzisz sama jak mozna o was mowic i mowic;]
przypominam ze to jest FORUM a nie CZAT
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kazdy z nas jest wyjatkowy na swoj sposob To jest moje zdanie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobrze ze dodalas "na swoj sposob" bo to zahaczalo lekko o narcyzm
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolego chyba zle zrozumiales moja wypowiedz,chodzilo mi o to ze kazdy czlowiek jest nie powtarzalny i wyjatkowy na swoj spobob.Zreszta to jest moje zdanie na ten temat.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie wierze ze kobiety nie sa przykladem narcyzmu
wprawdzie kazdy chce byc atrakcyjnym i byc pieknym, nawet ja budze sie codziennie przystojniejszy [dzis to juz k****:P przesadzilem] czyli fresh cool i trendy. ale ja sie nie zastanawiam godzine w co mam sie ubrac wychodzac do sklepu 1;0 dla plemnikow;];];];];];
Zgłoś wpis

Bliżej nas