Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

!!!PYTANIE DO ADMINA TEGO FORUM !!! - Holandia

Czytali temat:
J. N. (3699 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Mam konkretne i bardzo wazne pytanie do admina na tym forum.
Niestety wiadomosci wysylane przez innych uzytkowniko bezposrednio do MN
pozostaly zignorowane wiec pozwole sobie poruszyc ta kwestie w tym watku.

Dlaczego powszechnie lubiana i szanowana uzytkowniczka Violtie zostala zablokowana???

Niestety nie znajduje innego okreslenia dla tego wystepku admina i jak zwykle "walne"
prosto z mostu. Panowie admini - to co zrobiliscie to sqrwysynstwo i mozecie mnie za to
usunac. Nie bede uczestnikiem forum gdzie wladze sprawuje jakis lamer.
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Moze admini mieli jednak jakis powod zeby cos takiego zrobic ?
nie osadzam ani Viooltje ani Adminow ale niestety nikt z nas nie wie co sie rozegralo za kulisami .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz co ja jestem tu niemal od pocztku i zdazylem poznac ciotke Violke wiec wiem o czym
pisze. Nie jestem rowniez osamotniony w moich pogladach na w/w sprawe.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marku popieram cię sam się zastanawiam i jestem ciekaw dla czego?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pytanie tylko gdzie jest ten admin i czy wogole jest????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Fighter1956 napisał:
Marku popieram cię sam się zastanawiam i jestem ciekaw dla czego?

Fighter parenascie minut temu rozmawialem z ciotka Violka i ona tez nie ma bladego pojecia.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek,jasne ,ze nie jestes osamotniony w tym pogladzie a ta historia to czysty absurd!!!Admini chcieli pokazac swoja wladze?? moze podac przyklad??? Szkoda,ze wybrali niewlasciwa osobe do tego....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marku ja wiem że Violka nie wie o co chodzi tez z n ia pisałem wczoraj na fb
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
Marek,jasne ,ze nie jestes osamotniony w tym pogladzie a ta historia to czysty absurd!!!Admini chcieli pokazac swoja wladze?? moze podac przyklad??? Szkoda,ze wybrali niewlasciwa osobe do tego....

Ta "wladza" odbije sie adminom czkawka niestety. Bez nas moga sobie grac w chinczyka i
drapac sie po kroczu choc czasem mam wrazenie ze to wlasnie robia i stad ten burdel.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widzicie,debili,kretynów żądnych jakiejkolwiek władzy jest na świecie stosunkowo niewielu,ale są świetnie rozstawieni... .Nasz naród ma z tym od wieków problem.
Zgłoś wpis

Bliżej nas