Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
J. N. (3697 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
No cześć, siostro Wiedźmo!
Wypuściły mnie lochy (nie te świnki-maciory) i opadły kajdany. Żyję, ale pewnie umrę z powodu cenzury
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
andre7 napisał:
Witam , no ja jazdy rozumiem bo było co poczytać , ale ban dla VIOOLTJE , OJ NIEGRZECZNY ADMIN . Pozdrawiam Viooltje.

Oj, niegrzeczny chłoptaś, niegrzeczny!
Schrupię go z pierniczkiem... Whoops!
Jak mnie będzie chciał znów wywalić, to może będziesz antyreżimowym rycerzem, Andre?...

I tu nastąpiła reżyserka pod tytułem: niemy film, Rejtan na - obfitej poniekąd - klacie, oraz przesadzony, zupełnie nie Quenteenowski zmierzch, sprzyjający wbijaniu pacyfikowanych przez ortodontę kłów w miękkie tkanki okołożylne.
Adminie, teraz możesz już mnie zabić...

Pozdrowionka

Ciąg dalszy nastąpi. Pod tytułem:
Czy wypalimy fajkę pokoju, czy też stalinizm wywali ciotkę na wysypisko, razem z innymi trupami w szafie?...

Pozdrawiam.
I za fają pokoju jestem
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Evunia napisał:
Bogomsława napisał:
Sem sie pomodlila i ciotka wrocila

Wcale Ci nie wierzę, wiedźmucho! Może ewentualnie jakieś runy poustawiałaś!
Ale pomogło...

Um. Nie.
Diwinacja nie ma tu nic do rzeczy.

To byla prosba o ingerencje, bo ludzka reka juz nie siegala tych wykolejonych adminow
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
A nieludzka?...
Nie mam pojęcia, czy nazwać to osiągnięciem, o, Sławiąca Bożków

Do szybkiego?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No prosze. Nie ma to jak dobry news na poczatek dnia
Witaj ciotka i juz nie odchodz na banicje
Milego dnia wszystkicm zycze .
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Ciotka mialas byc spokojna dziewczyna a Ty narozrabiasz zawsze. Ot i taka robota z Toba
To baw sie dalej nieGRZECZNIE
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witajcie
Czytam to forum i czytam ...
jakkolwiek nie znam większości z was jest mi troche niedobrze z tym że admin (kimkolwiek jest ) jest czlowiekiem na tyle nieodpowiedzialnym żeby wzburzyc taka fale protestów...
Nie wiem tez czemu do tej pory, biorac pod uwage falę protestów, brak reakcji ze strony oficjalów itd.itp. nikt nie zapytal Pana Łukasza Brzezinskiego, tutaj dzialającego jako PIEKNY, zalozyciela portalu Moja Niderlandia o jego zdanie, reakcję, interwencje ....
Czy jestem zbyt naiwny myśląc że założyciel ma cos do powiedzenia?

Szczególne zdrowaski tutaj dla Viooltje - zostałaś bohaterka mimo woli, he he he, a podziekowania dla wszystkich którzy gorąco interweniowali

Smoku
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Obiecuję, że nie będę grzeczna!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witam z banicji przymuszonej i niesprawiedliwej,ViooltjePozdrowionka
Zgłoś wpis
41 Postów
Kaska P.
(Ivette)
Bywalec
ooh jak sie ciesze
czyli protestuy pomogly, albo dobzrez zdrowaski odmiawialas ciotka w tych czelusciach!

Vivat Viooltje!
buizole!
Zgłoś wpis

Bliżej nas