Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
J. N. (3700 niezalogowanych)
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
BARDZO TO DZIWNE WIELU ROZNYCH DEBILI PISZE GLUPOTY OBRAZA LUDZI I JAKOS WLADZE TEGO SYFU NIE REAGUJA A JAK CIOTKA WIOLETKA NAPISALA PARE RAZY PRAWDE TO DOSTALA BANANA DZIWNE TO BARDZO nie LUBIE UZYWAC PRZEMOCY ALE JAK TEN DEBIL ADMINISTRATOR DOSTAL BY W LEB TO MOZE BY MU SIE W TEJ PUSTEJ BANI NAPRAWILO POZDLAWIAM WSISTICH POLIAKOW
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Ivette z tym demotem trafiłaś. Taki jest ten portal
admin na schot boxie zrywa laski albo zakochał sie nieszczesliwie i wylewa swoje frustracje przy pomocu banów
MNICH79 czasami czytam te pierdoły na schot boxie tam dopiero są głupoty
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cooo?? Viooltje zablokowali?? !!! No to biore toporek i ide ... a powaznie, to co to curwa za kyrk??? Nie podoba mi sie to, od dzis pisze tu tylko powaznie lub wcale i sie juz nie bede klocili i cwaniakowal i zartowal Reszta tez ma w dupie. Oj bedzie teraz tutaj nuda wialo a przecierz wlasciciele tej strony chca aby byla jak najczesciej odwiedzana. Nie rozumiem ich myslenia, ale gratuluje glupiej decyzji. Pozdrawiam i sie zegnam jesli bylbym nastepny Wiem ze byscie sie cieszyli

Nie wiem czy to od tego ze nie zdazylem ulepic balwana ze sniegu na parapecie mojego okna, ale mam wrazenie ze jest tu jedna osoba ktora probuje sklocic forumowiczow aby zwiekszyc wejscia na strone MN. Czyzby wlasciciele tej stronki chcieli zwiekszyc sobie ilosc wejsc na MN a Viooltje byla dla nich nie wygodna bo prowadzila te spory na poziomie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiciu jeśli chodzi o tego Admina to jego już nie ma wśród nas od jakiegos czasu więc wiesz, zreszta szkoda gadać. Demotek trafiony wprost perfekcyjnie
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
wiciu napisał:
powoli wisi mi ten portal. Chociaz polubiłem te jazdy
ale ban dla ciotki to troche nie fair

Powiedziałabym,bardzo nie fair
AVE WICIU

Jakiś mały burdelik tu się zrobił...

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zauwazylam,ze rozmowa czy tez jakies spory na poziomie sa tu niemile widziane,bo zawsze jakas menda wyrzyguje bluzgi pod adresem wszystkich dyskutujacych..moze admini chca sprowadzic forum do poziomu schot-boxu
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
AVE WIEDZMIA
burdelik toż to burdel na kółkach
zapisze sie na Naszą Klase
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
może mnie nie wyrzucą