Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

holandia - Holandia

1 Post
Błażej adamczuk
(adamski321)
Początkujacy
witam

Pozdrawiam wszystkich i życze wszystkiego najlepszego z okazji Świąt i Sylwestra.Mam pytanie . Chcę niedługo zmienić kraj zamieszkania. Proszę o pare słów o życiu w niderlandach . Wrociłem z Irlandii i polska jest zbyt stresującym krajem dla mnie .
Mam obawy czy angielski starczy i jak na to patrzą pracodawcy? Czy podczas kryzysu da się ogólnie wyżyć
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bylo juz na ten temat na forum,poszukaj.

Odpowiedzi na nurtujace Cie pytania sa calkiem wyczerpujace.

Pozdrawiam.

Assasin
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jeszcze raz takie samo pytanie ktos zada to nie poswiece tych pieciu minut aby znalezc temat juz przerabiany

Poczytaj sobie tutaj:
www.mojaniderlandia.pl/forum/view/praca_...zka_do_holandii.html

Pozdro
p.s Oczywiscie wyraz opinie czy pasuje czy nie pasuje holandia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Polska cie stresuje w irlandii nie dales rady nie dasz i w holandii ani na madagaskarze.
bedziesz mieszkal w pokoju w piec osob i chodzil od biura do biura za praca.powodzenia
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Adamski, rowniez Szczesliwych Swiat i wspanialego Sylwestra!
Angielski (po stazu emigracyjnym w Irlandii) jest w zupelnosci wystarczajacy, aby rozpoczac kariere w Holandii. Jezeli w przyszlosci chcesz osiedlic sie na stale w Holandii, musisz mowic po holendersku.
Do zalet mieszkania w Polsce zaliczam fakt, ze "dzicz" ginie w masie normalnych ludzi.
Do zalet mieszkania w Krolestwie Niderlandow zaliczam fakt, ze przez caly rok mozna chodzic w trampkach
Powodzenia!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Polska cie stresuje w irlandii nie dales rady nie dasz i w holandii ani na madagaskarze.
bedziesz mieszkal w pokoju w piec osob i chodzil od biura do biura za praca.powodzenia

własnie..
kolek ma świętą racje
takich adamskich jest tutaj juz wystarczająco..
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Adamski, podaj link na dobre polsko-irlandzkie forum. Naturalnie z powodu z bezgranicznej milosci do tinkersow i Jamesa Joyce (czytanego w orginale) Dzieki.
Zgłoś wpis

Bliżej nas