Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Pawlo+1985 Dziedzinski (2164 niezalogowanych)

()
Początkujacy
czyli .............................administrator jednak nie spi a eliminuje glupio madrych
niestety, moze to nie po nosie towarzystwu wzajemnej adoracji , ale naleze do tych ktorzy popieraja usuniecie Viooltje z portalu ,wsadzaala wszedzie swoj nos, czy trzeba czy nie ,wiec nareszcie ktos go ukrócił !!!!! Amen ! oby tak dalej .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Napisales stary dwa posty i uwazasz ze ktos bierze twoje zdanie na powaznie. Co masz
konkretnie do Violki? To co nazywasz "towarzystwem wzajemnej adoracji" jest tylko
twoja chora fantazja. Wyobraz sobie ze ludzie na tym forum (i nie tylko) z czasem poznaja
sie lepiej, nawiazuja sie przyjaznie wiec nie filozofuj jesli nie masz zielonego pojecia
o tym co sie stalo OK.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Coldplay,jesli administrator usuwa glupio-madrych,to mam pytanie,to co tu jeszcze robisz??? I wyjasnij mi pojecie "towarzystwo wzajemnej adoracji".....Nie trzeba sie z kims zgadzac w kazdej kwestii,by ta osobe mimo wszystko szanowac za trafne uwagi i spostrzezenia,dajace do myslenia takze...To jakis troll,ktory obrzyguje wszystkich jest lepszy???Wezcie sie ludzie obudzcie.....
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
oj cos mi sie zdaje, ze to ty coldplay,nalezysz do pewnej grupki wzajemnej adoracji
dziwi mnie brak twojej reakcji na wyzwiska pewnej pani...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja sie w tej kwestii zgadzam- zostala zablokowana niewlasciwa osoba na tym portalu a ten "trol internetowy"- jak to okreslili inny dalej zostal. Czy to po prostu ZENADA!!!!!!!
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
a moze to zazdrosc...?ze ktos jest tutaj szanowany i ma wielu przyjaciół...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To jesli Violka zostala zablokowana to czemu polska wersja Paris Hilton czyli Toffi nadal
szwenda sie po forum??? Pytanie retoryczne w sumie
Zalozylem watek w ktorym postaram sie uzyskac odpowiedz od admina w sprawie Violki.
Jesli nie to pieprze to miejsce. Szkoda nerwow.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
www.mojaniderlandia.pl/component/option,...rProfile/user,19328/

Moim zdanien ta osoba powinna opuscic to miejsce a nie Violtje!!!!!!!
Dla mnie to oczywiste- jak 2+2...
Ja niewiem gdzie ta administracja ma oczy!!!! Ludzie jak tak dlaej bedzie to ten caly portal zejdzie na psy- o ile juz tego nie zrobil, bo jeszcze rok temu o tej porze tutaj bylo zupelnie inaczej- zdecydowanie milej i przyjazniej....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Napisales stary dwa posty i uwazasz ze ktos bierze twoje zdanie na powaznie. Co masz
konkretnie do Violki? To co nazywasz "towarzystwem wzajemnej adoracji" jest tylko
twoja chora fantazja. Wyobraz sobie ze ludzie na tym forum (i nie tylko) z czasem poznaja
sie lepiej, nawiazuja sie przyjaznie wiec nie filozofuj jesli nie masz zielonego pojecia
o tym co sie stalo OK.

dgogie dziecko mam prawo do wyrazenia swojej opinni jak i TY wiec , nie szarzuj slowem !Dzieli nas anilizujacy dyskurs roznic i dalsza konwersacja z toba sie samoistnie wyklucza.
Tak zgadzam sie ,tylko dwa posty z mojej strony , ale nie wiem czy slyszales ,ze milczenie jest zlotem ! A ty sie moj drogi wypruwasz ,plujesz zloscia i gniewem do wszystkich z odmiennym zdaniem ;dlaczego ? moze dlatego ,ze to co mamy u siebie najbardziej zlosci nas u innych ? co ?
Ludzie sami stworzyliscie krag wykluczajacych sie , a teraz placzecie za strata , .....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
coldplay napisał:
marek_ams napisał:
o tym co sie stalo OK.

dgogie dziecko mam prawo do wyrazenia swojej opinni jak i TY wiec , nie szarzuj slowem !Dzieli nas anilizujacy dyskurs roznic i dalsza konwersacja z toba sie samoistnie wyklucza.
Tak zgadzam sie ,tylko dwa posty z mojej strony , ale nie wiem czy slyszales ,ze milczenie jest zlotem ! A ty sie moj drogi wypruwasz ,plujesz zloscia i gniewem do wszystkich z odmiennym zdaniem ;dlaczego ? moze dlatego ,ze to co mamy u siebie najbardziej zlosci nas u innych ? co ?
Ludzie sami stworzyliscie krag wykluczajacych sie , a teraz placzecie za strata , .....

Sluchaj tak sie sklada ze dobijam do 40 i moja corka chodzi juz do szkoly wiec oszczedz
sobie te wiejskie teksty. Co do dyskusji z toba? Jak na razie nie napisales nic co zasluguje na
powazne traktowanie wiec jesli juz cos piszesz to przeczytaj tekst przed kliknieciem "wyslij".
Zgłoś wpis

Bliżej nas