Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Pawlo+1985 Dziedzinski (2162 niezalogowanych)
41 Postów
Kaska P.
(Ivette)
Bywalec
hej jak to Violtje nie ma?
no chyba sobie zartujecie...
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
uma nie pij juz, ZIELONE PAPUGI! bo takie rzeczy tylko w ERZE daj znac jak zobaczysz flamingi
a co do forum to jest takie powiedzenie ,, jaki pan taki kram,,
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Flamingo na Kubie, ale to chyba topic na innym forum.
Od dzisiaj pije Chablis po 18-tej
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
O co chodzi na tym portalu ???
Ja tu proponuję Violetje na moderatora, a admin wyrzuca ja z portalu ? I to nie dając na ten temat żadnej informacji ?
Violetje jest osobą, z której ten portal powinien być dumny!
Byłem przekonany, ze zostaną zbanowane inne osoby, które na to zasługiwały i aż się o to prosiły. Nic z tego. Ukarano osobę, robiącą dla tej strony dobrą robotę.
KURIOZUM !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proszę moderację o wyjaśnienie tej decyzji, w tym miejscu, gdyż temat tu odzwierciedla to, co chcę powiedzieć.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam z Gandawy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgodze sie z Wami wszystkimi...zablokowanie Viooltje to jakis absurdalny absurd.....Napisalam do administracji,jednak nie dostalam odpowiedzi....widocznie nie zasluzylamJesli tak ma wygladac portal spolecznosciowy to ja dziekuje bardzo....Zostawiaja trolli rzygajacych na wszystkich jadem i mam to znosic pokornie,bo inaczej dostane bana????? To jakies jaja!!!!! A moderacja albo nie ma czasu na uwazne sledzenie,badz poprostu jej sie nie chce pilnowac porzadku na forum..Wiciu,racja....jaki pan,taki kram....ZENADA!!!!
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
MalutkaNiepokorna napisał:
Zgodze sie z Wami wszystkimi...zablokowanie Viooltje to jakis absurdalny absurd.....Napisalam do administracji,jednak nie dostalam odpowiedzi....widocznie nie zasluzylamJesli tak ma wygladac portal spolecznosciowy to ja dziekuje bardzo....Zostawiaja trolli rzygajacych na wszystkich jadem i mam to znosic pokornie,bo inaczej dostane bana????? To jakies jaja!!!!! A moderacja albo nie ma czasu na uwazne sledzenie,badz poprostu jej sie nie chce pilnowac porzadku na forum..Wiciu,racja....jaki pan,taki kram....ZENADA!!!! Vioola zablokowana ???? to chyba jakis zart !!!!!!!! a tak na marginesie Malutka,tutejsza administracja raczej nie ma zwyczaju na odpowiadanie na skargi, pytania i wszelakie uwagi forumowiczow.....sama sie o tym przekonalam.pozdrawiam wszystkich....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bez jaj. Ciotka Violka zablokowana??? To niemozliwe. Jesli tak, a jestem tu od poczatku
to tez pierdziele to forum o ile to prawda oczywiscie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek,prawda,niestety...Viooltje zablokowana...pytanie do administracji zostalo bez odpowiedzi
I jesli Lady LouLou ma racje jesli chodzi o wszelkie zapytania do moderacji,to ja tez sie pozegnam.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wlasnie rozmawialem z Violka i to prawda. Ja rozumiem ze jest konkretny powod ale to
co admin zrobil z Violka to czyste sqrwysynstwo (sorki drogie panie) i mogo mnie za to wywalic,
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dzieje się jak się dzieje a czy bedzie nowa administracja lub chociaż jacyś pomocnicy któtym zależy na tym portalu szczerzę wątpię.
Zgłoś wpis

Bliżej nas