Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Pawlo+1985 Dziedzinski (2162 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:
Dobre pytanie Viooltje....Proponowalabym zignorowac,ale to wcale nie takie proste.....jak jest sie atakowanym...przez oczytana i wszechwiedzaca pania psycholog.....
I pytanie kto ma sie otrzasnac,Hardcore??Wydaje mi sie ze wiekszosc z nas jest nie tyle otrzasnieta,co wstrzasnieta......

A jednak chyba lgnor.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Ahraman napisał:
...mnie nie przeszkadza...
...dodaje pikanterii...
...jest jak ziele angielskie...
...dodaje smaku...
...ale, spróbuj je ugryzć...
...TFU,BLLEEE...

Mnie natomiast choć nie boli, to - przyznaję - przeszkadza.

Zgadzam sie w stu procentach co do TFU, BLEEE.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A wiec akcja na szeroka skale...IGNOR...
Bolec nie boli,ale irytuje ....
I tez TFU i BLEEEE
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:
A wiec akcja na szeroka skale...IGNOR...
Bolec nie boli,ale irytuje ....
I tez TFU i BLEEEE

Tak!
Totalny i solidarny!

Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Na forum bez moderatora utalentowany troll polozy kazdy dobry topic.
Zgłoś wpis
17 Postów
Ewa z Raju
(Evunia)
Bywalec
Mysle ze moderatora/admina przerasta jego funkcja. Albo do tej funkcji nie dorosl jak kto woli,
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Wydaje mi sie, ze Hardcore rzeczywiscie zlikwidowal swoj account. Wielka szkoda. Forum spada do poziomu trzeciorzednego chat room"u, upstrzone postami pt.: Git Majonez.
Pytanie do Viooltje, ktorej kandydature na moderatora notabene popieram calym sercem, czy na forum jest jeden topic, ktory przerodzil sie w interesujaca DYSKUSJE? Dla scislosci: nie czytam wszystkiego. Dla scislosci: jezeli jest, to chetnie przeczytam.
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Popieram Cię Uma, jak i popieram kandydature Vioolcie.
Ale niestety, nie dojdzie do tego,ponieważ tutejsi moderatorzy popierają trolowanie
Vioolcie została zablokowana,a kiedy zapytałam o powód,olano mnie...
Jesli to tak potrwa ja się też pożegnam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To chyba powinno byc odwrotnie- powinni blokowac osoby ktore wyzywaja innych i wogole...
Gdzie do diaska sa administratorzy???? Moze trzeba sie zglosic do zalozyciela tej strony, zeby Violtje zostala adminem....
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Wiedzma, chyba snie. Na zewnatrz oszroniony mini-mini-holenderski ogrodek, dalej pokryta cienkim lodem woda, dalej na bezlistnych drzewach ZIELONE PAPUGI + Viooltje zostala zablokowana (dlaczego???). Postanawiam pic lampke Chablis dopiero po 18-tej
Zgłoś wpis

Bliżej nas