Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
ja kiedyś miałam i co zjadłąm to wylądowało w toalecie.. i tak tydzien sie meczylam, schudłam z 4 kg i na to raczej nie ma lekarstwa, trzeba to "przejść"
cześć
przechodziłam to nie dawno więc współczuję
jeśli i górą i dołem atakuje to tylko dwa sposoby:
dieta ścisła, dużo picia (bezalkoholowego rzecz jasna haha)
aby się nie odwodnić
a farmakologicznie to:
imodium na dolne objawy
motylium na górne
powodzenia i zdrowia życzę!!
czesc
ta grypa juz ci pewnie przeszla, ale gdybys ja znowu mial (nie zycze, oczywiscie) to najlepiej jest pic wode po ugotowanym ryzu. nie jest to smaczne, ale ta woda wiaze tresc zoladka i przez to biegunka ustepuje, no i mniej boli...
a poza tym mozna jesc sucharki, na pewno nic ostrego, smazonego no i zero alkoholu
Tel. / WhatsApp +31 649 837 419 Przewóz do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B 7 dni w tygodniu Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Przeprowadzki agencyjne
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.