Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

co mnie wkurza w nl.? - Holandia

Czytali temat:
J. N. (1003 niezalogowanych)

()
Początkujacy
hmm, chyba ograniczenie predkosci na autostradzie
jezu jak sie tak rozbujam moim fiacikie 126p i niemalze przekraczam 120km, musze zdjac moja nozke z pedalu gazu, a tu autostrada 3 pasowa, to naprawde zaczyna sie robic frustrujace
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobre ja tego problemu nie mam bo jestem bicyklista ale bardzo mnie denerwuje palenie marichuany wszędzie gdzie sie da, to mi psuje obraz teo kraju, byłoby pięknie gdyby nie legalne narkotyki, i kolejki naszych rodaków w coffe shopach niestety
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Czasem a moze nawet czesto zachowanie na ulicy naszych rodakowA tak to ogolnie jest ok bo nie lubie narzekac
Zgłoś wpis
10 Postów
john doe
(profesor)
Bywalec
wy
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Profesor,
poolseingnet.nl/ ostatnia, sympatyczna polska incjatywa.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Czasem a moze nawet czesto zachowanie na ulicy naszych rodakowA tak to ogolnie jest ok bo nie lubie narzekac

Niedlugo nasi "sezonowcy" przebija marokancow i turkow jesli chodzi o zachowanie.
Pamietam ze bylo duzo lepiej za czasow guldena przed wstapieniem Polski do UE.
Zdrowko Blondyn
A ty Uma a raczej Oma widze nie poprzestalas na jedym watku w swojej nienawisci do NL.
Wracaj do siebie na wies. Tam z pewnoscia jest idealnie i nie bedziesz narazona na tak
wielki stres
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
dlaczego my profesorze???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
...mnie, bo ja wiem...