Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

wrógturasów - Holandia

Czytali temat:
Aneta Sikora (7861 niezalogowanych)
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
czy ja zwariowałam,czy świat zwariował?
czy to jest normalne:mloda dziewczyna i profil pod tytułem:''wrógturasów''
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Ano.
Czyli deja vu, czyli znów to samo, czyli polska ksenofobia przetransportowana na poldery, czyli - skoro na polderach takie treści są karalne - gdzie jest moderator?...
Nie proszę o bana, bo brzydzę się każdą formą donosicielstwa. Taka spuścizna po PRL-u. Może jednak uświadomienie nieświadomego leży w gestii pana M.?

Swoją drogą, starsi ludzie, którzy przeżyli 6-cio letnią wojnę, nie mówią, że nienawidzą Niemców. Moja babcia nienawidziła nazistów,faszystów, hitlerowców. A w czasie wojny ukrywała Żydówkę i młodego niemieckiego dezertera.

Wróg Turasów...
Bleee
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Moze zle doswiadczenia skrzywily psychike mlodej dziewczynie.
ja zmienie nick na WrogWrogowWrogosci
Nie odpowiadam na zadne slowne zaczepki
AVE WIEDZMA
AVE CIOTKA
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
wiedzma napisał:
czy ja zwariowałam,czy świat zwariował?
czy to jest normalne:mloda dziewczyna i profil pod tytułem:''wrógturasów''
to nie Ty zwariowalas Wiedzma.....swiat, napewno tak, ale dziewczyna napewno i to porzadnie.......o madrosciach zyciowych wydaje sie umie tylko.....pisac, ale nawet i to nie zbyt dobrze jej wychodzi.......cholera.....lasce sie cos pomieszalo we lbie....ide, bo wkurzajamnie takie opisy w profilach.....szkoda gadac.....bleeeeeeeeeeeeee.............albo nawet ............fuuuuuuuuuuck ........dziuby dziewczyny .....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
W tym wszystkim zapominacie o jednym : każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów i zdania , jeżeli ona się czepia turasów a wy jej to jaka jest róznica miedzy nią a wami ??
A tak szczeże też nie lubię Polskich łatwych dziewczyn które jak widzą turka to by same na ch.. wskoczyły , tak jest i dobrze o tym wiecie ( bo o to jej głównie w tym wszystkim chodzi) , połowa normalnych dziewczyn ma masakrystyczną opinię przez takie zachowania i to jest przykre ... , co więcej zapytajcie turków jakią oni mają opinię o nas , albo w sumie po co, jak wszyscy wiemy .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
'" wrogturasow" :? :?:? .... Przeciez to najlepsi sponsorzy.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
hardcore napisał:
W tym wszystkim zapominacie o jednym : każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów i zdania , jeżeli ona się czepia turasów a wy jej to jaka jest róznica miedzy nią a wami ??

Hard, przede wszystkim nie czepiam się, tylko - jak sam słusznie zauważyłeś - wyrażam opinię. Która jest zresztą przedstawiona w sposób cywilizowany, czyż nie? Mierzi mnie uogólnianie, myślenie stereotypami, ksenofobia i bezmyślność.
Tak, bezmyślność.
Gdyby na jakimkolwiek forum ktoś zalogował się pod nickiem "wrógpolaczków", jak byś zareagował? Nie czujesz się Polaczkiem a Polakiem, prawda? I w ogóle wk*rwiłoby Cię, że ktoś może nas nie lubić. Bo i za co?!...Oj, znalazłoby się.

A tak szczeże też nie lubię Polskich łatwych dziewczyn które jak widzą turka to by same na ch.. wskoczyły , tak jest i dobrze o tym wiecie ( bo o to jej głównie w tym wszystkim chodzi) , połowa normalnych dziewczyn ma masakrystyczną opinię przez takie zachowania i to jest przykre ... , co więcej zapytajcie turków jakią oni mają opinię o nas , albo w sumie po co, jak wszyscy wiemy .

Ale lubisz takie, co Tobie wskakują?... Albo Twoim kumplom?...
I skąd wiesz, jaką opinię mają o nas Turcy, rozmawiasz z nimi? Jeśli nie rozmawiasz, to skąd wiesz? A jesli rozmawiasz - czy mówisz im co o nich myślisz?...
Wszystkie uprzedzenia biorą się z niewiedzy. Poznaj, przekonaj się sam a na pewno zmienisz zdanie.
Panny łatwe były, są i będą w KAŻDEJ kulturze, w każdej też będą ci, którzy na tym korzystają. Polacy też.
Tylko od nas samych zależy, jak traktować nas będą inni. Uśmiechnij się do kogoś - otrzymasz to samo, potraktuj z pogardą - odpowie ci tym samym.
A te "normalne" dziewczyny - cóż, daję dobrą radę za friko: nie chcesz być traktowana źle - wyznacz granice. Tylko nie zapominaj, ze agresja budzi agresję. Ot, tyle.

I dlatego dalej twierdzę, że nick "wrógturasów" to durny nick.

Ave Wiciu!
Ave Loulou!
Ave Wieźma!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
1. poszperaj trochę - napewno znajdziesz nici typu polishenemy
2. wole zdobywać dziewczyny niż iść łóżka z pierwszą lepszą i moji koledzy też - PS. dzięki za pochopna opinię (trochę to świadczy o Tobie ale cóż jakoś się tym nie przejmuje)
3. znam turków i inne narodowosci ,rozmawiam z nimi,mam dużą wiedzę, rozumiem ich ich działanie i wiem jaką mają opinię o nas
4. patrzę na siebie a nie na innych i nie zakładam tematów takich tego typu : Bziku, Toppi, wróturasów - bo po co mam ważniejsze sprawy
5.wrógturasów - to nick jak każdy inny a że bardziej kontrowersyjny to coź z tego - gdyby nie ten temat to nawet nie wiedział bym ze taki nick jest - czyli po co to sami rozdmuchujecie - przecież to by umarło śmiercią naturalną
6. Należę do osób szczerych więc jak mi ktoś nie pasuję to mówię mu to wprost i wiele osób niezależnie od rasy usłyszało już odemnie niezbyt ciepłe słowa , jeżeli mi cos nie pasowało - ale jestem zdania że lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo

To tyle w tym temacie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tra vol ta napisał:
'" wrogturasow" :? :?:? .... Przeciez to najlepsi sponsorzy.

Tra vol ta, nie tak do konca, nie do konca zerknij na to :

religiapokoju.blox.pl/2008/07/Biale-mate...iskim-Wschodzie.html

komentarze tez mozna poczytac

Hardcore zgadzam sie z toba w zupelnosci.
Viooltje dla mnie uprzedzenie do nich wzielo sie wlasnie z wiedzy.

Viooltje lubisz mnie, bo wiem ze wiedzma na pewno nie ??? Pozdr
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiedzmo,nie zwariowalas...to swiat staje do gory nogami i co poniektorzy ludzie glupieja badz nigdy zbyt madrzy nie byli...Przerazajace.....
Viooltje,wyczerpalas temat.....juz nic nie moge dopisac...Moze tylko tyle,ze tez jestem wrogiem......ludzi o ograniczonym swiatopogladzie,hiopkrytow,macicieli bez wzgledu na ich pochodzenie,religie czy poglady polityczne Pozdrowionka
Zgłoś wpis

Bliżej nas