Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Aneta Sikora (7858 niezalogowanych)

()
Początkujacy
monia b napisał:
Wiesz tylko odzrzcasz pileczke,lubisz widze ,tak byz zlosliwym,jakis niespelniony,zalamany?

Ee tam zlosliwym itp chcesz mnie poznac jak juz nie bedziesz miala chlopaka????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sam pozdrow bo chyba jestes w tym swiecie ja mam sie dobrze i koncze ta fantastyczna rozmowe z kims kto nie ma pojecia o tym co mowi,kazdy ma cos do powiedzenia podpierajac sie..hmmm goolgle,wiesz we mnie jest wiecej zlosliwosci niz w tobie ,wiec nie probuj,zegnam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie nie chce,bo bym cie zjadla i ...jak to sie mowi..ok zjadla,nie chce mi sie pisac nawet
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No to mnie nie rozczarowalas i ale ty zlosliwa jestes z bita smietana smakuje najlepiej
, ale mowisz ze mam sie dowiadywac, jesli chodzi o te spotkanie hehe

Ok koniec zartow Rowniez zycze udanego wieczoru!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
monia b napisał:
sam pozdrow bo chyba jestes w tym swiecie ja mam sie dobrze i koncze ta fantastyczna rozmowe z kims kto nie ma pojecia o tym co mowi,kazdy ma cos do powiedzenia podpierajac sie..hmmm goolgle,wiesz we mnie jest wiecej zlosliwosci niz w tobie ,wiec nie probuj,zegnam

Nie mierz kogos swoja miara ty masz pojecie o czym piszesz a pozniej sie tlumaczylas ze chodzilo ci o wrogturasow a nie wiedzmie teraz juz na powaznie, Dobranoc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Tu wystarczy napisac dwa zdania a komus sie wydaje ze zna czlowieka jak wlasna kieszen ale jaja Pozdrowki mordki Wy moje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Mirekb215 napisał:
wiedzma napisał:
Tak wiem,długie posty to domena Tornada.
Ale na takie tematy jestem bardzo wrażliwa.
Mam nadzieje że więcej jest ludzi przewrażliwionych na tym punkcie
I mam nadzieje że rzeczywiście było warto...

a tutaj mam jeszcze taki filmik
uwaga,drastyczne zdjęcia

Jesli chcesz znac moja opinie na temat twojej wypowiedzi to madrze mowisz.

Ale filmikiem to mnie nie zaskoczylas

No robi sie ciekawie

Zerknij sobie na te ponizej. Obejzysz je do konca jesli naprawde wierzysz w to co piszesz.

Masoni rzadza swiatem i kieruja jego rozwojem

I Obama tez nalezy do Masonow????

Manipulacja jest wszedzie, nawet w tekscie tego posta Daj mi wydarzenie wymysle do tego spisek lub teorie
Globalne ocieplenie bylo takim ostatnim hitem co??

Wiedzma jesli chodzi o twoja historie z zydam. Tak sobie pomyslalem, ze gdyby przypisac role europejczykom jak zydom a faszysci to muzeumanie??? Rozwijajac to dalej, europa nie chce nic robic z wierzacymi w kontrowersyjny Koran bo to przecierz ich religia i nie chce ich dyskryminowac. Oni rosna w sile. I tak dalej i tak dalej a potem juz jest za pozno. Bang! Zaczniesz wierzyc w Koran albo giniesz. Trzeba bylo zrobic cos na poczatku, kiedy byla szansa
To tylko taka moja interpretacja jak ja to widze

Pozdrawiam

p.s Wiedzma czytasz wiecej ksiazek niz Viooltje??? Robicie zawody ktora wiecej ??? Joke

Aha a jak przynosze sniadanie dziewczynie do lozka to nie dlatego aby sie jej milo zrobilo tylko dlatego aby pomyslala ze zajebisty ze mnie facet Ahh ta manipulacja niebiezpieczna bron
Te filmiki co dales tez Toba manipuluja kolego
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn, wiem heheh Pozdro
Zgłoś wpis

Bliżej nas