Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Aneta Sikora (7860 niezalogowanych)

()
Początkujacy
smieszny jestes,ale zmiencie forum,ja jjesli chodze na imprezy ,nie wyrywam facetow,bo mam swojego i nie musze pisac takich rzeczy na forum!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
i chodzilo mi o laske ktora jest pod profilem wrogtutasow a nie o wiedzme,bez przesady!!!!!to kto jest blondynka??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
dajcie juz ludzie na luz,,,,,,pierdolicie o rasizmie,braku tolerancji,dyskryminacji......widze tutaj niby ludzi mądrych ,oczytanych---jednoczesnie tepych jak moja brzytwa
wrogosc do turasów jest rasizmem,,,,dyskryminacją???

a co wy robicie?? dyskryminujecie rasistke,,,,czy rasiste----to sprzeczne z waszymi wypocinami!!.....szanuje was ludzie,,,ale zacznijcie siebie szanowac i waszą kulturę,,,,zapominacie o niej,,,wali mnie zdanie obronców islamu,,,,

Starego drzewa sie nie nagnie----ja jestem tym drzewem i setki ludzi na tym portalu

Pozdrawiam wszystkich rasowych Polaków................!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No wlasnie ,wiec bez hypokryzji,wy wszyscy co bronici i ganicie jednoczesnie,ja nie jestem ani za ani przeciw,ale ten ktory wsadza mnie do jednego wora z dziewczynami ktore wyrywja ciacha na imprezach to chyba jaks odmiana rasisty!!!!!!!patrz co piszesz i te Freudowskie teksty ci nie pomoga,popis ?moze nie tu kolegoi wszystkim ukrytym rasistom fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
monia b napisał:
No wlasnie ,wiec bez hypokryzji,wy wszyscy co bronici i ganicie jednoczesnie,ja nie jestem ani za ani przeciw,ale ten ktory wsadza mnie do jednego wora z dziewczynami ktore wyrywja ciacha na imprezach to chyba jaks odmiana rasisty!!!!!!!patrz co piszesz i te Freudowskie teksty ci nie pomoga,popis ?moze nie tu kolegoi wszystkim ukrytym rasistom fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OOOOO Fuck------Monia!! jaki ostry język
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Jezu,jak mi głupio...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiec skoro A.Freud mial taka psychoanalize i odrzucal funkcje umyslu ludzkiego nad racjonolnoscia ludzkich wyborow i zachowan na rzecz czynnikow irracjinalnych i emocjonalnych to ja jestem wlassnie irracjonalnia i wyrywam te ciacha tak jak mowi pam M,*/*
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
monia b napisał:

O kutwa dla mnie to ty masz mistrzostwo potym jak napisalas ze jakas glupia laska podjela temat to sorry, ale musialem cie wrzucic do tego worka hipokrytko. Pozdrawiam bardzo spokojnie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz tylko odzrzcasz pileczke,lubisz widze ,tak byz zlosliwym,jakis niespelniony,zalamany?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
monia b napisał:
smieszny jestes,ale zmiencie forum,ja jjesli chodze na imprezy ,nie wyrywam facetow,bo mam swojego i nie musze pisac takich rzeczy na forum!!!!!

Ale jak nie masz swojego to co robisz ???? I wczesniej wcale nie oczekiwalem od ciebie odpowiedzi mimo ze bylo tam pytanie i teraz tez nie

I dzieki ze mi powiedzialas ze chodzilo ci o dziewczyne pod profilem wrogturasow bo bym sie tego nie domyslil wlasnie dlatego specjalnie wspomnialem o wiedzmie
Pozdrawiam i pozdrow Freuda
Zgłoś wpis

Bliżej nas