Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Aneta Sikora (7862 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:
Fighter1956 napisał:
Piotrek dlaczego mi piszesz spokojnie czy czytałeś cały temat i wszystkie wypowiedzi żeby mieć kontekst pełny???
i......i bede mówił .... i gdzie tylko mi sie to bedzie podobało......wrógturasów tez ma takie prawo,Ty Fighter też

Piotruś, powtarzam jeszcze raz, że właśnie nikt nie ma takiego prawa. Zarówno rasizm jak i dyskryminacja są w Holandii prawnie zakazane, a co za tym idzie KARALNE.

spotykam rasizm na co dzien,mam z nim dobry kontakt a dyskryminacja to zjawisko codzienne,,,,,,sam własnie czuje sie dyskryminowany uwaga bo spotka Was kara PEACE FOR ALL!!!!! Kto chce pokoju ,niech szykuje sie na wojne
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Piotruś pokój już mam , potrzebuje miejsce na kuchnie:...Pozdr.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
M^K napisał:
Piotruś pokój już mam , potrzebuje miejsce na kuchnie:...Pozdr.

YHYHYHYH,,,nom to jesli trzeba zaprojektuje Ci przezajebista kuchnie.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
dobra ,,,konczymy z tym rasizmem teraz projektuje kuchnie,w kolorze czarnym i czeronym z logo sierpa i młota...kto jest chętny Buahahahahahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Drogi Mirku, zaskoczę Cie: jakoś tak się składa, że wiem jaki dziś dzień, miesiąc i rok mamy, jestem na bieżąco z wiadomościami, a niderlandzkim i angielskim posługuję się równie swobodnie.

Wydawało mi się, że dyskusja dotyczy konkretnej nacji, więc stąd informacje o prawie tureckim.
Ty próbujesz znowu uogólnić, wklejając linki - bardzo tendencyjne zresztą - na temat całego świata muzułmańskiego i anomaliów w nim zachodzących. To tak, jakby na przykład Polaków wsadzono do jednego worka z całą Rosją, Czechami, Słoweńcami, Chorwatami, Bułgarami i co tam jeszcze - bo my Słowianie.

Jeśli chodzi o gumki - religia muzułmańska ich zabrania, a KK?... Coś mi się wydaje, że zgubiłeś wątek, bo Wiedźma zaczęła konkretny temat, Ty zaś zmierzasz w kierunku przez siebie obranym.
Absolutnie nie pochwalam szariatu, ortodoksji, łamania praw człowieka, złego traktowania zwierząt jak i rasizmu, którego przejawem jest nick młodej panny na tym portalu, jak również Twoje wypowiedzi.

"Widzenie lunetowe" to termin używany odnośnie ludzi po zbyt wielkiej dawce alkoholu. Zjawisko powszechnie znane. Widzisz punkt na którym się koncentrujesz ale nie rejestrujesz niczego innego wokół. Nie widzisz drzewa, jako takie, a tylko wybrany jego fragment, np. narośl.
Metaforyczne widzenie lunetowe przeciwstawiłabym "open minded", co przypisują sobie zwykle młodzi gniewni, ale - jak się okazuje - zupełnie bez powodu. Dyskusje jak ta weryfikują ten pogląd bezlitośnie.

I bardzo Cię proszę, jeśli chcesz mi cokolwiek zarzucić - czytaj uważniej to co piszę.
Czego nie lubię najbardziej? Głupoty. Ja się jej wręcz boję! I piętnuję.

A jeśli chodzi o Twoich znajomych... cóż, nie zrozumiałeś. Niesłusznie przypiąłeś sobie ten wątek jako odnośnik do Ciebie personalnie. Wytłumaczę więc: chodziło o szerszy kontekst. Z kim się zadajecie, skoro macie tak złe mniemanie o ludziach? Understood?

Pozdrawiam i otrzeźwienia życzę.

No nie rozsmieszaj mnie Powaznie??? Artykuly pod linkami byly typowo tendencyjne patrzac na twoj artykul wstawiony w temacie "inwestor?" artykul ktory mial ukazac jacy my polacy jestesmy rasistami, to tak sobie pomyslalem ze te moje w zupelnosci wystracza hahaha

Widze ze dla ciebie caly czas nietolerancja religijna i rasizm to jedno i to samo bo piszesz ze wynika to z mojej wypowiedzi cos sobie ubzduralas i to ciagniesz
Rasista nie jestem mam przyjaciela murzynka, wiec daruj sobie te usilowania przedstawienia mnie jako rasista i glupka. Bo wlasnie ty sie troche zapedzilas, zauwazylem ze dla ciebie kazdy jest glupkiem kto ma inne podejscie do sprawy. Nawet gdy ktos mowi ze tego nie lubi to ty tlumaczysz ze powinnien polubic bo nie jest w smaku takie zle. Piszesz o nie umiejetnosci samodzielnego myslenia i glupocie. Czy w kontekscie czy tez nie zwiazanym ze mna, musialas miec jakas podstawe wyjscia z takim zwrotem Prosze cie, jeszcze raz mnie nie rozsmieszaj. Moja praca od 9 lat polega na samodzielnym mysleniu i podejmowaniu odpowiednich decyzji rozwiazujacych problem sytuacji oraz praca z ludzmi ktorzy sa odemnie zalezni a ja od nich. Jak i rowniez potrafie rozroznic propagande a fakty wyciagajac z tego to co moze byc realne.
Napisalem o Turkach i wieku zawierania malzenstwa jest to fakt. Ty to z negowalas, jesli mi pokazesz ze jest inaczej to przyznam racjie i przeprosze.

Jestes zbyt poprawna szkoda tylko ze nie poprawni religijnie ludzie poprzez twoja i innych poprawnosc ta sytuacje wykorzystuja do swoich celow ktore to na pewno nie beda z korzyscia dla ogolu. Filmik o francji ktory zamiescilem mial na celu zwroceniu twojej uwagi na jedna z paru wypowiedziami niz obrazkiem ludzi modlacych sie na ulicach. Ehh szkoda ze nie zwrocilas uwagi. Piszesz ze sie boisz glupoty i ja pietnujesz wiec dziwie ci sie ze religia islamu jest dla ciebie normalna. Oczywiscie sa ludzie bardziej i mniej wierzacy w Koran jak wszedzie indziej w kazda inna religie, ale to nie zmienia faktu ze Koran nawiazuje do czynienia zla, i to zlo czyni. I o to mi tu najbardziej chodzi a jesli ty tego nie widzisz to dokucza ci "widzenie lunetowe" i chcialbym sie dowiedziec z kim ty sie zadajesz ze masz takie dobre mniemanie o ludziach???

Swoja droga ciekawi mnie jak tam jest u ciebie na froncie Ty kontra moherowe berety, przecierz nimi kieruje glupota i religia ich glupoty nie tolerujesz a glupote Koranu starasz mi sie przedstawic ze ja zle widze. Ciekawe, troche mi tutaj hipokryzja zalatuje.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:
Fighter1956 napisał:
Piotrek dlaczego mi piszesz spokojnie czy czytałeś cały temat i wszystkie wypowiedzi żeby mieć kontekst pełny???
i......i bede mówił .... i gdzie tylko mi sie to bedzie podobało......wrógturasów tez ma takie prawo,Ty Fighter też

Piotruś, powtarzam jeszcze raz, że właśnie nikt nie ma takiego prawa. Zarówno rasizm jak i dyskryminacja są w Holandii prawnie zakazane, a co za tym idzie KARALNE.

No nikt nie ma prawa a islamisci moga a tu mam taka fajna fote z Anglii.
Ciekawi mnie co by to bylo jak by polacy tak tam stali
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirekb215 napisał:
Viooltje napisał:
Piotruś Paan napisał:
Fighter1956 napisał:

No nikt nie ma prawa a islamisci moga a tu mam taka fajna fote z Anglii.
Ciekawi mnie co by to bylo jak by polacy tak tam stali

no jak to ??? Islamiści mogą hehehe....masakra,,,,,zakładam bojówki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zacytuje ponownie,moze nie w temacie,ale mam nadzieje,ze zrozumieja poniektorzy:

Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu. Stanislaw Jerzy Lec
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
Zacytuje ponownie,moze nie w temacie,ale mam nadzieje,ze zrozumieja poniektorzy:

Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu. Stanislaw Jerzy Lec

pogadajmy o zwierzątkach futerkowych zatem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:

Malutka jak ty tutaj takimi madrosciami wyjezdzasz to ja tez sobie pozwole

" Chce, by wszystkie kultury, ze wszystkich krajow wialy swobodnie wokol mojego domu.
Ale nie zgadzam sie, aby jakakolwiek zdmuchnela mnie z nog"

Mahatana Gandhi

mam nadzieje ze zrozumiesz pozdro
Zgłoś wpis

Bliżej nas