Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Aneta Sikora (7864 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:

turasów również tam mam hehehehehe!!!!!!!

W dupie?... No coś ty, Piotruś, w życiu bym nie przypuszczała!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tak jak wczesniej pisałem dla mnie to jest czysty rasizm. Takie są fakty Ciotka dla sprostowania jestem zawodnikiem MMA, to są wszystkie style walki więc boks też aczkolwiek wole tajski, rada dla owej dziewczyny o ktorej dyskutujemy:
Zimny prysznic i pomyśl nad tym co zrobiłaś wybierając taki a nie inny nick, Ciotka ja też mam różnych znajomych są to turcy chinczycy czarni jaki i holendrzy i mam z nimi dobry kontakt ale jak się to mówi są ludzie i parapety
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Fighter ,,wyluzuj co tutaj ma Twoje mma czy tajski?????? kazdy moze wyrazic swoje zdanie ,,,nawet nickiemPozdrawiam wszystkich Polaków yhyhyhy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
hardcore napisał:
1. poszperaj trochę - napewno znajdziesz nici typu polishenemy

Tak, znalazłam, pierwsze co się ukazuje na google to archiwalny film, gdzie Schleswig Holstein wali w Westerplatte i w POLISH ENEMY.

2. wole zdobywać dziewczyny niż iść łóżka z pierwszą lepszą i moji koledzy też - PS. dzięki za pochopna opinię (trochę to świadczy o Tobie ale cóż jakoś się tym nie przejmuje)

To nie była opinia tylko bardzo proste pytanie, przeczytaj jeszcze raz.

3. znam turków i inne narodowosci ,rozmawiam z nimi,mam dużą wiedzę, rozumiem ich ich działanie i wiem jaką mają opinię o nas

Nie wierzę. Ani, że rozmawiasz (w jakim języku?), ani że masz duzą wiedzę (na jaki temat, a propos?), ani że rozumiesz ich działanie. Nie zrozumiałeś prostego zdania po polsku.

4. patrzę na siebie a nie na innych i nie zakładam tematów takich tego typu : Bziku, Toppi, wróturasów - bo po co mam ważniejsze sprawy

To już zupełnie nie na temat.

5.wrógturasów - to nick jak każdy inny a że bardziej kontrowersyjny to coź z tego - gdyby nie ten temat to nawet nie wiedział bym ze taki nick jest - czyli po co to sami rozdmuchujecie - przecież to by umarło śmiercią naturalną

Nick jest kontrowersyjny? To jest w Holandii karalne! Więcej takich idiotyzmów i portal zostanie zlikwidowany, a winni pociągnięci do odpowiedzialności. Sprawa nagłośniona w mediach - jak myślisz, jakie korzyści przyniesie Polakom? Trochę wyobraźni.

6. Należę do osób szczerych więc jak mi ktoś nie pasuję to mówię mu to wprost i wiele osób niezależnie od rasy usłyszało już odemnie niezbyt ciepłe słowa , jeżeli mi cos nie pasowało - ale jestem zdania że lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo

Cenię szczerość. I dlatego zdarza mi się powiedzieć komuś bez względu na jego pochodzenie "ty ch*ju", jeśli jest sukinsynem, ale nie "ty brudasie" dlatego, że ma inny odcień skóry.

A tak w ogóle, radzę zapoznać się ze słówkiem MIZOGINIZM. Bo odnoszę wrażenie, że tak naprawdę o to chodzi wszystkim pseudo-aryjczykom znad Wisły. Choć właśnie w tym kraju jest on ponad miarę rozpowszechniony.

To tyle w tym temacie

Pozdrawiam.

3. Znam turków bo z nimi pracuj e i rozmawiam po angielsku ... . i dogaduję się z nimi bez problemu ...
4. to nie inny temat tylko ten sam ..;. zstanó się trochę nd tym co piszą inni ...
5. A może lepiej żeby ten portal został zlikiwowany ... , przynajmniej ludzie zajeli by się sobą a nie wnioskami na temat innych
6. To nie chodzi o odćień skóy tylko o podejsie do nas i dobrze o tym wiesz
7. A ja tag wogólę radzę się zapoznać z samym z sobą co przynosi nam szczęście bo napewno nie tagie głupie temay jak ten
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ok mamy tajski mamy boks,mma... czyli ogolnie o sporcie hmm..no ale wiecie kto rzadzi jesienia (J)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Ok mamy tajski mamy boks,mma... czyli ogolnie o sporcie hmm..no ale wiecie kto rzadzi jesienia (J)

Szacuneczek dla J!!! Ja jestem człowiekiem ulicy,tajski ,mma ,box,hung-fjut nie są mi obce
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:

Szacuneczek dla J!!! Ja jestem człowiekiem ulicy,tajski ,mma ,box,hung-fjut nie są mi obce
Piter Mi tez nie sa obce lubie to ogladac w TV
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:

najbardziej meczące sa wyscigi ślimaków,,,raz widziałem start---zasnołem ,,,po 3 godzinach przebudziłem sie akurat na finish
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:

najbardziej meczące sa wyscigi ślimaków,,,raz widziałem start---zasnołem ,,,po 3 godzinach przebudziłem sie akurat na finish
Czyliiii ogolnie mowiac nic nie przegapiles i sie wyspac mozna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:

Czyliiii ogolnie mowiac nic nie przegapiles i sie wyspac mozna

nom ,,,jedyny plus
Zgłoś wpis

Bliżej nas