Viooltje napisał:
hardcore napisał:
1. poszperaj trochę - napewno znajdziesz nici typu polishenemy
Tak, znalazłam, pierwsze co się ukazuje na google to archiwalny film, gdzie Schleswig Holstein wali w Westerplatte i w POLISH ENEMY.
2. wole zdobywać dziewczyny niż iść łóżka z pierwszą lepszą i moji koledzy też - PS. dzięki za pochopna opinię (trochę to świadczy o Tobie ale cóż jakoś się tym nie przejmuje)
To nie była opinia tylko bardzo proste pytanie, przeczytaj jeszcze raz.
3. znam turków i inne narodowosci ,rozmawiam z nimi,mam dużą wiedzę, rozumiem ich ich działanie i wiem jaką mają opinię o nas
Nie wierzę. Ani, że rozmawiasz (w jakim języku?), ani że masz duzą wiedzę (na jaki temat, a propos?), ani że rozumiesz ich działanie. Nie zrozumiałeś prostego zdania po polsku.
4. patrzę na siebie a nie na innych i nie zakładam tematów takich tego typu : Bziku, Toppi, wróturasów - bo po co mam ważniejsze sprawy
To już zupełnie nie na temat.
5.wrógturasów - to nick jak każdy inny a że bardziej kontrowersyjny to coź z tego - gdyby nie ten temat to nawet nie wiedział bym ze taki nick jest - czyli po co to sami rozdmuchujecie - przecież to by umarło śmiercią naturalną
Nick jest kontrowersyjny? To jest w Holandii karalne! Więcej takich idiotyzmów i portal zostanie zlikwidowany, a winni pociągnięci do odpowiedzialności. Sprawa nagłośniona w mediach - jak myślisz, jakie korzyści przyniesie Polakom? Trochę wyobraźni.
6. Należę do osób szczerych więc jak mi ktoś nie pasuję to mówię mu to wprost i wiele osób niezależnie od rasy usłyszało już odemnie niezbyt ciepłe słowa , jeżeli mi cos nie pasowało - ale jestem zdania że lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo
Cenię szczerość. I dlatego zdarza mi się powiedzieć komuś bez względu na jego pochodzenie "ty ch*ju", jeśli jest sukinsynem, ale nie "ty brudasie" dlatego, że ma inny odcień skóry.
A tak w ogóle, radzę zapoznać się ze słówkiem MIZOGINIZM. Bo odnoszę wrażenie, że tak naprawdę o to chodzi wszystkim pseudo-aryjczykom znad Wisły. Choć właśnie w tym kraju jest on ponad miarę rozpowszechniony.
To tyle w tym temacie
Pozdrawiam.
3. Znam turków bo z nimi pracuj e i rozmawiam po angielsku ... . i dogaduję się z nimi bez problemu ...
4. to nie inny temat tylko ten sam ..;. zstanó się trochę nd tym co piszą inni ...
5. A może lepiej żeby ten portal został zlikiwowany ... , przynajmniej ludzie zajeli by się sobą a nie wnioskami na temat innych
6. To nie chodzi o odćień skóy tylko o podejsie do nas i dobrze o tym wiesz
7. A ja tag wogólę radzę się zapoznać z samym z sobą co przynosi nam szczęście bo napewno nie tagie głupie temay jak ten