Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Aneta Sikora (7865 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
hardcore napisał:
1. poszperaj trochę - napewno znajdziesz nici typu polishenemy

Tak, znalazłam, pierwsze co się ukazuje na google to archiwalny film, gdzie Schleswig Holstein wali w Westerplatte i w POLISH ENEMY.

2. wole zdobywać dziewczyny niż iść łóżka z pierwszą lepszą i moji koledzy też - PS. dzięki za pochopna opinię (trochę to świadczy o Tobie ale cóż jakoś się tym nie przejmuje)

To nie była opinia tylko bardzo proste pytanie, przeczytaj jeszcze raz.

3. znam turków i inne narodowosci ,rozmawiam z nimi,mam dużą wiedzę, rozumiem ich ich działanie i wiem jaką mają opinię o nas

Nie wierzę. Ani, że rozmawiasz (w jakim języku?), ani że masz duzą wiedzę (na jaki temat, a propos?), ani że rozumiesz ich działanie. Nie zrozumiałeś prostego zdania po polsku.

4. patrzę na siebie a nie na innych i nie zakładam tematów takich tego typu : Bziku, Toppi, wróturasów - bo po co mam ważniejsze sprawy

To już zupełnie nie na temat.

5.wrógturasów - to nick jak każdy inny a że bardziej kontrowersyjny to coź z tego - gdyby nie ten temat to nawet nie wiedział bym ze taki nick jest - czyli po co to sami rozdmuchujecie - przecież to by umarło śmiercią naturalną

Nick jest kontrowersyjny? To jest w Holandii karalne! Więcej takich idiotyzmów i portal zostanie zlikwidowany, a winni pociągnięci do odpowiedzialności. Sprawa nagłośniona w mediach - jak myślisz, jakie korzyści przyniesie Polakom? Trochę wyobraźni.

6. Należę do osób szczerych więc jak mi ktoś nie pasuję to mówię mu to wprost i wiele osób niezależnie od rasy usłyszało już odemnie niezbyt ciepłe słowa , jeżeli mi cos nie pasowało - ale jestem zdania że lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo

Cenię szczerość. I dlatego zdarza mi się powiedzieć komuś bez względu na jego pochodzenie "ty ch*ju", jeśli jest sukinsynem, ale nie "ty brudasie" dlatego, że ma inny odcień skóry.

A tak w ogóle, radzę zapoznać się ze słówkiem MIZOGINIZM. Bo odnoszę wrażenie, że tak naprawdę o to chodzi wszystkim pseudo-aryjczykom znad Wisły. Choć właśnie w tym kraju jest on ponad miarę rozpowszechniony.

To tyle w tym temacie

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Mirekb215 napisał:
Tra vol ta napisał:
'" wrogturasow" :? :?:? .... Przeciez to najlepsi sponsorzy.

Tra vol ta, nie tak do konca, nie do konca zerknij na to :

religiapokoju.blox.pl/2008/07/Biale-mate...iskim-Wschodzie.html

komentarze tez mozna poczytac

Hardcore zgadzam sie z toba w zupelnosci.
Viooltje dla mnie uprzedzenie do nich wzielo sie wlasnie z wiedzy.

Viooltje lubisz mnie, bo wiem ze wiedzma na pewno nie ??? Pozdr

Mirek, przeczytaj co napisałam na swoim profilu. Nic się nie zmieniło.
Mam alergię na głupotę, a trudno nazwać mądrością brak samodzielnego myślenia. Uogólnianie, wrzucanie wszystkich do jednego worka, powielanie zdań i wypowiedzi skompromitowanych w historii nazistów, faszystów i rasistów - to przecież nie mądrość. Tak samo klepanie pacierza jak i bicie czołem w kierunku Mekki jest dla mnie właśnie wynikiem braku samodzielnego myślenia.
Ale ja i tak wierzę w ludzi. Konstruktywna dyskusja - nie obelgi - często pomaga otworzyć zardzewiałe (bo nie używane!) klepki, a całkiem zrzucić te z oczu.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Noooo ale w kolo jest wesolo tak czy nie?? Ogolnie zyjcie sobie i dajcie zyc innym tyle od Blondyna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tak czytam ten temat i nie chce się mi wierzyć że laska nie trawi Turków. Tu chciałbym napisać że może się zapędziłaś że nienawidzisz wszystkich Turków, ja mam uraz do 2 osób tej narodowości, ale znam wielu innych miłych i ciekawych ludzi z tego kraju. Zasanawiam sie gdzie sie podziewa administracja że dopuściła do zaistnienia takiego nicku?? A ja sam osobiście nienawidze i jestem wrogiem konfidentów, nazistów a przedewszystkim rasistów.
Dziewczyno zastanów sie zanim coś zrobisz to nie boli
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Blondyn napisał:
Noooo ale w kolo jest wesolo tak czy nie?? Ogolnie zyjcie sobie i dajcie zyc innym tyle od Blondyna

Jasne, Blondyn!
I niech tak pozostanie!

Fighter, o to właśnie chodzi! W ten sposób można nienawidzieć cyklistów i np. bokserów , choć tym drugim niewielu by się przyznało!

Ave Malutka!
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
''Bo świat sie pomylił''..- jedni lubia ogórki, drudzy ogrodnika córki....Pozdrowionka .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
-...ciekawe wypowiedzi...
-...jesli kogos nienawidzisz...
-...zostaw to dla siebie...
-...jestes wrogiemturasow...
-...badz nim, ale...
-...co mnie to obchodzi...
-...pozdro...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje dlugo by o tym dyskutowac, a naprawde juz mi sie nie chce. Juz gdzies kiedys napisalem jak ja to widze, nie wrzucam wszystkich do jednego worka, chyba ze temat jest prowadzony typu polacy tacy,turcy tacy i holendrzy tacy i tacy. Chce tylko tutaj przedstawic jak to jest z i ich religia bo to mnie najbardziej tutaj wkur....

Skad wiemy co kierowalo autorem tworzac ten nick???? Oczywiscie moze glupota, moze nie chec do turkow bo ja za dupe lapia i podrywaja przy kazdej mozliwej okazji lub to ze uwaza ze ich religia jest miedzy innymi dla 100% europejczykow nie normalna. Trudno powiedziec, a moze autor nicku uslyszal ze Turecki parlament podniosl wiek dziewczynek ktore moga byc wydawane za maz z 9 do 15 roku zycia w 2004 roku i do teraz to obowiazuje.

Czesto ludziom sie wydaje ze ich problem nie dotyczy.

Ale jak to sie mowi:" Ten kto na wlasnej dupie nie odczul to ..... "

Vooltje bedziesz potrzebowala duzo wiary...
Piszesz ze w Holandii sa karalne te pewne rzeczy, zerknij sobie na ten filmik. We francji tez jest to nielegalne a zobacz co robia. I wiesz co jest najgorsze ze policja ma rozkaz nic z tym nie robic bo beda oskarzani o dyskryminacje muzeumanow a ich religia sama nie toleruja innych religii i nawet ciebie Viooltje jesli jestes tolerancyjna dla homoseksualistow. Wedlug ich religi oni moga wszystko a Ty nic, oczywiscie ogolnie mowiac

p.s mam przyjaciela Anglika ktory podrozuje po swiecie. Powiedzial mi ze byl w Turcji (prawdziwej turcji nie w kurortach wypoczynkowych ) i czyl sie jakos dziwnie kiedy mu dali biale szmaty i kazali mu sie modlic razem z nimi, bal sie powiedziec ze nie wierzy w Koran. A najlepsze jest to ze katolicy musza tam placic wyzsze podatki, ale to u nich nie nazywa sie dyskryminacja to jest u nich normalne zreszta katolik to i tak malpa lub swinia

Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

turasów również tam mam hehehehehe!!!!!!!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Mirek, odpowiem po kolei:

Mnie - pomimo, że jestem ateistką - nie wk*rwia żadna religia. Mam natomiast swoje zdanie na temat ślepo wierzących, obojętnie w jakiego boga.

Też mnie ciekawi, co kierowało dziewczyną, że spośród miliona możliwości wybrała nick, jaki wybrała. Na pewno nie niezgłębiona mądrość. Nawet jeśli ktoś łapał ją za dupę, to przecież nie łapał jej cały naród!?.. Taka mega-dupa nie istnieje!

Piszesz o jakimś Angliku, co to był zmuszony się przebrać i modlić... Dziwna historia, przecież według ichniej tradycji byłoby to zbeszczeszczeniem świątyni! Moi znajomi takich pomysłów nie mają, są bardziej świeccy niż niejeden na tym portalu.

Skąd wygarnąłeś te sensacje o wyższym podatku dla chrześcijan i o wieku odpowiednim ustawowo do zamążpójścia?
Jeśli z Twojego portalu, który lubisz tu cytować - gratuluję, bardzo wiarygodne informacje!
Bo:
podatki dla "niewiernych" były istotnie zabójcze, ale jeszcze na długo przed Imperium Osmańskim, jakieś 650 do 850 roku. Po Chrystusie. Później w imperium je złagodzono a obecnie dawno o nich zapomniano.
Za mąż może wyjść kobieta po ukończeniu 18-go roku życia, w wyjątkowych przypadkach po 17-tym. W Polsce po 16-tym. Kiedyś w Turcji w wyjątkowych sytuacjach wiek był obniżony do 14-tu lat, ale zniósł to już bodajże Ataturk.

Co do filmiku: Mirek, wierz mi, że bez wysiłku nakręciłabym taki sam, tendencyjny z procesji w Pcimiu Dolnym! A już bez kręcenia, bo wszystko zostało zarejestrowane - jeszcze bardziej ortodoksyjny, z kabaretu przed Pałacem Prezydenckim i z krzyżem w roli głównej!

Swoją drogą, jakich Wy macie znajomych? Moi są w porządku, z innymi po prostu nie utrzymuję kontaktu

Pozdrawiam
Ciotka.
Zgłoś wpis

Bliżej nas