Kurcze,do tych co tak narzekaja na Holandie mam jedno pytanki:co Wy tu robicie,skoro tak tu zle itd itp???? Poszukajcie innego kraju badz wroccie do Polski.....Jakos mieszkam tu prawie 9 lat i naprawde mam malo powodow do narzekania...Jasne,ze narzekac mozna na wszystko,tylko po co????? Bezdrzewne miasta holenderskie??? Zaraz kolo domu mam park,calkiem zadrzewiony nawet
A jesienne liscie na sciezkach rowerowych to pewnie przywialo z Polski.....i na letnie grillowanie tez popludniami pedze do Polski,bo tu przeciez nie ma gdzie...
A polskie miasta sa takie europejskie??gdzie na 100 metrach dziurawych chodnikow mozna sobie kilka razy noge zlamac,nie mowiac o tzw autostradach,ktore sa w wiecznym remoncie i panuje ruch wachadlowy.....Ale dla zwolennikow drog niezakorkowanych proponuje kilka tras na Mazurach...korkow nie ma,jest duzo zieleni,ale kupcie od razu auto z bardzo wysokim zawieszeniem i napedem na 4 kola bo na pomoc drogowa trzeba dluuugo czekac
I zasilkowa Polska tez jest poprostu rajem...Nic tylko wracajcie,skoro wam w Holandii zle