Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(12774 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Marek Ojj Uma to nie ten portal Moze lepiej do żal.pl Ale pozdrowki
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Blondyn qrcze gdzie ty byles jak Cie nie bylo Ten na fotce to z Ku Klux Klanu czy Watykanu
Ale mi sie rymnelo
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
Kurcze,do tych co tak narzekaja na Holandie mam jedno pytanki:co Wy tu robicie,skoro tak tu zle itd itp???? Poszukajcie innego kraju badz wroccie do Polski.....Jakos mieszkam tu prawie 9 lat i naprawde mam malo powodow do narzekania...Jasne,ze narzekac mozna na wszystko,tylko po co????? Bezdrzewne miasta holenderskie??? Zaraz kolo domu mam park,calkiem zadrzewiony nawetA jesienne liscie na sciezkach rowerowych to pewnie przywialo z Polski.....i na letnie grillowanie tez popludniami pedze do Polski,bo tu przeciez nie ma gdzie...A polskie miasta sa takie europejskie??gdzie na 100 metrach dziurawych chodnikow mozna sobie kilka razy noge zlamac,nie mowiac o tzw autostradach,ktore sa w wiecznym remoncie i panuje ruch wachadlowy.....Ale dla zwolennikow drog niezakorkowanych proponuje kilka tras na Mazurach...korkow nie ma,jest duzo zieleni,ale kupcie od razu auto z bardzo wysokim zawieszeniem i napedem na 4 kola bo na pomoc drogowa trzeba dluuugo czekacI zasilkowa Polska tez jest poprostu rajem...Nic tylko wracajcie,skoro wam w Holandii zle
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
marek_ams napisał:
Blondyn qrcze gdzie ty byles jak Cie nie bylo Ten na fotce to z Ku Klux Klanu czy Watykanu
Ale mi sie rymnelo
Yyyy...to jest papiez ale nie z Watykanu tylko z Sensation
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Malutka....ale narzekanie to choroba ''polaków'', takze - tam zle tam niedobrze a tam sami oszusci...A najlepiej tam gdzie NAS nie ma....hehe .Buziol..
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
M^K,wiem,ze wiekszosc Polakow na we krwi narzekanie...jakby wyssane z mlekiem matki.....cale szczescie,ze nie wszyscy tacy jestesmy: Pozdrowionka i do szybkiego,mam nadzieje
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Skarbie..bede chciala jak najszybciej sie z Wami spotkać....i nawet troszke pozwolcie mi ponarzekac...plisssss
Zgłoś wpis
6 Postów
a m
(albertM)
Początkujacy
Narzekajmy kiedy trzeba ...cieszmy sie czesciej ,ale tez jesli jest powod ...roznica zachowan musi byc K...a!kazdy jest inny przeciez ! dobrze byc Polakiem
Zgłoś wpis

(komega85)
Początkujacy
NIE WARTO !!!
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Dla jednej osoby warto dla innej nie..i co tu rozkminiac
Zgłoś wpis

Bliżej nas