Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
750 Postów
Latający Holender
Marek Ojj Uma to nie ten portal Moze lepiej do żal.pl Ale pozdrowki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn qrcze gdzie ty byles jak Cie nie bylo Ten na fotce to z Ku Klux Klanu czy Watykanu
Ale mi sie rymnelo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kurcze,do tych co tak narzekaja na Holandie mam jedno pytanki:co Wy tu robicie,skoro tak tu zle itd itp???? Poszukajcie innego kraju badz wroccie do Polski.....Jakos mieszkam tu prawie 9 lat i naprawde mam malo powodow do narzekania...Jasne,ze narzekac mozna na wszystko,tylko po co????? Bezdrzewne miasta holenderskie??? Zaraz kolo domu mam park,calkiem zadrzewiony nawetA jesienne liscie na sciezkach rowerowych to pewnie przywialo z Polski.....i na letnie grillowanie tez popludniami pedze do Polski,bo tu przeciez nie ma gdzie...A polskie miasta sa takie europejskie??gdzie na 100 metrach dziurawych chodnikow mozna sobie kilka razy noge zlamac,nie mowiac o tzw autostradach,ktore sa w wiecznym remoncie i panuje ruch wachadlowy.....Ale dla zwolennikow drog niezakorkowanych proponuje kilka tras na Mazurach...korkow nie ma,jest duzo zieleni,ale kupcie od razu auto z bardzo wysokim zawieszeniem i napedem na 4 kola bo na pomoc drogowa trzeba dluuugo czekacI zasilkowa Polska tez jest poprostu rajem...Nic tylko wracajcie,skoro wam w Holandii zle
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
marek_ams napisał:
Blondyn qrcze gdzie ty byles jak Cie nie bylo Ten na fotce to z Ku Klux Klanu czy Watykanu
Ale mi sie rymnelo
Yyyy...to jest papiez ale nie z Watykanu tylko z Sensation
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Malutka....ale narzekanie to choroba ''polaków'', takze - tam zle tam niedobrze a tam sami oszusci...A najlepiej tam gdzie NAS nie ma....hehe .Buziol..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
M^K,wiem,ze wiekszosc Polakow na we krwi narzekanie...jakby wyssane z mlekiem matki.....cale szczescie,ze nie wszyscy tacy jestesmy: Pozdrowionka i do szybkiego,mam nadzieje
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Skarbie..bede chciala jak najszybciej sie z Wami spotkać....i nawet troszke pozwolcie mi ponarzekac...plisssss
Zgłoś wpis
6 Postów
a m
(albertM)
Początkujacy
Narzekajmy kiedy trzeba ...cieszmy sie czesciej ,ale tez jesli jest powod ...roznica zachowan musi byc K...a!kazdy jest inny przeciez ! dobrze byc Polakiem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
NIE WARTO !!!
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Dla jednej osoby warto dla innej nie..i co tu rozkminiac
Zgłoś wpis

Bliżej nas